פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים בזמן האחרון אני מתעניין במאקינטוש אבל לא הבנתי מה העניין שיש רק כפתור אחד בעכבר.כאילו מה? איך משתמשים? מה זה כפתור ימני? ובכלליות מה זה ואיך משתמשים בזה ומה זה לעומת עכברים של PC רגיל...ד"א יש לי MX500 ואני רואה שיש לו גם דרייברים למאק, זה אומר שאני יכול להשתמש בו לא?
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים עכברים עם שני מקשים עובדים במק ללא צורך בדרייברים מיוחדים.העכבר עם הכפתור האחד ניתן במחשבה על משתמשים חדשים, שמסתבכים עם שני כפתורים. יש לעכבר עם כפתור אחד גם יתרונות אחרים: יותר קל לבצע גרירה והשלכה (הרבה יותר נוח להשאיר כמה אצבעות על העכבר מאשר רק את האצבע המורה), אין בעייה גם לשמאליים וגם לימניים לעבוד איתו בלי שינוי בהגדרות, ועוד כמה דברים קטנים.אם עובדים עם עכבר בעל כפתור אחד, לחיצה על מקש קומנד במקלדת בזמן הקלקה עם העכבר משמשת בתור "לחיצה ימנית".בכל מקרה, כאמור, המערכת עובדת עם עכברים בעלי שני כפתורים וגלגלת ללא צורך בדרייברים מיוחדים.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אם עובדים עם עכבר בעל כפתור אחד, לחיצה על מקש קומנד במקלדת בזמן הקלקה עם העכבר משמשת בתור "לחיצה ימנית".לא קומנד, אלא קונטרול.Prog.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים ולא ממש צריך לחיצה ימנית בOSXושמשאירים את הלחצן לחוץ לחצי שניה פחות או יותר הוא פותח תפריט "לחיצה ימנית"
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים למשתמשי מאק קשה להבדיל בין שמאל לימין אז שמו רק כפתור אחד ? נו טוב אמרקאים..
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים ולא ממש צריך לחיצה ימנית בOSXושמשאירים את הלחצן לחוץ לחצי שניה פחות או יותר הוא פותח תפריט "לחיצה ימנית"יש עם זה שתי בעיות:1. זה לא תמיד עובד. נסה למשל לקבל את תפריט ההקשר של הדסקטופ עם החזקה ארוכה.2. זה איטי מדי. לפחות לטעמי.אני מעדיף עכבר מרובה כפתורים גם במק, חבל רק שלא מימשו שם את הקונספט של גרירה ימנית.Prog.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים הכבר שלי ב MAC ננס למקלדת ע"י USB, אז אני יכול להכניס למק כול עכבר אפילו מ PC בעל USB??
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים כן. כל עכבר USB עובד עם מק, הבעיה שלפעמים ההאצה חזקה מדי לטעמי (לא ניתן לבטל אותה ב-OS X).?Prog.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים עכברים עם שני מקשים עובדים במק ללא צורך בדרייברים מיוחדים.העכבר עם הכפתור האחד ניתן במחשבה על משתמשים חדשים, שמסתבכים עם שני כפתורים. יש לעכבר עם כפתור אחד גם יתרונות אחרים: יותר קל לבצע גרירה והשלכה (הרבה יותר נוח להשאיר כמה אצבעות על העכבר מאשר רק את האצבע המורה), אין בעייה גם לשמאליים וגם לימניים לעבוד איתו בלי שינוי בהגדרות, ועוד כמה דברים קטנים.אם עובדים עם עכבר בעל כפתור אחד, לחיצה על מקש קומנד במקלדת בזמן הקלקה עם העכבר משמשת בתור "לחיצה ימנית".בכל מקרה, כאמור, המערכת עובדת עם עכברים בעלי שני כפתורים וגלגלת ללא צורך בדרייברים מיוחדים.סליחה על השוביניזם אבל ממתי בנות מבינות במאק?
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים תן כבוד! הידע של שושנה במחשבים (ובמיוחד בקוד פתוח) עולה על שלך ושל אחרים פי כמה מונים.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים האצה?? אם אתה מתכיוון למהירות התזוזה של העכבר אז נראה לי שראיתי איזה הגדרה של זה ב MAC
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים אני לא מדבר על מהירות (Speed), אלא על האצה (Acceleration). אין הגדרה כזאת ב-OS X:? ול-Rule The Pc, מה דעתך לשנות את הניק ל-Need A Clue?? : Prog.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.