פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים לא ידעתי איפה לשים את זה,אז כאן זה נראה טוב אני צריך לרכוש פאלם,תקציב אני משער של 2500 אפשר עד 3000 אבל עדיף שלא. תודה מראש.
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מניסיון, תחסוך את זה מעצמך.הכתיבה עם זה מעצבנת מאוד, לרוב הם מסורבלים ומעצבנים.. ובכלל כדיי לכתוב רגיל אתה צריך מקלדת שעולה 600 ש"ח ומעלה.. ואם אתה עקשן אז תתחיל ללמוד מחדש את הא'-ב', הפעם בפאלם סטייל.
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר :-\ מקלדת זה לא בעיה להביא בדקתי ואני יכול להביא אחת כזאתי לארץ ב20 דולר,חדשה שלא פתוחה עדיין אה ומזאת אומרת ספאלם סטייל?
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים לדעתי תחכה אם קניה של פאלם עד ההתחלת החגים הנוצריים עוד חודש ככה .....רק אתה תרוויח מזה....יש להם נטייה לעשות מבצעים חבל"ז באותם תקופות....לי יש M505 עתיק שבזמנו מתי שהוא יצא קניתי אותו ב400$ אם כרטיס זכרון 32MB ונרתיק....וזה היה לפני ארבע שנים....
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים אם יש לך סבלנות תחכה עד אחרי החגים..נראה לי הולכת לצאת עוד סדרה של מכשירים חדשיםואז תראה מה אתה מעדיףלי אישית ישZIRE72שאני מאוד מאוד מרוצה ממנו -בסביבות ה 1900 שקל ובבית ספר אני כותב עם מקלדת של פאלםוואן אלחוטית שעלתה 400 שקל בארץאם אתה רוצה מצלמה גם בפאלם (סתם גימיק אבל זה דיי שימושי..) קח תזייר72..אם תלא צריך מצלמה תיקח ת T3 יש לו מסך קצת יותר גדול ומעבד טיפה יותר מהיר (לא מרגישים..)זה אחד הדברים היחידים שקניתי בחיים ולא התחרטתי שקניתי אותו.
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים אני ממליץ לך ללכת על מצלמה - זה מאוד שימושי בפגישות ודברים כאלה - חוסך ממך מבוכה אם אין לך זיכרון לפרצופים לי יש ZIRE 71 מצויין - בכלל הסדרה שלהם בעלת יחס עלות תועלת מדהים
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים למה אתם לא נעזרים בחיפוש!? אולי כבר היה דיון זהה (ויותר מפעם אחת?)זה רק לטובתכם:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70787.0
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים פאלם הכי טוב שיש היום או T3עולה 2100 שקל בארץ.........אתה יכול לקנות עוד כרטיס 512 שיעלה לך נגיד 400-500 שקלויש לך באיזה 2500-2600 פאלם הכי טוב שיש + כרטיס SD 512 למוזיקה ומה לא.....אבל אם אתה רוצה לבית צפר אפשר לקנות מקלדת אלחוטית ממש ממש טובה (מיניסיןו) שאני לא זוכר כמה עולה אבל יש אותה להראל (יבואנית פאלמים) ולעוד איזו חנות... תבדוק בזאפ פשוט...אבל אם אתה רוצה פאלם עם מצלמה אז הזייר 72 גם טוב ולא נופל בהרבה מהT3... ההבדל היחידי הוא שיש לT3 מסך ממש מגניב ושימושי... אבל יש לזייר 72 מצלמה....אם אתה צריך מצלמה אז זייר 72אם זה לא משנה אז T3אל תלך על שום דבר שונהוזה בא מבן אדם שיש לו ניסיון עם 5 פאלמים שונים
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים Rule The Pc - סחטיין על המידע.מצטרף להמלצה, למרות שנראה לי מיותר להוציא 3000 ש"ח על מחשב כף-יד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.