פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים אנו קבוצה של חבר'ה מגיל 22-28 רוצים לעשות שבוע מרתון סרטים. אבל אנו לא יודעים איזה סרטים נחשבים לטובים. אם תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים (ולציין את קטוגוריה אליהם שייכים (קומדיה, דרמה וכו')) שיעניינו את קבוצת הגיל שלנו, בכל שנה משנת תרפפ"ו ועד היום, אז זה די יעזור...תודה
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים let's go.... זאת רשימה קצת ארוכה כי ביקשת רשימה של סרטים טובים, ולא של TOP 5 או משהו בסיגנון הזה, אז אני מתפרע קצת.... כל הסרטים של QT: (אני יודע שיש עוד כמה שהוא כתב [ולא ביים, כמו אלה שכתוב לידם story], אבל פשוט לא ראיתי אותם...) [QT] [1992] Reservoir Dogs [QT] [1993] True Romance (story) [QT] [1994] Natural Born Killers (story) [QT] [1994] Pulp Fiction [QT] [1997] Jackie Brown [QT] [2003] Kill Bill - Volume 1 [QT] [2003] Kill Bill - Volume 2 מיוחדים: (אלה סרטים מיוחדים באמת שלא ידעתי לאיזו קטגוריה להכניס...) FightClub Memento The Butterfly Effect S1m0ne Vanilla Sky דרמה: 21 Grams 25th Hour Cold Mountain The Human Stain Dogville American Beauty קומדיה - נעורים\רומנטית (אני מניח שככה מגדירים את זה...): The Girl Next Door 50 First Dates Boys & Girls Just Married Mean Girls Serendipity Sweet Home Alabama The Third Wheel קומדיה - נונסנס: Dude, Where's my car? (סרט חובה!) Eurotrip Road Trip Dorm Daze Kevin And Perry Go Large Who's your daddy פעולה: Matrix, Reloaded, Revolutions Bad Boys 2 I, Robot (אני עושה פה המלצה עיוורת, עדיין לא ראיתי אותו...) Terminator 3 - Rise of the Machines Wild Things 2 Gone in 60 seconds סרטים עם הת'ר גרהאם: Hope Springs Killing me softly Say It Isn't So The Guru ואם שכחתי מישהו, אני מצטער...
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים רשימה מרשימה, אבל אני חייבת להמליץ על 2 קומדיות: East is East (England 1997?)The amazing life and adventures of Private Ivan Chonkin (Europe 1994)
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים קווין טרנטינו זה QT כמו שנאמר, כנראה אני הבנאדם היחידי שלא אוהב סרטים שלו:[QT] [1992] Reservoir Dogsבדיוק ראיתי את הסרט הזה עכשיו, סביר, רואים אותו וממשיכים הלאה, לא השאיר עלי הרבה אפקט.[QT] [1994] Pulp Fictionאותו דבר. אולי בזמנו הוא היה חדשני אבל עכשיו הוא לא מיוחד[QT] [1994] Natural Born Killers (story)מהסרט הזה (הגרסה המורחבת ששודרה בכבלים) יצאתי מזועזע לגמרי ואני לא רוצה לחזור על החוויה הזאת[QT] [2003] Kill Bill - Volume 1גם לא התרשמתי, אבל נראה לי שאני צריך לראות אות שוב כי תנאי הצפייה לא היו אופטימלים.זאת רשימת הסרטים שאני רוצה להחזיק בספרייתי לזמני משבר (הג'אנרים והרמות לא אחידות, אני אוהב קצת מכל דבר):שליחות קטלנית 1-2ספיידרמן מטריקס 1-3מלחמת הכוכבים 1-6 (חוץ מ3 שעוד לא יצא)girl next dooreurotripעימות חזיתי12 קופיםמועדון קרבjackassסאות' פארקהחוש השישיאפקט הפרפרגרין מיילחומות של תקווהמת לצעוק 1-3Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hoodbaseketballשרה טבעות 1-3גברים בחללALI G7 חטאיםלהציל את טוראי ראייןHow High
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים אנו קבוצה של חבר'ה מגיל 22-28 רוצים לעשות שבוע מרתון סרטים. אבל אנו לא יודעים איזה סרטים נחשבים לטובים. אם תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים (ולציין את קטוגוריה אליהם שייכים (קומדיה, דרמה וכו')) שיעניינו את קבוצת הגיל שלנו, בכל שנה משנת תרפפ"ו ועד היום, אז זה די יעזור...תודהאני אכתוב סרטים שאהבתי, מצטער אם אחזור על אלה שמעלי (תסננו) ואם הסרטים לא בדיוק בקטגוריה (קצת קשה):עברי:קומדיות:אלכס חולה אהבהמציציםלולחגיגה בסנוקרדרמה:חכמת הבייגלההכוכבים של שלומילועזי:קומדיות:טקסי 1,2וואסאבימונטי פייטון והגביע הקדושבראיין כוכב עליון (מונטי פייטון)תאומיםהשוטר מבוורלי הילס - כולםפעולה:ליאוןניקיטההאלמנט החמישיהבריחה מאלקטרזאיש הנצחמצור ימי 1,2מטריקס 1-2-3קיל ביל 1-2מת לחיות 1,2,3תאורית הקשרנשק קטלני - כל הסדרהטרמינטור 1,2,3אידיאנה גונס - כולםרומיאו חייב למותנשיקת הדרקוןאיירפורס 1מלחמה:פלאטוןאפוקליפסה עכשיולהציל את טוראי ראייןדרמה:שר הטבעות (קצת קשה להכניס לקטגוריה)הסנדק גרין מיילאיש המרתוןקן הקוקיההכי טוב שישהדוור מצלצל פעמייםגלדיאטורסיפורו של ויל האנטינגפאטצ' אדאמססיימון בירצ'גארי מקגוויירכלבי הקשכלבי אשמורתרוצחים מלידההמכשפות מאיסטוויקהבלתי משוחדיםשומר הראשהמוהיקני האחרוןהנהג של מיס דייזיאויב המדינהחוליתTOPGUN (אהבה בשחקים)תלמה ולואיזבילי אליוטאמריקן ביוטילב אמיץצייד הצבאיםרוקד עם זאביםנהג מוניתפורסט גאמפפילדלפיהאיש הגשםתנאים של חיבהניחוח אישהארין ברוקוביץאקספרס של חצותבת הגנרלחומות של תקווהבכוננות מתמדתרולרבול (המקורי עם גיימס קאן)שומר הבאריםבחורים טוביםעימות חזיתיאיכות:הכחול הגדולשעת הצועניםסינמה פרדיסוכף רגלי השמאליתלשבור את הגליםנשיקת אשת העכבישמתח\אימה:הניצוץפסיכוהציפוריםהמתווךהנוסע השמינייש עוד הרבה, אם אזכר בעוד משהו אוסיף...
