פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים בוקר טוב וחג שמח ...הפעם לכבוד חג סוכות בא אלי חבר כדי שאנחנו נחגוג והוא מביא איתו מחשב כמובןואנחנו רוצים לעשות רשת בייתית בין שתי מחשבים בין שתי כרטיסי רשתהבעיה -יש לי כבל רשת שעובר בין שתי חדרים והוא בתוך הקיר , ואני צריך לדעת האם הוא כבל רשת מוצלב או שהוא כבל רשת לא מוצלב ... ( כדי לעשות רשת בייתית בין שתי כרטיסי רשת אני צריך כבל רשת מוצלב כפי שאני הבנתי )איך אני יודע האם הכבל הזה הוא כבל רשת מוצלב או כבל רשת לא מוצבל ?ונניח והוא לא מוצלב איך אני יכול לעשות שהוא יהיה מוצלב ?
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים פשוט תסתכל על הכבילה איך היא מסודרת (אם מצד אחד לשני זה זהה או לא)ואם זה לא מוצלב אין לך בררה: או להביא אחד מוצלב או להשתמש בסוויץ'
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מחבר עוד תמונת מצב שניה יותר ברורה הנה :החדר שלי הכבל הוא כזהלבן אדום לבן כחולבחדר של אח שלי הוא כזהלבן כחול לבן אדוםזאת אומרת שהכבל מוצלב כמו שאני צריך ?
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מאיזה צד לאיזה צד?ואם מישהו יודע איך אני מצרף קובץ ויסביר לי, אני אראה לך מה התקני כבילה
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים בדיוק בשביל זה יש סטיקיכבל מוצלב? כבל ישיר ? איך ולמה ?את כל התשובות לשאלות תמצאו מייד:קישור:http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מחבר מאיזה צד לאיזה צד?ואם מישהו יודע איך אני מצרף קובץ ויסביר לי, אני אראה לך מה התקני כבילהבחדר שלי יש ככה _ _ לבן _ _ כחול לבן אדום בחדר של אח שלי ככה_ _ לבן _ _ אדום לבןן כחול זה מוצלב ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.