פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים אז ככה יש לי ECI b focus 270 ששידרגתי לראוטר, האב מאוד ישן של קינגסטון (כבר לא מייצרים כאלה) KNE8TP/H (היה בשימוש של מקינטושים אבל זה בטח לא משנה)אז מה שאני רוצה לעשות כמובן זה רשת עם ההאבאז חיברתי הכל....מודם להאב (אין לי מושג מה סוג הכבל אם מוצלב או לא...זה כבל שכנראה שימש לחיבור האב למחשב כלשהו) מההאב למחשב לקחתי כבל שפעם השתמשתי בו לחבר את המודם למחשבוחיברתי את ההאב (לא עם השנאי המקורי שלו אבל הוא כבר בטח היה נשרף אם הייתי מחבר לו יותר מדי) וזה דולק רק בנורה של ה2 שזה המחשב להאב....ונורה 1 שזה האב למודם לא דולקת...המודם עצמו משודרג לראוטר כשהוא מחובר למחשב בלי שום האב עובד מצוין...אז מה? ההאב ישן מדי או שאני צריך כבל שונה ?תודה
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים הכבל שיש לך של המודם הוא כבל ישראם אתה רוצה להשתמש בכבל הישר אתה צריך לחבר את המודם לכניסת ה-Uplink בהאב (אם היא בכלל קיימת)אם אין לך כזאת כניסה אתה צריך לחבר אותו עם כבל מוצלב לכל כניסה פנויה בהאב
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים בציודים החדשים אין שום משמעות לרגיל או מוצלבהפורט מזהה מה יש לך ומתאים עצמו לסוג הכבל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.