עבור לתוכן

AB GYMNIC -מכשיר הכושר שרואים בערוץ הקניות ,ששולח פולסים לשרירים

Featured Replies

פורסם

קניתי את השטות הזאת , ורציתי לדעת אם יש מישהו שיודע שיש תוצאות אמיתיות עם הדבר הזה?

פורסם

את זה הייתה צריך לשאול לפני שקניתה.

פורסם

תמיד עדיף לעשות אימון וכושר "אמיתיים" מאשר לשבת ולהצמיד לעצמך תחוטי חשמל האלה לשרירים.

זה הרבה יותר בריא,

ובחינם.

פורסם

ראתי תוצאות של זה. אבל רק אם אתה רזה.

אם יש אליך כמה שכבות שומנים אז הפתרון הכי טוב בשבילך הוא מכון כושר או כל פעילות אירובית אחרת + דיאטה.

אבל בכל זאת אין השווה לאימון טוב במכון. זה יותר לעצלנים.

פורסם

זה לא לעצלנים ולא לשטויות, זה לאנשים שיש מגבלה כלשהי ולא יכולים לעסוק בפעילות ספורטיבית מסיבה זו או אחרת.

פורסם

זה שטויות

פורסם

קניתי את השטות הזאת , ורציתי לדעת אם יש מישהו שיודע שיש תוצאות אמיתיות עם הדבר הזה?

אני מניח שעכשיו אתה הוא זה שאמור להגיד לנו...

פורסם

זה פאקינג שטות לעצלנים

זה בדיוק כמ והדבר הזה שפועל על ג'ירסקופ ונוסע על 2 גלגלים !!! ויאמר קלארקסון: "הדבר הזה חסר שימוש זה בטח לכל השמנים האלה בארצות הברית שאין להם איך להגיע למקרר"

פורסם
  • מחבר

אממממ

את האמת שאני ממש לא עצלן אני מתאמן 3 פעמים בשבוע לפחות 5 ק"מ ואחרי זה פקלי כוח

ואת האמת אחרי כמה ימים שהשתמשתי בזה הפסקתי , גם כי תוצאות לא היו בגרוש לא שאמור להיות אחרי כמה ימים אבל רשום שזה שווה ערך ל 600 כפיפות בטן ואם אני הפעלתי את זה 3 פעמים רצוף זה אומר שעשיתי 1800 כפיפות הייתי אמור להרגיש משהו בבטן אבל לא , וחוצמזה גם שיש שני אזורי כסף כאלה שמתחת יש את האלקטרודות ובאחד מהם זה טיפה התקלף בגלל המשחה שהם נותנים , הקיצר זה לא נראה לי משהו אבל אני לא יכול להגיד לכם כי צריך להשתמש בזה לפחות חודש.

פורסם

כל התורה על רגל אחת:

בשביל להתחזק והגדיל מסת שריר צריך לעבוד. הדרך הכי טובה לאותת לגוף שצריך להגדיל את השריר היא ע"י נסיון לבצע משימה (למשל BENCH PRESS) ולהכשל אחרי מספר חזרות (כ-6-8 למרות שיש הגורסים ש-4-6). הגוף מבין שהשריר לא עומד במשימות שלו והופה השריר גדל (בהנחה שיש מספיק חומרי גלם זמינים, בעיקר חלבונים).

עכשיו נסתכל על המכשיר הזה, אתה יושב, מחבר אותו אליך ומפעיל ל-X דקות. איפה בדיוק הקטע בו הגוף לא עומד במה שביקשת ממנו לבצע? (לדבריך גם הפעלה של 3 פעמים רצופות לא שינתה כלום בהרגשה) תסיק את המסקנות לבד.

פורסם

המכשיר הזה באמת עובד ומנפח לך את השרירים אבל על פי חבר שלי ששאל מאמן כושר הפולסים החשמלים האלו שהוא מפיק הורסות את השריר

פורסם

ערוץ הקניות ;D טוב אתה

הכי מצחיק שהם מוכרים מחשבים, מישהו ראה פעם? :lol: זה הכי קורע

ה"עיקר" של המחשב, מסך מאג 17 אינצ'!

כרטיס 3d force שיחזיק את כל המשחקים הכבדים, מארז "מהודר", 256 מגה זיכרון במהירות משולשת חחח זה בגלל המספר 333 או מה?

איזה שטויות, עדיף לקנות כבר בשוק מאשר מהם

איזה הנחה זה? ככה עולה המחשב שהם מציגים

פורסם
  • מחבר

כל התורה על רגל אחת:

בשביל להתחזק והגדיל מסת שריר צריך לעבוד. הדרך הכי טובה לאותת לגוף שצריך להגדיל את השריר היא ע"י נסיון לבצע משימה (למשל BENCH PRESS) ולהכשל אחרי מספר חזרות (כ-6-8 למרות שיש הגורסים ש-4-6). הגוף מבין שהשריר לא עומד במשימות שלו והופה השריר גדל (בהנחה שיש מספיק חומרי גלם זמינים, בעיקר חלבונים).

עכשיו נסתכל על המכשיר הזה, אתה יושב, מחבר אותו אליך ומפעיל ל-X דקות. איפה בדיוק הקטע בו הגוף לא עומד במה שביקשת ממנו לבצע? (לדבריך גם הפעלה של 3 פעמים רצופות לא שינתה כלום בהרגשה) תסיק את המסקנות לבד.

לא הבנתי. מה זאת אומרת הגוף לא עמד במה שביקשתי ממנו לבצע? לא הרגשתי כאילו עשיתי כפכפות בטן הרגשתי כאילו לא עשיתי כלום.

חוצמזה לא קניתי אותו בערוץ הקניות , ההפך בגלל שראיתי אותו שם ובהתחלה הוא היה עולה כמה מאות שקלים ,

כשראיתי את זה בחוברת של לאומי CAL ב 40 שקל , אמרתי שווה לבדוק בשביל לראות אם באמת זה הכל בולשיט או שלא.

פורסם

אז אולי זה זיוף של מה שיקר בערוץ הקניות ובגלל זה זה לא עובד?

פורסם

יש את זה לחבר שלי, למרות שהוא שרירי גם ככה אבל אתה יכול לשבת עם זה שעתיים לשמוע מוזיקה עם חוטים לפיטמות (:

זה גודל לאיזה שבועיים ויורד אם לא מקפידים, אבל נראה לי שזה לא בריא, פשוט תלך לחדר כושר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים