פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מצידי שיהיה גדול בלי יותר מדי רעש או שלא יהיה עם רעש יפהאו שפשוט שימו פילטר פתוח עם אגוז טוב שנותן רעש חלש ויפה של אימפרזה ונגמר הסיפורעל אלה שוטרים לא יחפשו אותכם
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים לי יש BMW 318I שמחכה לי חח :silly: :silly: טוב היא ישנה שנת 88 אבל המנוע פצצה אני ואבא שלי כמעט אל יתהפכנו איתו חחח חזרנו מים המלח והייתה בניה קשה ואבא שלי גם בפניות נוסע 120 והאוטו התחיל להחליק אתה שומע את הצמיגים וווושששש וכל המכנויות שנסעו בכיוון הנגדי עצרו חחחח מסכנים האנשים בטח כמעט לא חטפו התקף חחח :lol: אבל אני ואבא שלי צוחקים חחח :lol: אחחח איזה כיף לנסוע אם אבא שלי :jump:
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים הייתה בשיעורי לשון והבעה? או שחשבתה שאתה לא צריך אותם בחיים? : בעברית תקינה זה חשבת***
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים בעברית תקינה זה חשבת*** והוא עוד אומר לי שאני עושה טעויות חחחח :lol: :lol: :lol: אחחח תודה על התיקון אל שמתי לב שהוא עשה טעות
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים תסביר לי מה לא נכון? זה שאין פיסוק? אם זה בגלל זהא ני אל יודע לפסק! לא יודע מתי לשים , או . או : פשוט לא יודע! :-\
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים היה פה דיון מעניין...אני חושב שכבר הרסתם הכל.מישהו מוכן להסביר אם כבר מה כן חוקי לעשות למכונית?
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים בארץ חח חוקי לשלם הרבה :lol: טוב עכשיו באמת אפשר לשים ספוילר,טאסות מסתובבות,מגנזיום... וכל מיני שטויות לאוט אבל לא דברים כמו מנוע GT,חנקן וכל מיני מודיםכ אלה :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.