פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים דבר ראשון שלום , אני חדש פה עכשיו לבעייתי אני מאוד אוהב את המחשב שלי מהיר וריק מקבצים לכן אני מפרמט כמעט כל שבועיים מחיצה אחת C: ששם יהיה את כל התוכנות המשחקים והוינדוס ועוד מחיצה D: ששם יהיה מוסיקה ( 16 גיגה ) לפני חודש וחצי, חשבתי לעצמי, בוא נמחק הכול, ונעשה מחיצה אחת חדשה וככה המחשב יעבוד יותר מהר ( זה הוכך, פחות מחיצות = פחות כוננים לקרוא = ביצועים ) וככה נשארתי חודש וחצי עד אתמול בלילה הייתי שיכור או משו ואני ראיתי היום בבוקר 74320984634 ספיי וורים והודעות ווירוסים במחשב ואז נזכרתי שאני עשיתי את זה אתמול בלילה ועכשיו , אין לי כח למחוק את כל השיט זה ואת כל הוירוסים אז כמו חשבתי כמו פעם.. בוא נפרמט רק שהפעם אין לי עוד מחיצה לגבות את המוסיקה אז ישנה דרך ליצור עוד מחיצה בלי להתקין בה וינדוס ??!
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים א)למה לפרמט כל שבועיים מה זה ספורט (אני מפרמט אולי פעם בשנתיים והמחשב עובד אחלה)ב)על התוכנה PARTITON MAGIC שמעת היא עוזרת בחלוקת מחיצות ועוד דברים.
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר א)למה לפרמט כל שבועיים מה זה ספורט (אני מפרמט אולי פעם בשנתיים והמחשב עובד אחלה)ב)על התוכנה PARTITON MAGIC שמעת היא עוזרת בחלוקת מחיצות ועוד דברים.יש תוכנה אחרת שמבצעת את מה שביקשתי ?כי אני לא זקוק לכל האפשרויות שיש בתוכנה ההזותיוהיא לא חינמית
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים כעקרון אמור להיות עוד תוכנות אבל זאת לפי דעתי הכי קל לשימוש והכי טובה אני די בטוח שאנשים אחרים בפורום גם ימליצו לך עליה.היתי עוזר עם העניין שזה לא בחינם אבל אסור לדבר על ווארז בפורום(מותר בפרטי אם תרצה)
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר כעקרון אמור להיות עוד תוכנות אבל זאת לפי דעתי הכי קל לשימוש והכי טובה אני די בטוח שאנשים אחרים בפורום גם ימליצו לך עליה.היתי עוזר עם העניין שזה לא בחינם אבל אסור לדבר על ווארז בפורום(מותר בפרטי אם תרצה) העניין עם הוואז זה לא בעיה אני יודע איך ומה לעשותפשוט זאת תוכנה מגושמת וגדולה ואני מחפש תוכנה קלה וקטנה בהתאם שרק תיצור עוד מחיצהאם אתה אומר שהיא הכי טובה אז בסדרתודה על העזרה
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר אם אתה לא מסתדר איתה אז אני או מישהו אחר יסביר לך שלב אחרי שלב מה לעשותכבר יש לי כמה שאלותיש לך ניסיון בתוכנה אגב ?כירציתי לדעת , אפשר לקבוע כמה מגה תכלול המחיצה החדש נכון ?זה דיי טיפשיוגםאיזה קבצים יווצרו לי במחיצה החדשה ?אני יסביר , האם הוא יצור לי קבצים במחיצה החדשה או יעשה אותה ריקה ?היה לי פעם תוכנה קטנה אבל היא הציפה את המחיצה החדשה במלא ספיי וור מיד אחרי שיצרתי אותה..( חוץ מהקבצים של של הוינדוס כמובן.. )
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים כבר יש לי כמה שאלותיש לך ניסיון בתוכנה אגב ?כירציתי לדעת , אפשר לקבוע כמה מגה תכלול המחיצה החדש נכון ?זה דיי טיפשיוגםאיזה קבצים יווצרו לי במחיצה החדשה ?אני יסביר , האם הוא יצור לי קבצים במחיצה החדשה או יעשה אותה ריקה ?היה לי פעם תוכנה קטנה אבל היא הציפה את המחיצה החדשה במלא ספיי וור מיד אחרי שיצרתי אותה..( חוץ מהקבצים של של הוינדוס כמובן.. )יש לי ניסיון עם התוכנה ... תוכנה מעולה לא יווצר שום קובץ היא תיהיה ריקהוכמובן שאפשר לקבוע את הגודל של המחיצה ואתה כל כך קשוח....