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים [off-topic]אם יש לך HOT, כרגע ב HOT Fun (ערוץ 13) יש את The Guru.... [/off-topic]
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים ראיתי עכשיו ספרות זולה, ואני באמת מתקשה להבין מה כ"כ מיוחד בסרט הזה. : אינ לא אעשה כאן רשימה ענקית, כי לאף אחד אין כוח לקרוא עכשיו את כל הרשימות של כולם, אבל שני סרטים ממש טובים- החוש השישי- הסוף עושה את הסרט. סוף פשוט גאוני , שמי שהבין אותו מיד, וירד לו האסימון בפעם הראשונה מיד שהוא ראה את הסרט (ושמעתי על הרבה שלא הבינו את הסוף), יודע שרק הסוף הופך את הסרט מסרט די טוב של 4 כוכבים, לסרט גאוני של 5 כוכבים. 12 המושבעים - סרט בלי פעלולים ובלי אפקטים בכלל, שמתרחש כולו בחדר אחד, אבל התסריט גאוני והמשחק המשובח של השחקנים מוכיח שלא צריך תקציב גדול ופעלולים על מנת לייצר סרט מצוין. ד"א, גם פורסט גאמפ, ובעיקרון הסרטים שמבוססים על הספרים של סטיבן קינג (גרין מייל וחומות של תקווה הם מהבולטים שבהם. משהו כמו 15 סרטים נעשו ע"ם ספרים שלו).- אבל אני עדיין את הספרים בכל זאת.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים טוב אז יש ככה-ווסלי סניפס-white man cant jumpMoney trainבליידאדם סנדלר-ווטר בוי-נער המים8 ימי חנוכה קסומים (אני חושב שזה השם, מצוייר אבל מצחיק...)בילי מדיסוןגילמור המאושרואני מניח שיש עוד כמה ששכחתי רובם טובים...בן סטילר-זולנדרכולם אוהבים את מרידודג'בולובלי כל קשרטיפשים בלי הפסקהאייס ונטורה 1-2ברוס הגדול מכולםמשימה בלתי אפשרית (1)12 קופיםפורסט גאמפקונגופארק היורה (1)האלמנט ה5מת לחיות הסדרה...הנוסע השמיניהטורףסנאצ'שם קוד דג חרבהסיפור שלא נגמר (אך ורק 1!)הכדור מת מצחוק (כלומר "BASEketball")אוסטין פאווורס 1-3סופרמן 1-3 (יש גם 4 ואני חושב 5 אבל הם מסריחים)רוקי ארמגדוןשרק 1-2לב אמיץרקוויאם לחלוםold schoolואם אתם מחליטים להשתכר ורוצים למות מצחוקjackass-the movie
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים כמה סרטים שלא הזכרתם...indepedence day - פעולהoperaction swordfish - פעולהthe ring - אימה
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים כן, עוד כמהGHOST BUSTERS האחים בלוזמופע הקולנוע של רוקיTHE SONG REMAINS THE SAME (לד זפלין)RIVERDANCE (הופעה בניו-יורק)החומה (פינק פלויד)רובין הוד (קווין קוסטנר)ראן (אקירה קוראסאווה)שבעת הסמוראים (או משהו כזה)הסמוראי האחרוןמיזריגברת דאוטפיירמלתעות (הראשון, שנה לא נכנסתי לים אחריו)דלתות מסתובבותלרכב על לויתן (או משהו כזה)קרוקודייל דנדיקזבלנקהקרמר נגד קרמררצח על הנילוס (אגאתה כריסטי)זה לבינתיים
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מחבר א. עימות חזיתי זה ענקק!!ב. תודה על ההצעות, אשמח לעוד.ג. אני מקווה שאין בינהם סרטים קיצ'יים...וילדותיים
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים ואם אתם מחליטים להשתכר ורוצים למות מצחוקjackass-the movieסרט הכי מטומטם שראיתי, אני לא חושב שזה יצחיק מישהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.