פורסם 2004 באוקטובר 320 שנים אח שלי קנה את המשחק FAR CRY..........ואני רוצה להתקין אותו אצליאני מתקין.....הכל הולך בסדרעד שזה מגיע ל99%-100% ואז זה אומר לי the wizard was inturrapted,cannot complete installationאו משהו בסגנון הזה.......יכול להיות ששיניתי מילה או שתיים לא זוכר בדיוק אבל בעיקרון זה מה שזה אומרואז אני לוחץ FINISH וזה יוצא ולא התקין כלוםניסיתי איזה פעמיים-שלוש כל הזמן אותו דברמה קורה פה?למה זה לא מתקין לי?אני חושב שלפני שתכתבו לי כל מיני דברים תדעו את זה:לי ולאח שלי יש בדיוק אותו מחשבאני יודע שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק-אבל!... לאח שלי יש כרטיס יותר חלש ובהתחלה זה באמת היה לו איטי וקפץ אז הוא כיוון את הEFFECT ל-LOW וזה עובד לו מצויןאז אל תגידו לי זה הכרטיס מסך........תודה לכל מי שעוזר
פורסם 2004 באוקטובר 420 שנים הכרטיס מסך לא קשור. לך לחנות עכשיו ותחליף את העותק.ותוודא שיש מספיק מקום ב HD שלך. תנקה מחשב מזבל. סריקת ווירוסים. כל הדברים הרגילים.
פורסם 2004 באוקטובר 420 שנים מחבר יש לי מספיק מקוםכתוב שצריך 2GB ויש לי9GBהדיסק לא שרוט כי כמו שאמרתי זה עובד אצל אח שלי מצוין
פורסם 2004 באוקטובר 420 שנים בטל אנטי וירוס ודברים דומים חוץ מזה אם רכשת עותק אז תתקשר לחברה שמפיצה את המשחק בארץ והם כבר יעזרו לך
פורסם 2004 באוקטובר 420 שנים יש לי מספיק מקוםכתוב שצריך 2GB ויש לי9GBהדיסק לא שרוט כי כמו שאמרתי זה עובד אצל אח שלי מצויןזה לא אומר כלום. ישנם כוננים שמצליחים לקרוא דיסקים שאחרים אינם יכולים, ויוצא לי לראות את זה כמעט כל הזמן.באפשרותך להעביר את הכונן של אח שלך למחשב שלך וממנו לנסות ולהעתיק את המשחק אליך.
פורסם 2004 באוקטובר 420 שנים תראה סיכוי קלוש אבל תנסה...אני מאמין שב-99% רוב הדברים החיוניים כבר הותקנו אז פשוט שזה מגיע ל99% תסגור את ההתקנה ע"י ctrl+alt+del ודרך שם תסגור את היישום של ההתקנה תראה אני לא בטוח שזה יעבוד פעם הצלחתי לעשות את זה על איזה משחק שגם בו כשזה הגיע ל95% ההתקנה הייתה מביאה הודעת שגיעה.
פורסם 2004 באוקטובר 520 שנים זה לא אומר כלום. ישנם כוננים שמצליחים לקרוא דיסקים שאחרים אינם יכולים, ויוצא לי לראות את זה כמעט כל הזמן.באפשרותך להעביר את הכונן של אח שלך למחשב שלך וממנו לנסות ולהעתיק את המשחק אליך.אני מסכים איתך גם לי לעיתים רחוקות זה קורה שאני לא מצליח להפעיל דיסק בכונן אחד אבל בכונן השני אני כן מצליח.לכן תבדוק יכול להיות שזה בעיה של הכונן שלך שהוא לא מצליח לקרוא את הדיסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.