עבור לתוכן

שאלה קשה: נגן DVD קורא DivX או צורב DVD או בכלל Tv-Out

Featured Replies

פורסם

רק תיקון קל, SP/DIF הוא הפורמט בוא מועבר המידע, תקן מסויים להעברת מידע על גבי חיבור דיגיטלי.

מבחינת חיבור דיגיטלי באודיו יש שתי אפשרויות - חיבור קואקסילי, וחיבור אופטי - בשניהם נעשה שימוש בSP/DIF

• תגובות 48
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

המערכת שלי היא קולנוע בייתי והאמת שהיה לי פעם כרטיס קול Vortex עם כניסה אופטית לשם הייתי מחבר את המיני דיסק. אני יודע בוודאות שעל המגבר שלי יש את הכניסות והיציאות המתאימות.

פורסם

אם כך, מומלץ לך לחבר את המחשב בחיבור הנ"ל.

זה בעצם מעביר את שלב הפיענוח מהמידע הדיגיטלי לאנלוגי (DAC) מהמפענחים העלובים של המחשב למפענחים הטובים יותר ברסיבר.

וכמובן זה גם מונע ומתקן עוד מספר בעיות.

פורסם

אתה יכול לקנות Xbox ולשים לו ציפ.. גם להנות מהXBOX וגם אתה הופך אותו לנגן שיכול לנגן הכל...

אתה תחבר את המחשב שלך לXBOX באמצעות רשת וככה תוכל לראות סרטים בקלות..

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקנות Xbox ולשים לו ציפ.. גם להנות מהXBOX וגם אתה הופך אותו לנגן שיכול לנגן הכל...

אתה תחבר את המחשב שלך לXBOX באמצעות רשת וככה תוכל לראות סרטים בקלות..

ביררתי לגבי האפציה הזאת והיא יקרה בטירוף!!! לא משתלם למי שיש PS2

פורסם

רק תיקון קל, SP/DIF הוא הפורמט בוא מועבר המידע, תקן מסויים להעברת מידע על גבי חיבור דיגיטלי.

מבחינת חיבור דיגיטלי באודיו יש שתי אפשרויות - חיבור קואקסילי, וחיבור אופטי - בשניהם נעשה שימוש בSP/DIF

באמת SONY PHILIPS DIGITAL INTERFACE FORMAT = SPDIF. פשוט בהרבה מקומות מכנים כך את היציאה האופטית. תודה על התיקון :)

פורסם
  • מחבר

OK אז סיכום ביניים...

מה באמת כדאי בין כל האפוציות?

פורסם

לדעתי קודם כל תנסה לחבר בעזרת TVOUT וכבל דיגיטלי את המחשב לוראות סרט. תראה אם זה מתאים לך. אם הם לא באותו החדר תהיה לך בעיה של שליטה . גם אם תשתמש במקלדת\עכבר אופטיים לא בטוח שיעזרו.

תבדוק איך זה עובד. אם מספק אותך אז  אופציה אחת ירדה.

עריכה: אם לא מספק אותך אז עדיין קיימת אופציה נוספת של צורב DVD + נגן DVD חוץ מאופצית נגן ה XVID.

פורסם

שמע אחי

דבר ראשון נגד DIVX טוב עולה פחות מ 900 שח

קח לדוגמא את זה, נגן מעולה במחיר שיורד כל שבוע בערך

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31138

אחרי זה... גם HDD של 200GB יעלה לך 700 שח ולא 1000 כמו שרשמת (ל 250GB)... וזה עוד SATA

אני בטוח ש PATA יעלה פחות.

אני ממליץ לך לקנות HDD 200GB ולהשתמש ב TVOUT שלך.

אין סוף לסטנדרטים ועדכונים והמחשב הוא הכלי היחיד שיתן לך עדכונים שוטפים ותמיכה בפורמטים חדשים

SPDIF כולל חיבור אופטי, קואקס וגם MINIPLUG כמו אוזניות כמו בכרטיסי קול LIVE VALUE עד ל AUDIGY2 החדש.

צורב DVD זה משהו אדיר.. ועוד במחיר של 500 שח... תקנה אותו בנוסף ל HDD אם אתה צריך אותו בלי קשר לסרטים.

יניב

פורסם

לא חייבים לקנות הרדדיסק חדש. אפשר לעבוד אפילו עם 80 גיגה. אם יש צורב DVD ממש לא חייבים. בשביל הרבה הורדות במקביל 15 גיגה די והותר. בשביל קידוד עוד 10. לא מאמין שאי אפשר לפנות 25-30 גיגה בשביל זה.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי האופציה של HD שנדפק

פורסם
:o לא מובן.
פורסם
  • מחבר

תמיד קיים הסיכוי שמשהו יקרה ל- HD...

מה יקרה אם יילך ה- HD קפוט ואיתו כל אוסף הסרטים?

פורסם

בשביל זה יש צורב DVD או CD. הסרטים לא צריכים לשבת על ההרדדיסק.

פורסם

תמיד קיים הסיכוי שמשהו יקרה ל- HD...

מה יקרה אם יילך ה- HD קפוט ואיתו כל אוסף הסרטים?

אז בכל מקרה הלך לו כל המחשב, והסרטים יהיו the least of his concerns...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים