פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים הי,יש לי B-Focus ווהוא עושה בעיות עם emule.מכל מה שקראתי עושה רושם אין אפשרות לתקן את המצב.אלקטל, ממה שרשום בפורום, אינו עושה בעיות בנושא.האם אפשר פשוט להחליף את המודם לאלקטל בבזק סטור, ובכך לפתור את בעיית ה-LowId?
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים תעדכן את הB-Focus 270pr שלך לגרסה 20040123פתח את הפורטים שצירפתי בתמונה (להמחשה תלוי אילו פורטים מוגדרים באימיול שלך) בהתאם לTCP או UDP וזה יעשה לך את האימיול High IDמניסיון המודם הזה תופס תאוצה יותר טוב באימיול, גם שתעדכן אותו לגרסה החדשה , נפתחים איזה 3 פורטים מראש לאימיול.יש לי גם אלקטל 510 , פתוח טוב באימיול, וחוץ מזה אין לו שום יתרון על האלקטל (שום יתרון שאני רואה)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים לא עבדתי עם ECI אבל יש לי אלקטל 510 שהוא מודם מדהים PNP שפותח פורטים לבדאני לא מבין למה אתה מתעסק עם EMULEעם ביטורנט עוברים בלי בעייה את ה 100
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר תעדכן את הB-Focus 270pr שלך לגרסה 20040123פתח את הפורטים שצירפתי בתמונה (להמחשה תלוי אילו פורטים מוגדרים באימיול שלך) בהתאם לTCP או UDP וזה יעשה לך את האימיול High IDמניסיון המודם הזה תופס תאוצה יותר טוב באימיול, גם שתעדכן אותו לגרסה החדשה , נפתחים איזה 3 פורטים מראש לאימיול.יש לי גם אלקטל 510 , פתוח טוב באימיול, וחוץ מזה אין לו שום יתרון על האלקטל (שום יתרון שאני רואה)אחלה! תודה על התגובה!אשמח אם תוכל רק להפנות אותה להסבר על מיקום קובץ ה-BIN של ה-FIRMWARE,כי באתר יש שדרוגים לדגם 150 בלבד משום מה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.