פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים אני רוצה לנקות מבפנים את המחשב עם שואב אבק כי זה פותר את בעיית האבק בשניותהשאלה אם זה לא יוצר חשמל סטטי [למרות שהמחשב מכובה] או לא יודע אם זה מסוכן בכלליות או לאאם מישהו יודע הוא מוזמן לענותתודה
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים א)מה הקשר לתמיכה טכנית ב)אני עושה את זה כל הזמן ועדיין לא קרה למחשב כלום כמו שיש להזהר ולא לפגוע בחומרה אלה לנקות בזהירות וזהו בהצלחה
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים תשנה את החתימה שלך אחיוגם אני לאדע אם הקוד הזה נכון בכללכי אין VOID MAIN אתה סתם קורא לVOID בפונקציה
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים תשנה את החתימה שלך אחיוגם אני לאדע אם הקוד הזה נכון בכללכי אין VOID MAIN אתה סתם קורא לVOID בפונקציהלמה לשנות את החתימה? ולמה לא רשמת לי את זה בפרטי הרי זה לא קשור
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים Rule - מה הקטע עם הoff topic הזה?תשלח לו הודעה פרטית!ודרך אגב, ככה מקובל לכתוב פונקציות שלא מקבלות פרמטרים.אז לא רק שזה off topic, זה גם קישקוש גמור.
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים אתה יכול, גם אני עשיתי את זה.הנושא קצת גלש אז ככה:יש כמה דרכים לרשום את הMAINvoid main(){...}int main(){... return 0;}void main(void){...}int main(void){... return 0;}חיפוש בגוגל היה עונה על שאלתךמעניין אם ינעל...
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים אתה יכול, גם אני עשיתי את זה.הנושא קצת גלש אז ככה:יש כמה דרכים לרשום את הMAINvoid main(){...}int main(){... return 0;}void main(void){...}int main(void){... return 0;}חיפוש בגוגל היה עונה על שאלתךמעניין אם ינעל...אני יודע ובחיי שאתם לא צריכים לרשום ספאם לא קשור
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים אני רוצה לנקות מבפנים את המחשב עם שואב אבק כי זה פותר את בעיית האבק בשניותהשאלה אם זה לא יוצר חשמל סטטי [למרות שהמחשב מכובה] או לא יודע אם זה מסוכן בכלליות או לאאם מישהו יודע הוא מוזמן לענותתודהכמו שנאמר לפני שהתחיל זיון השכל, כל עוד אתה נזהר אין בעיה. חשמל סטטי נוצר מחיכוך בין חומרים טעונים באלקטרונים וזה לא המקרה כאן
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים הסיכון היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שאיבה של חלקים לתוך השואב.אבל, אני לא חושב שיש איזשהו חלק שייעקר ממקומו בגלל שאיבה - ככה שנראה לי שזה די בטוח.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים למה שואב אבק למה?! תקנה ב80 שקל משאבה כזו של מזרנים חשמלית (כזו שמנפחת, אין לי מושג למה קוראים לה משאבה). יש כאלה עכשיו מלא קטנות כאלה שחורות, אני משתמש בזה מלא ואין סכנה בכלל
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים אני לא חושב שלנקות עם שואב אבק זה מומלץ, אני אישית לא משתמש ולא ההיתי משתמש בשואב אבק.אם רוצים לקנות אש לוקחים מברשת ועוד דבר יעיל יש כאלו ספריים של אויר דחוס כזה (יש אחד כזה של dr byte שנקרה dust cleaner) וזה אחלה של דבר גם בשביל לנקות אבק במקומות צרים ואו שהגישה אינה נוחה אליהם. ניתן להששיג את הספריים האלו באופיס דיפו ויתכן אף שבחנויות אחרות.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים למה ספריים? יש באיזה 100 שקל משהו שנקרא camptown elecric pump שעובדת ב220 v, עושה ת'עבודה טוב מאוד וגם לא נגמר בניגוד לספריי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.