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר יש לי ניסיון עם התוכנה ... תוכנה מעולה לא יווצר שום קובץ היא תיהיה ריקה וכמובן שאפשר לקבוע את הגודל של המחיצה ואתה כל כך קשוח.... קשוח ? אני ? לכל הדברים שקשורים לוירוסים ותוכנות ריגול אני אלוף אם היה איזה תחרות של מחשב שהוא הכי נקי מתוכנות ריגול וקבצים הייתי לוקח מקום ראשון אני פשוט אלוף בטויקים בוינדוס נכון את התיקיה של הwindows ב C: ? הצלחתי למחוק ממנה 400 מגה בלי לפגום בשום תהליך במחשב ועוד דברים כאלה.. אז שקורה מה שקרה לי עם התוכנות ריגול אני מוותר ומפרמט..
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים רק שים לב שתוכל ליצור מחיצה חדשה רק מהמקום הריק שיש לך במחיצה הנוכחית !כלומר, נגיד שעכשיו יש לך 5 ג'יגה בייט פנויים במחיצה הראשית, אתה תוכל ליצור מחיצה חדשה של 5 ג'יגה בייט מקסימום.
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים כבר יש לי כמה שאלותיש לך ניסיון בתוכנה אגב ?כירציתי לדעת , אפשר לקבוע כמה מגה תכלול המחיצה החדש נכון ?זה דיי טיפשיוגםאיזה קבצים יווצרו לי במחיצה החדשה ?אני יסביר , האם הוא יצור לי קבצים במחיצה החדשה או יעשה אותה ריקה ?היה לי פעם תוכנה קטנה אבל היא הציפה את המחיצה החדשה במלא ספיי וור מיד אחרי שיצרתי אותה..( חוץ מהקבצים של של הוינדוס כמובן.. )יש לי נסיון עכשיו תגיד מה אתה רוצה לעשות
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר התקנתישאלה ראשונהמה ההבדל בין logical partitionלבין primaty Partition?מה עדיף ?
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים התקנתישאלה ראשונהמה ההבדל בין logical partitionלבין primaty Partition?מה עדיף ?אין כזה דבר מה עדיףPRIMATY זה מחיצה ראשית עליה נמצאת המערכתת לדוגמא C וLOGICAL זה שאר המחיצות איתן את יכול ל''שחק'' לשנות גודל לשלב וכדומה בעוד מחיצה ראשית לרוב לא ניתן לשנות גודל כי היא ראשי וממנה מופעל כי הBOOT של המחשב והיא מכילה קבצים חשובים לעליית המחשב/חלונות.עוד משהו?
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר אין כזה דבר מה עדיף PRIMATY זה מחיצה ראשית עליה נמצאת המערכתת לדוגמא C וLOGICAL זה שאר המחיצות איתן את יכול ל''שחק'' לשנות גודל לשלב וכדומה בעוד מחיצה ראשית לרוב לא ניתן לשנות גודל כי היא ראשי וממנה מופעל כי הBOOT של המחשב והיא מכילה קבצים חשובים לעליית המחשב/חלונות. עוד משהו? טוב זהו סיימתי וזה עובד התוכנה ידידותית מאוד לשימוש ואתם עזרתם לי לאורך כל הדרך תודה לכל מי שהגיב כאן עזרתם לי מאוד! טוב אני זז לפרמט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.