עבור לתוכן

איפה אפשר לקנות וייפר??

Featured Replies

פורסם

איזה סוכנות רכב מייבאת את דודג' לארץ?? איפה אפשר למצוא את הוייפר?? והכי פחות חשוב.. ( ;)) כמה היא עולה?? ;D

• תגובות 55
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בארץ לא תמצא אותה... 8)

פורסם

דוד שלי קנה Doge viper ב60K יד שניה אבל מצב בובה,בארץ ב60 אלף דולר אני קונה בלחץ מרצדס.

אחח ארצות הברית החיים הטובים :(,בקיץ הבאה מקווה לקחת עליה סיבוב :)

אה ותבדוק בדפי זהב:

www.d.co.il

פורסם

דודג' היא חלק מקונצרן דיימלר קרייזר הגרמנית, אבל אין סיכוי בעולם יהיה יבוא סדיר לארץ.

גם שפיאט היו אמורים ליבואת את הפראררי ספרידר 360 לאחץ ופשוט לא היה מספיק ביקוש.

פורסם

השמועה אומרת שיש שנים בארץ...

אני מאמין שיש יבוא אישי מיוחד מאד ויקרררררררררררר מאד.

רוב הסיכויים דרך דיימלר קרייזלר.

פורסם

גם אם היתה לך את היכולת לממן לעצמך אחת כזאת, הויפר היא בלתי חוקית בארץ לאור העובדה שהיא נמוכה מדיי (כן, כן).

יש גובה מינימלי מהכביש שהחוק מחייב, והויפר פשוט עוברת אותו...

פורסם

תשמע , אם יש לך מימון להביא מכונית כזאת ולהחזיק אותה , אז אני מאמין שגם יש מימון להנמיך את הכביש קצת , כדי להרים את הוויפר קצת מהריצפה , או לחלופים , לנסוע כל הזמן באזור ים המלח , ואם שוטרים יתפסו אותך , ויגידו שהרכב נמוך מדי , תמיד אפשר לטעון שגובה זה עניין יחסי , וכיוון שאתה נמצא מתחת לפני הים , החוקים האלה לא תקפים .

פורסם

המחיר הרישמי של וייפר בארה"ב הוא 75 אלף דולר

אין יבוא לארץ

אבל אני יודע שיש לפחות שתיים כאלה בארץ ככה שאפשר להתגבר על מכשול החוקיות... (אני די בטוח שגם בארה"ב היא נמוכה מידי אבל יש לה שינוי גובה בערך כמו שרואים במהיר ועצבני שהם מורידים את המכוניות לפני המרוץ)

פורסם

המחיר הרישמי של וייפר בארה"ב הוא 75 אלף דולר

במחיר הזה אתה יכול לקחת M5 מושלמת....

אני לא יודע מה איתך, אבל אני יודע מה תהיה הבחירה שלי בין שתי אלה...

פורסם

וייפר 93' הייתי לוקח העיצוב של ה02' איבד את כל היחודיות של הוייפר

פורסם
  • מחבר

אפשר לקנות משומשת שנת 2000 מסדרת ה-GTS (הסדרה המיוחדת לשנת 2000 שהוציאו 200 מכוניות) בסביבות 45 עד 50 אלף דולר...

משהו יודע כמה זה אמור ליבא לארץ??

פורסם

תמונות של 93' לעומת 02' יהיו נחמדות.....

איתן

פורסם

אפשר להביא כל מכונית לארץ!!!

העיניין הוא הכסף שצריך להשקיע..בקנייה ביבוא במכס וברשיונות!

דוד שלי הביא לארץ מוסטנג קוברה 04 חדשה...אבל היא עלתה לו גמו כמה מרצדסים עקב הבלאגן עם היבוא

פורסם

אין אפילו לא וויפר אחת בארץ ,די להיכנס לסרטים אי אפשר ליבא אותה לארץ נקודה! .

סתם לידע כללי אפילו אם היה אפשר ליבא אחת החוק קובע שאפשר ליבא רק רכב מהשנתיים האחרונות כלומר 04 ,03 כרגע .

:xyxthumbs:

פורסם

אני יודע בודאות שיש בארץ לפחות שתי וייפרים

חבר של בנדוד שלי עבד בנמל כשהם הגיעו הם לקחו אותם לסיבוב לפני שהם מסרו אותם ואפילו הצטלמו לידם והכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים