עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מדפסת מתוך כמה אפשרויות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה לא שיש לי משהו נגדה, פשוט אני רוצה לשמוע עוד דעות והצעות.

פורסם

רק לפי התשובה שלך רואים שאתה לא מבין כלום  :-X

וואו, יש לך מדפסת שעובדת 3 שנים... איזה מגניב אתה, אפשר לגעת בך?

מה הקשר לא מבין כלום? זה שאתה רושם שהמדפסות מתקלקלות מהר זה עושה אותך מבין?

אני רואה שאתה הולך אחרי העדר ומשתמש במילים שכולם משתמשים בהם.

אם אין לך משהו חכם להגיד, אז אל תגיב פה.

או שתגיב בצורה יותר מכובדת.

פורסם

HP אמינים?

give me a break!

אני מציע שתתחיל לשאול אנשים אחרי כמה זמן נהרסה להם ה HP

יניב

אני לא מכיר אף אדם שהיה לו HP ונהרסה לו!

לחברים וקרובים יש להם אחת של HP כבר למעלה מ 5 שנים ועובדת מצויין לעומת אחרים עם לקסמארק שנהרסה אחרי פחות מ 4 חודשים.

אז לא לאמר ש HP לא אמינים כי הם כן, לי יש אחת כבר המון זמן והיא פשוט מצויינת ואיכותית בצורה מדהימה.

פורסם

יניב:"רק לפי התשובה שלך רואים שאתה לא מבין כלום 

וואו, יש לך מדפסת שעובדת 3 שנים... איזה מגניב אתה, אפשר לגעת בך?"

תגובות כאלה עדיף לשמור לעצמך , וגם אם אתה חושב שBenor טועה אז תנסח את זה בצורה יותר הולמת.

ולפותח התראד , אני גם ממליץ לך על הepson c63\62 בגלל המחסניות הנפרדות לכל צבע : זה חוסך המון.epson זאת חברה טובה ואמינה בדיוק כמו HP.

תחפש בzap גם ל canon יש כמה דגמים עם מחסניות צבע נפרדות שחוסכות בעלויות הדיו.

ד"א : גם לי יש מדפסת של HP והיא לא עשתה לי בעיות בכל ה5 שנים שיש לי אותה (710) חוץ מעלויות הדיו אין בHP שום חיסרון.

פורסם

הדגמים של קנון עם המחסניות הנפרדות לכל צבע עולות כפול מהאפסון... מתחילות רק בסביבות ה-800 שח.. :P

פורסם

יש לי HP 930C מ- 2001, והיא עדיין עובדת כמו סוסה.

אני יענה איך שבא לי כל עוד זה לא פוגע באף אחד

התשובות שלי הרבה יותר עניניות משלכם, זה בטוח.

בן אדם מוכיח לי ש HP אמינים בזה שיש לו מדפסת משנת 2001 שעדיין עובדת

ממש אחלה תגובה...

לך תישן אחי

(לא צריך להיות גאון בשביל לדעת שתיקון מדפסת HP עולה כמעט כמו מדפסת חדשה וזה קורה בהרבה מהמקרים שנה אחרי הקנייה... מה שבטוח זה קורה יותר מאשר חברות אחרות, מה גם ש HP לוקחים יחסית הרבה כסף על המחסניות שלהם, למרות שמדי פעם יש מבצעים טובים...)

יניב

פורסם

אני יענה איך שבא לי כל עוד זה לא פוגע באף אחד

התשובות שלי הרבה יותר עניניות משלכם, זה בטוח.

בן אדם מוכיח לי ש HP אמינים בזה שיש לו מדפסת משנת 2001 שעדיין עובדת

ממש אחלה תגובה...

לך תישן אחי

(לא צריך להיות גאון בשביל לדעת שתיקון מדפסת HP עולה כמעט כמו מדפסת חדשה וזה קורה בהרבה מהמקרים שנה אחרי הקנייה... מה שבטוח זה קורה יותר מאשר חברות אחרות, מה גם ש HP לוקחים יחסית הרבה כסף על המחסניות שלהם, למרות שמדי פעם יש מבצעים טובים...)

יניב

:nono:

אבל למה אתם טוחנים סתם מים!?!??   הבנו ש-hp לפעמים אמינה יותר או פחות, כמו כל חברה שקיימת!! (שאפשר למצוא אלף דוגמאות לפה או לפה)

אבל מה שדוגרי מעניין את הבחור זה החיסכון בכסף על הצבע.. ומה לעשות שפה ל-hp יש נקודה חלשה כי היא בזבזנית צבע מטורפת וגם הצבע שלה יקר להחריד!!

מי שמחפש חיכסון בעלות לעומת ביצועים צריך לחפש מדפסת של אפסון או קנון שלהן יחס עלות-ביצועים טובים בהרבה משל hp גם למדפסת (פחות או יותר), אבל בעיקר של הצבע!!   (שהוא אולי הדבר שדוגרי משלמים עליו הכי הרבה כקונים מדפסת - אם יודעים את זה ואם לא...)   :nixweiss:

נ.ב.

hp יכולה להרשות לעצמה למכור מדפסות יחסית מאוד טובות במחירים זולים מאוד יחסית לביצועים שלהם בגלל שהיא יודעת שאת שאר הכסף היא תעשה דרך תעשיית הדיו, בעקיפין..

:lamer:

פורסם

מה אתם אומרים על המדפסת

3650 HP ?

היא מדפסת טובה?

היא מהירה?

היא איכותית?

פורסם

Diablo ועוד כמה כבר ציינו את זה שלHP הדיו עולה הרבה מאוד יחסית לדיו של epson או canon.

אז למה סתם לשאול איך המדפסת של HP ? אם לא איכפת לך מהעלויות של הדיו אז היא סבבה, אבל לפי מה שהבנתי פותח התראד רוצה מדפסת עם דיו זול יחסית, ואת זה הוא לא יקבל ממדפסת הזרקת דיו של HP.

עריכה: אופס, רק עכשיו שמתי לב שe.t איחד את הדיון הזה עם עוד אחד ש"888" פתח.

אז ה3650 של HP מדפסת טובה ותמורה טובה למחיר (*חוץ מעלויות הדיו שהוזכרו כבר פה), לפי דעתי כדאי לך ("888") ללכת על הדגם שיקר יותר ב30 ש"ח ה5150 גם הוא של HP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים