עבור לתוכן

Limited or no connectivity

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחובר ל-ADSL עם מודם רשת של Alcatel אמצעות כרטיס רשת מסוג Intel® PRO/1000 CT Network Connection .

כשאני עושה Enable לכרטיס, הוא משום מה נותן לי הודעה על התקשרות מוגבלת (ראה נושא) ומתחבר במהירות של 100MB בלבד.

בנוסף רציתי לשאול אם ידוע איזה מודם עדיף לחיבור ADSL במקרה שאין לך באמת רשת מחשבים ביתית - מודם רשת או מודם USB? אני מתחיל לחשוש שהחיבור באמצעות כרטיס רשת, יוצר עוד שער החוסם לי את המהירות.

האם זה נורמלי שבזמן שתוכנת eMule 0.44b עובדת, אז ה-WWW עובד ממש ממש לאט - יותר גרוע מאינטרנט קווי.

החיבור שלי הוא 750K.

אני עובד על מערכת Win XP PRO SP2.

תודה.

דייב.

פורסם
  • מחבר

זה אכן המודם שיש לי, אך לפני שאני מתקין את הטלאי, תוכל להסביר לי מה הוא אמור לתקן?

כמו כן - האם מישהו יודע כיצד אני פותר את הבעיה של הכרטיס רשת שמודיע לי שההתקשרות היא Limited or no connectivitiy... ???

דייב.

פורסם

המודם הוא מתחבר עד 100 מגה והכרטיס רשת שלך הוא 1 גיגה אז הוא מציג לך כזואת הודעה בידיוק כמו שאתה מחבר התקן USB 2 ל USB 1 תקבל הודעה שחיברת התקן מיהר ואין אפשרות לנצל את זה או משהו באיזור

בקיצור אל תדאג :D

פורסם

לחבר שלי זה קרה עם מודם eci כאשר הגדרתי לכרטיס רשת IP ידני(במקום ש windows יחפש)

ההודעה נעלמה.

פורסם
  • מחבר

משום מה אני מאשים את SP2 בעניין..

מהו ה-IP שאני צריך להכניס ידנית? כיצד אני אמור לדעת?

התקנתי את הטלאי ועדיין מהירות ההתחברות היא על 100MB.

פורסם

סליחה, לא ברור לי מה הבעיה.

ההודעה שאתה מקבל נובעת מהעובדה שלא מוגדרים לך בחיבור שער, שרתי DNS וכדומה. גם לא צריך במקרה של חיבור PPTP כמו שיש לך.

זה שאתה לא מתחבר ב 1Gbit, אז מה? מהירות האינטרנט שלך היא 750Kbit/s, שזה פי 133 איטי יותר מה 100Mbit של כרטיסי הרשת.

בכלל, מודם רשת עדיף על מודם USB.

אתה לא יכול לגלוש בצורה נורמלית כאשר ה eMule עובד זאת תופעה נורמלית. אומנם יש לך רוחב פס של 750 קילוביט להורדה, אבל רק 96 קילוביט העלאה, וה eMule פשוט אוכל את כולו. אתה צריך גם מעט רוחב פס העלאה גם לצרכי גלישה. הגבל את ה eMule ל 6kb/s העלאה ותראה שיפור במהירות גלישה.

פורסם

זה אכן בגלל SP2, מיקרוסופט הכניסו את הפיצ'ר הזה כאשר החיבוריות שנוצרת עם ההתקן שמחובר לכרטיס הרשת, אינה תואמת את המקסימום בו כרטיס הרשת מסוגל לעבוד, במקרה הנדון זה בגלל האלקאטל שלא מסוגל לתקשר עם כרטיס הרשת ב-1,000 מגהביט. כמובן שזה לא צריך לשנות ולעניין אותך כי גם אם הייתה החיבוריות עומדת על 10 מגהביט עדיין צוואר הבקבוק שלך הוא בקישוריות הנמוכה שלך אל בזק ולספק האינטרנט - 0.75 מגהביט בלבד!

פורסם

סליחה, לא ברור לי מה הבעיה.

ההודעה שאתה מקבל נובעת מהעובדה שלא מוגדרים לך בחיבור שער, שרתי DNS וכדומה. גם לא צריך במקרה של חיבור PPTP כמו שיש לך.

זה שאתה לא מתחבר ב 1Gbit, אז מה? מהירות האינטרנט שלך היא 750Kbit/s, שזה פי 133 איטי יותר מה 100Mbit של כרטיסי הרשת.

בכלל, מודם רשת עדיף על מודם USB.

אתה לא יכול לגלוש בצורה נורמלית כאשר ה eMule עובד זאת תופעה נורמלית. אומנם יש לך רוחב פס של 750 קילוביט להורדה, אבל רק 96 קילוביט העלאה, וה eMule פשוט אוכל את כולו. אתה צריך גם מעט רוחב פס העלאה גם לצרכי גלישה. הגבל את ה eMule ל 6kb/s העלאה ותראה שיפור במהירות גלישה.

תמיד אפשר להשתמש ב Netlimiter תוכנה מצוינת

פורסם
  • מחבר

תודה רב על הטיפ, Netlimiter ממש עזרה לי. זו תוכנה מדהימה.. יש לי כרגע שליטה על כל הפס וזה מאפשר לי להשתממש בתוכנה emule (למרות שעדיין אני לא מחבב אותה) וגם לגלוש..

כנראה שבקשר להודעה המעצבנת שמייקרוסופט הוסיפו ב-SP2 אין לי ממש מה לעשות... אם כי ייתכן שהספק או בזק יכולים להביא לי IP קבוע שאוכל להכניס ידנית??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים