עבור לתוכן

התנצלות \ וידוי שלי.

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה.  (XOD תכין את עצמך ...  ;) )

לפני שבוע בערך XOD פתח תרד על המשחק RICHARD BURNS RALLY.

אחרי שקראתי תגובות כמו

"למי שאין הגה המשחק הזה לא מומלץ , מפני שהוא גורם לתיסכול וזעם רב בשימוש במקלדת. 

בכל מקרה יש לי רק תלונה אחת לגבי המשחק וזה המספר הדל יחסית של המכוניות בהן ניתן להתחרות."

החלטתי לרשום את זה

"איזה שטויות אתם מדברים!  אני אוכל את כולכם עם מקלדת! פשוט צריך למתן קצת את המהירות ולשלוט בטכניקות שמלמדים באימונים וזהו!

משחק ענק מכל הבחינות. חבל רק שאין הרבה מסלולים כמו CMR"

לא התכוונתי להתנשא ב "אני אוכל את כולכם עם מקלדת! " זה יצא ככה...  פשוט רציתי להבהיר שגם עם מקלדת אפשר להנות מאוד ממשחק איכותי כזה.

אחרי זה XOD רשם לי

"מעניין, ניסית את הadvanced driving school? את המסלול האחרון? כמה עשית שם?   :lol:"

והסמיילי הזה נורא עיצבן אותי כי זה כאילו הוא מסתלבט עלי. ARRR!!

ואז נתתי SCREENSHOT שעשיתי שם 1:19:46 .  ואז הוא רשם שהוא עשה 1:17:00

רשמתי לו שהוא סתם מבלף ושיתן SCREENSHOT.  אז הוא שוב בא בתגובה מתנשאת.

"הכלל הראשון בלהיות נינג'ה הוא לא להשתמש בכוח שלך נגד אנשים חסרי ישע. אבל אתה הזמנת את זה."

בנקודה הזאת אני רוצה להגיד שבתכלס לא ממש חשוב לי התוצאות של המשחק כי זה כולה משחק!  פשוט אני ממש מתעצבן מאנשים יהירים כמוהו, שאגב אני לא מכיר אותו ואולי הוא בןאדם ממש נחמד אבל פה הוא ממש עיצבן אותי.

אז החלטתי טיפה לנסות לעצבן אותו חזרה.   החלטתי לזייף תמונה עם תוצאה קצת יותר טובה משלו... :)    (SRY FOR BEING LAME...  :P)

אבל כמובן שהייתי צריך לפשל כי שכחתי שתוצאות של ה TOTAL  זה לא חיבור של המקטעים ועשיתי תמונה לא אמינה.

קיצורו זה התגלגל ויצאתי דפוק :silly:    :lol:

אז כמה מסקנות שלי, שאני מקווה שאנשים אחרים ילמדו מזה... :)

1.  כמה כוח השפעה יש לבן אדם על אחרים (מסויימים)  זה פשוט לא יאומן. אני פשוט מתבייש שניסיתי לרמות רק בשביל לעצבן ולהשפיל מישהו.

אני מכיר את עצמי ואני יודע שאני ממש טוב במשחקים האלה, אבל בכל זאת זה עיצבן אותי. אני חייב להפסיק את זה :)

2.  אף פעם אל תתעסק עם מישהו אם אתה חושב שהוא יצא מנייאק\ חתך אותך בכביש\ ירד עליך\ עיצבן אותך  וכו' וכו' וכו' .

3.  לאנשים המעצבנים שבינינו שימו לב לאיזה סרטים אתם יכולים להכניס אנשים מסויימים.

ל  XOD  יצאת מעצבן אבל אני מניח שאני יכול לחיות עם זה. אני לא מכיר אותך ואני מאמין שאתה בן אדם נורא נחמד רק שפשוט הרגשתי שאתה ממש מעצבן.

בכל מקרה זה היה VERY LAME וגם היה מאוד לימודי. כן כן למדתי פה משהו. פעם הבאה שמישהו יעצבן אותי באיזשהו דבר אחר בחיים  אני אדע איך להתמודד עם זה.

וברוך ה' למדתי את הלקח הזה פה.  מי יודע מה היה קורה אם הייתי מגיב ככה לאיזה משוגע על הכביש ששעה מאיר לי על התחת של האוטו בפנסים חזקים בלילה או סתם מישהו שהרגע חתך אותי כי נסעתי לאט מדי לטעמו.

לסיכום   WE R ALL GODS CHILDREN.  כולם עושים טעויות ומשלמים עליהן.

זהו.  תגובות יתקבלו בברכה... רק תהיו עדינים  ;D

פורסם

יא חתיכת LAMER חתיכת אידיוט טיפש רמאי מטומטם!! ידעתי ידעתי!! קראתי את כל התגובות שלך וידעתי שרימית יא **** שוודית!!

:argue: :behead::bash: :itschy:

:hat: :hat: :hat:

... סתם סתם קח הכל בקלות, זה בסך הכל משחק.

:silly::xyxthumbs: :xyxthumbs: :jump:

פורסם

;D

כל עוד גרמת לי לעשות 1:16...  :lol:

ואגב, זו לא הייתה התנשאות. סתם הומור שלא הובן כראוי. אם אתה עושה 1:19 עם מקלדת, אתה נינג'ה.

:)

פורסם

סחטיין על הוידוי..........אגב איך זייפת???

אנשים צריכים ללמוד ממך כל הכבוד על הביצים.... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

XOD תודה אחי.

לזייף היום תמונות זה ממש קל The Maestro. בגלל זה אי אפשר לסמוך כל SCREENSHOTS בכל מה שקשור לדברים האלה.

יש את הנודניקים שכל שבוע באים עם תמונה חדשה באימיול שאתה רוצה דברים ממש אגדתיים... אגב זה היה ב PAINT ולא ב PS.

ב PAINT זה אפילו יותר קל.... :)

פורסם

כדי להתנצל אתה יכול לשלוח בפרטי התנצלות לכל מי שאתה רוצה. אבל לא על גבי הפורום.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים