עבור לתוכן

בחירת ספק עד 350-370 ש"ח לa64 3000+ וr9800pro

Featured Replies

פורסם

איזה ספק מהבאים עדיף ?

Antec SmartPower 350W - ATX

Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC

Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC - זה מה שאני חושב בגלל שהוא שקט

HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU

ENERMAX 350W PS

אם יש הצעה אחרת לא משנה מאיזה חנות (לא ג'נריים כמובן)

עוד שאלה - מה ההבדל בין active pfc לpassive pfc

תודה רבה וחג שמח !

פורסם

אני אומר שתיקח את ה410W של TT , למרות שכל ספק 360W טוב יכול להספיק...

בקיצור , פאסיבי זה כאילו פחות רועש ועם מאורר יותר חלש(בעיקרון בלי מאוררים בכלל , אבל בספקי כוח זה אומר כאילו מאורר יותר חלש) , ואקטיבי זה ההפך , זה אומר קירור אוויר יחסית חזק ויחסית יותר רועש.

פורסם
  • מחבר

רגע הtt420 מרעיש כמו מסוק ?

אני לא רגיש כ"כ לרעש אז עדיף לי את הtt420 ?

ד"א אני מתכנן גם סופרטאלנט ויש לו 5 מאווררים זה יחזיק אותו הtt420 ? אולי בעתיד גם קטודה או שניים ...

תודה.

פורסם

אני אומר שתיקח את ה410W של TT , למרות שכל ספק 360W טוב יכול להספיק...

בקיצור , פאסיבי זה כאילו פחות רועש ועם מאורר יותר חלש(בעיקרון בלי מאוררים בכלל , אבל בספקי כוח זה אומר כאילו מאורר יותר חלש) , ואקטיבי זה ההפך , זה אומר קירור אוויר יחסית חזק ויחסית יותר רועש.

מה קשור?

במקרה הזה דובר באיזה שהוא פיצ'ר לתיקון מתחים...

אין קשר למאווררים...

פורסם

יחזיק יחזיק , יותר מידי , תקנה ספק 410W של TT  , והוא יהיה מצויין להכל , אתה תוכל להעמיס עליו כמעט כל מה שתרצה...

עריכה :

ואי צודק ניזכרתי , בספקים זה מין מייצב מתח כזה או משהו שנותן לספק מתח יותר יציב וטוב , למרות ששני הספקים מעולים.

פורסם
  • מחבר

ה10w האלה זה כלום נכון ?

אז רגע המאוורר יהיה טוב נכון ?

אני חושב שאולי אפילו אם לא יהיה לי מספיק כסף אני יארגן לי איזה אחד עם hec 300 (6a19)

תודה רבה רבה !

פורסם

עם מערכת מבוססת A64 מומלץ ספק 350W.

פורסם

הרבה שטויות בשביל ת'רד אחד קטן ומסכן

כל ההבדל בין הPFC האקטיבי לפאסיבי זה מעגל שמייצב את המתח שנכנס לספק כוח - כלומר תוכל להשתמש בו גם ב110 וגם ב 220 וולט בלי להזיז איזהשו מתג באחורה של הספק (מאוד שימושי...)

בקשר לרעש, ה420 (או 410 שזה אותו ספק בערך) של טארמלטייק קצת יותר רועש מהאנרמקס אבל הוא מספק מתחים יותר יציבים.

הHEC נחמד, עושה מה שצריך, אבל נותן מתחים פחות יציבים אפילו מהאנרמקס

האנטק - סתם יקר ולא משהו (אם אתה רוצה החרבה בשימחה, אבל לא נראה לי שממש מתעמקים בו כאן)

בקיצור תנסה לבחור בין האנרמקס ה"שקט" לטארמלטייק הנ"יציב במתחים" כי כמה שאני זוכר המחיר שלהם דומה.

ולמי שרוצה פרטים בקשר לPFC

http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=1774&p=5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים