פורסם 2004 באוקטובר 120 שנים לי שהסרט בכלל לא קשור למשחק אלה סתם סרט שהחליטו לקרוא לו doom...http://www.imdb.com/title/tt0419706/
פורסם 2004 באוקטובר 220 שנים חחחחחח איזה טימטום!!! אני כבר חיכיתי לסרט הזה, טוב לא נורא פסדתי את המישחק (לא עולה על המחשב) נפסיד גם ת'סרט
פורסם 2004 באוקטובר 220 שנים מחבר למרות שהתגובות שמה זה בהקשר למשחק אז אני לא יודע אולי שינו קצת את העלילה בשביל שהסרט יהיה מעניין יותר בתור סרט ולא משחק...אבל לא כתוב שמה שזה במאדים בכלל והכול
פורסם 2004 באוקטובר 220 שנים אחי לא נראה לי שהוא בכלל על המשחק. סתם קראו לו דום כי לא היה להם כסף לקנות זכויות כדי ליצור סרט על המשחק אז הם קראו לו דום והוא לא קשור למשחק.
פורסם 2004 באוקטובר 220 שנים זה כן דום המשחקאסור סתם לקחת שם רשום ולשתמש בולפני שהיה את התקציר הנוכחי היה רשום שזה סרט שמבוסס על המשחק דום
פורסם 2004 באוקטובר 220 שנים מחבר אז למה כתוב בתקציר שזה מישהיא שההורים שלו שלו נהרגו על ידי איזה אירגון והוא מתמודד איתם פנים אל פנים וגם המפלצות האלה הם לא חייזרים במשחק....
פורסם 2004 באוקטובר 220 שנים http://pc.gamespy.com/pc/doom-3/548356p1.html?fromint=1העלילה קצת יותר מפורטת פהבזמן שהוא נלחם במפלצות דמוניות הוא מתעמת עם האירגון שרצח את הוריוקצת יותר קרוב לדום?
פורסם 2004 באוקטובר 220 שנים מחבר כן יותר קרוב אז את הארגון שרצחו את ההורים שלו הוסיפו סתם בשביל שהסרט יהיה מעניין יותר?
פורסם 2004 באוקטובר 220 שנים אני מניח שכןהעלילה של דום מאד... אממ... לא קיימת.. לא הייתי רוצה להיות התסריטאי שהיה צריך להוציא סרט באורך מלא מהעלילה של דום...
פורסם 2004 באוקטובר 220 שנים כנראה המפיקים לא רצו להוציא עוד סרט בסגנון הסרטים ALIEN שהם כבר קילשאה...
פורסם 2004 באוקטובר 220 שנים כבר מיצו לגמרי את הקטע של חבורת אנשים נלחמת בעדרי חייזרים שפלשו למושבה בחלל...בתכלס אם זה היה סרט נטו דום אף אחד לא היה הולך לראות אותו
פורסם 2004 באוקטובר 320 שנים מחבר לא נכון זה לא חייזרים וגם העלילה של דום טובה תקראו בגיימר את מה שכתבוכאמור, 15 דקות מהפתיחה, כל הגהנום מתפרץ (תרתי משמע). גל של רוע שוטף את התחנה, וכולם (חוץ מכם) הופכים לזומבים רצחניים. ואם זה לא מספיק, הרי ששער למימד שטני נפתח מתחת לתחנה, ואין ספור שדים רצחניים יוצאים כדי לחסל אתכם. עכשיו, כל שאתם רוצים לעשות הוא לשרוד את כל זה, ולהישאר בחיים.ככל שתתקדמו במשחק תגלו את האמת: ד'ר בטרוגר, המדען המטורף המקומי, ניצל ניסוי מסוים בשביל לפתוח שער למימד מהגהנום. מטרתו היא להוביל את צבא זה לכדור הארץ, ולהפוך לשליט כל יכול.עלילה מספיק טובה לסרט לפי דעתי
פורסם 2004 באוקטובר 320 שנים תפתח את השלוש שורות שכתבת לתסריט של סרט בארוך מלא...בלתי אפשרי אין לך שום דיאלוגים ודמות אחת שיש לה רק את עצמה לדבר איתווהתכוונתי בכלליות לחייזרים ששוטפים תחנת חלל, לא משנה אם הם חייזרים, מפלצות דמוניות או כל דבר דומה
פורסם 2004 באוקטובר 320 שנים ראיתם את השחקן שמה? זה זה מ"זהות במלכודת".הייתי בסרט הזה ונירדמתי בסוף(עיניים עצמות והכל),סרט משעמם ביותר! לא ללכת אליו לעולם!
פורסם 2004 באוקטובר 320 שנים מחבר חחח צודקים טוב מקווה שהסרט יהיה טוב הבמאי זה מי שביים את רומאו חייב למות איזה לא קשור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.