פורסם 2002 במאי 2623 שנים Unreal זה משחק עלוב(חיקוי של Quake, שבכלל הפך את הג'אנר הזה שווה למשהו) אני מקווה שאתה מתכוון ל Unreal ולא ל Unreal Tournament . כי UT הוא עדיין אחרי 3 שנים משחק חיי,נושם ואהוב ביותר בקהילת הגיימרים בעולם ובמיוחד בישראל. עדיין אנשים טורחים לייצר לו מפות,ומודים שונים גם אחרי 3 שנים. אני מתכוון ל-UT, יופי טופי רק כאן התאהבו ב-UT אבל Q3A הרבה יותר טוב, ומה זה הקטע המטומטם שלך עם המפות?! גם ל-Q3A מייצרים מלא מפות ומודים, אז?
פורסם 2002 במאי 2623 שנים אני מתכוון ל-UT, יופי טופי רק כאן התאהבו ב-UT אבל Q3A הרבה יותר טוב, ומה זה הקטע המטומטם שלך עם המפות?! גם ל-Q3A מייצרים מלא מפות ומודים, אז? התכוונתי למפות ומודים ישראלים שמיוצרים בארץ
פורסם 2002 במאי 2623 שנים UT הרבה יותר טוב מקווייק3. המשחקיות יותר עמוקה. לא עוד מנצח מי שמכוון יותר טוב. כמובן, זה פרמטר משפיע מאוד, אבל בקווייק הוא הפרמטר היחיד...
פורסם 2002 במאי 2723 שנים UT הרבה יותר טוב מקווייק3. המשחקיות יותר עמוקה. לא עוד מנצח מי שמכוון יותר טוב. כמובן, זה פרמטר משפיע מאוד, אבל בקווייק הוא הפרמטר היחיד...על מה אתה מדבר?!
פורסם 2002 במאי 2823 שנים ומה עם DNF ? שכחתם אותו או שאתם לא מצפים לו ? (בערך ב 2012)אתה אופטימי.אני כבר ממזמן נכנעתי, DNF כנראב יצא רק ב 2016
פורסם 2002 במאי 2823 שנים אוייייי כמה שהייתי מאושר אם החלק השלישי בסידרה של Descent Freespace היה יוצא לאור...סימולטור הטיסה בחלל המושלם ביותר ששיחקתי בו בחיי!!!! עולה בכל הרמות על Wing Commander ומתחרים נוספים בז'אנר.אין לי מילים לתאר עד כמה אני אוהב את הסידרה.
פורסם 2002 במאי 2823 שנים סימולטור הטיסה בחלל המושלם ביותר ששיחקתי בו בחיי!!!! independance day 2 - נראה לי שהוא יותר טוב!
פורסם 2002 במאי 2823 שנים DNF - Duke Nukem Foreverאגב, Starlancer הוא סימולטור החלל הטוב ביותר ולא שום דבר אחר...למה אני מצפה?Mafia: The City of Lost Heaven (אני מאוד מקווה שהוא ייצא)Hitman 2SWAT: Urban JusticeוכמובןNo One Lives Forever 2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.