פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר בטח שאני יבין יותר ואני ירצה רק דברים חוקיים באוטו שלא יעצור אותי כל שנייה שוטררק בשביל הקטע ספוילר ואגזוז פתוח בשביל הרעש ועוד קונס נחמד יספקו אותי אם יהיה תכסף עוד כמה שניםולמה האימפרזה הישנה לא טובה?
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מה יעזור לך אגזוז זרימה חופשית? הוא לא ישפר לך כלום ההספק ישאר אותו הדבר, אולי קצת אבל ממש קצת ישתפר באולי סוס אחד...לגבי הקונס זה סתם אבל באמת סתם מכוער.. אין טעם להדביק פלסטיק שאין לו שימוש על מכסה המנוע..אם כבר אתה משקיע בשיפוריים תשקיע קודם כל בשיפור המנוע, ותאמין לי שום שוטר לא ילך לבדוק לך מתחת למכסה מנוע...אם אתה תתחיל לשפר חיצונית עם קיטים והאוטו יבלוט בכביש אז יש מצב שהשוטרים יעצרו אותך.. מניסיון יצא לי לנהוג על משופרות חיצונית ומכנית.
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אתה צודק אבל אנשים בארץ (איך לא ישראלים)מחפשים פוזה וכחאז משפרים חיצונים שהאוטו יבלוט (פוזה שרוב הפעמים פשוט מגעילה)ומשפרים מכנית בלי לחשוב על שיפורי בטיחות (כיסאות + חגורות 5נק', חיזוקי שילדה, ברקסים חזקים, מתלים חדשים)וזה מה שיוצר את הבעיות בארץ
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים 99 ו 94 זה אותו אוטו (חיצונית)....ואני אוהב אותן יותר מאשר את החדשות...אם משקיעים בהן יש להן פוטנציאל אדיר...אבל באמת תחזור אלינו כשיהיה לך רישיון...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים 99 ו 94 זה אותו אוטו (חיצונית)....נכון אבל עוד שנה וחצי שנת 94 תהיה כבר בת 12וזה כבר מוגזם לקנות אוטו בן 12
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים עוד שנה וחצי היא תהיה בת 12....?מה כל-כך מיוחד ב- 12 שעשית דווקא את החישוב הזה ולא הסתפקת ב"היא בת 10 ומעלה" או "בעוד חצי שנה היא בת 11"... ?
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אנחנו כבר בסוף 2004 והיא בת 10.10 עוד שנה וחצי היא בת 12.3 שנים חחח לא ידעתי שמתכננים על אוטו שנה וחצי לפני... לאחותי זה היה פחות משנה וחצי וזה בסוף מה שקרה סעמק אני רציתי אימפרזה בכלל ;D
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים קיצר אח שלי כשתהיה עם רשיון ביד... אז תראה כבר מה נסגר איתך ועם האוטו...גם אני הייתי עושה תכנונים כשהייתי בן 16 ו 17וסתם הכנסתי את עצמי לסרטיםוכמו שמישהו אמר פה... עדיף שתשקיע קודם במנוע...ורק שתדע.. שלמשל על אגזוז הזה שעושה רעש גם יכולים לתת לך דוח
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים כי יש מגבלות רעש על האוטו...אתה גם לא עובר טסט(לא אתה, הרכב) אם הוא עושה יותר מדי רעש...
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מה שמצחיק שריינגר וטומקאר עושים פי מאה יותר רעש מאגזוז רועש והם לא מקבלים דוח
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים וכמו שמישהו אמר פה... עדיף שתשקיע קודם במנוע...ורק שתדע.. שלמשל על אגזוז הזה שעושה רעש גם יכולים לתת לך דוחראיתי מקרים יותר גרועים של הורדההאגזוז הזה סתם בולשיט לא תורם בגרוש למנוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.