פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים סתם רציתי לדעת (עוד שנה וחצי ככה יש לי אוטו בעזרת השם) רציתי לדעת איפה קונים את כל השיפורים, ספוילר אגזוז מגנז וכל אלהאשמח לדעת גם טווח מחירים וגם דברים חוקייםותרחיבו על הנושא של דברים חוקיים, לא חוקיים אם אפשר :auto:
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים יש בכפר סבא סדנת מודינג לרכב ובפתח תיקווה בטוח יש בעוד מקומות אבל וואי ראיתי golf שעשו לה מודינג בסדנה ב פ'ת נראה בן זוזו בכפר סבא רק ראיתי את הסדנה לא נכנסתי או משהו.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר ויש לך מושג לגבי מחירים של דברים חוקיים? חברות מומלצות לכל מיני דברים? אגזוז גדול למשל וכאלה דברים אני רוצה להחכים
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אחי בעולם הרכב זה לא נקרה מודינג זה נקרא טיונינג Tuningעוד שנה שנה וחצי בוא לדבר איתנו למה עכשיואבל בכל זאתיש את שוקי בכפר-סבא הכי מקצועי אבל יקריש לך את מילניום בפתח תקווהיש את קאיה מערכות ועוד הרבה מקומותכנס לwww.max-tuning.com
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר סבבה עוד שנה וחצי אני יהיה פה (עם האימפרזה אני מקווה ;D) אם יקנו לי אותה זאת תהיה האימפרזה הישנה מ 96 או 94היא טובה נכון?
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אני לא אהבתי את האימפרזות הישנות יותר בגלל צורתם, אני מאמין שאם שיםורים היא תיהיה טובה (אך לא כמו החדשה :-X)
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר אתה חושב שיהיה כסף לחדשה? חח לאוגם מכונית ראשונה לא אכפת לי להתחיל איתה, אני דווקא אוהב את הצורה וכאן ליד הבית שלי מישהו שיפר אותה והיא נראית סוף
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים לא אמרתי שתיקנה חדשה, גם אני מוכן להתחיל עם אימפרזה שנת 96',יש מצב לתמונה לאימפרזה המשופרת שדיברת עליה?
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אחרי שתראה מחירים אתה תפסיק להתלהב ואולי תחזור למציאות... הרבה "שיפורים" כמו שאתה רוצה אתה לא בידיוק תקנה.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים א. אימפרזה שנת 94 זאת לא אימפרזה אלה גראנד לאונה ב. השיפורים עולים פשוט כל כך הרבה כסף שתרצה לבכות ואם תיהיה רציני בזה אתה תוציא על זה מלאהג.יש סדנת Tuning בנשר , הם ממש אחלה , עובדים בצורה מקצועית ולא שוחטים עם המחירים ולבסוף, נראה לי שעוד שנה וחצי תחשוב לגמרי אחרת
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר מה ההבדל בין גראנד לאונה לאימפרזה? יש כאלה אפילו שרשום אימפרזה גראנד לאונה ויש כאלה רק IMPREZA LX ובעוד שנה וחצי נחליט
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אני לא מבין בזה הרבה.... אבל יש לי חבר שממש מבין במכוניות והוא גם קנה אימפרזה שנת 96בתקווה ותיפול על מציאה ולא דרעקיניב
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים האימפרזות הדיי ישנות לא משהועדיף מזדה בהרבה ה323F למשלאבל בעיקרון עדיף פולו או פג'והן חבל על הזמן
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אתם אומרים לו תקנה זה תקנה זההוא כולה ילד בן 16 שמושפע ממהיר ועצבני וחולם על איזה אוטו יהיה לואני אותו דבר כמוהו בן 16 כל יום חולם על מכוניותאבל זה רק חלומות אחיאתה מבקש פה עצות מילדים שבחיים שלהם לא נהגו על רכב ואומרים לך קח את זה קח את זה לפי תמונות שהם ראו או נתוני יצרן אבל זה לא ככה...שתגיע לגיל 17 ותבין יותר במכוניות תנהג על המכוניות להרגיש את הנוחות נסיעה והכל זה לא כזה פשוט ואז תקנה רכבואחי אל תחלום יותר מדי על שיפורים כי זה עולה הרבה כסף... הרבה מאד (רק מערכת פליטה עולה 1500-2000שקל בערך +-)וכמעט כל השיפורים לא חוקיים בארץ אז אין הרבה מה לעשות...(ואני לא אתפלה אם תנהג על האימפרזה 94' ולא תרצה לקנות אותה...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.