עבור לתוכן

רכישת פאלם

Featured Replies

פורסם

לא ידעתי איפה לשים את זה,אז כאן זה נראה טוב :)

אני צריך לרכוש פאלם,תקציב אני משער של 2500 אפשר עד 3000 אבל עדיף שלא.

תודה מראש.

פורסם

מניסיון, תחסוך את זה מעצמך.

הכתיבה עם זה מעצבנת מאוד, לרוב הם מסורבלים ומעצבנים.. ובכלל כדיי לכתוב רגיל אתה צריך מקלדת שעולה 600 ש"ח ומעלה.. ואם אתה עקשן אז תתחיל ללמוד מחדש את הא'-ב', הפעם בפאלם סטייל.

פורסם
  • מחבר

:-\

מקלדת זה לא בעיה להביא בדקתי ואני יכול להביא אחת כזאתי לארץ ב20 דולר,חדשה שלא פתוחה עדיין :P

אה ומזאת אומרת ספאלם סטייל? :aktion031:

פורסם

לדעתי תחכה אם קניה של פאלם עד ההתחלת החגים הנוצריים עוד חודש ככה .....רק אתה תרוויח מזה....

יש להם נטייה לעשות מבצעים חבל"ז באותם תקופות....לי יש M505 עתיק שבזמנו מתי שהוא יצא קניתי אותו ב400$ אם כרטיס זכרון 32MB ונרתיק....וזה היה לפני ארבע שנים....

פורסם

אם יש לך סבלנות תחכה עד אחרי החגים..נראה לי הולכת לצאת עוד סדרה של מכשירים חדשים

ואז תראה מה אתה מעדיף

לי אישית ישZIRE72שאני מאוד מאוד מרוצה ממנו -בסביבות ה 1900 שקל ובבית ספר אני כותב עם מקלדת של פאלםוואן אלחוטית שעלתה 400 שקל בארץ

אם אתה רוצה מצלמה גם בפאלם (סתם גימיק אבל זה דיי שימושי..) קח תזייר72..

אם תלא צריך מצלמה תיקח ת T3 יש לו מסך קצת יותר גדול ומעבד טיפה יותר מהיר (לא מרגישים..)

זה אחד הדברים היחידים שקניתי בחיים ולא התחרטתי שקניתי אותו.

פורסם

אני ממליץ לך ללכת על מצלמה - זה מאוד שימושי בפגישות ודברים כאלה - חוסך ממך מבוכה אם אין לך זיכרון לפרצופים :)

לי יש ZIRE 71 מצויין - בכלל הסדרה שלהם בעלת יחס עלות תועלת מדהים

פורסם

פאלם הכי טוב שיש היום או T3

עולה 2100 שקל בארץ.........

אתה יכול לקנות עוד כרטיס 512 שיעלה לך נגיד 400-500 שקל

ויש לך באיזה 2500-2600 פאלם הכי טוב שיש + כרטיס SD 512 למוזיקה ומה לא.....

אבל אם אתה רוצה לבית צפר אפשר לקנות מקלדת אלחוטית ממש ממש טובה (מיניסיןו) שאני לא זוכר כמה עולה אבל יש אותה להראל (יבואנית פאלמים) ולעוד איזו חנות... תבדוק בזאפ פשוט...

אבל אם אתה רוצה פאלם עם מצלמה אז הזייר 72 גם טוב ולא נופל בהרבה מהT3... ההבדל היחידי הוא שיש לT3 מסך ממש מגניב ושימושי... אבל יש לזייר 72 מצלמה....

אם אתה צריך מצלמה אז זייר 72

אם זה לא משנה אז T3

אל תלך על שום דבר שונה

וזה בא מבן אדם שיש לו ניסיון עם 5 פאלמים שונים

פורסם

Rule The Pc - סחטיין על המידע.

מצטרף להמלצה, למרות שנראה לי מיותר להוציא 3000 ש"ח על מחשב כף-יד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים