עבור לתוכן

בעיה חמורה מבקש עזרה

Featured Replies

פורסם

בהמשך לפורום הזה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83218.0

קניתי את ה-TT420W

ועדיין הבעיה קיימת ניסיתי לפתוח את הצד של המארז גם כן וגם זה לא עזר.

מה לעשות?

האם הטמפ' הנ"ל נורמאליות:

מעבד-47

לוח אם-33

במנוחה....

מעבד:AMD 2400+ SOCKET A

לוח אם- ASUS A7V8X

מה דעתכם אני צריך לעשות והאם הגורם הוא המעלות???

בתיקווה שתפתרו לי את הבעיה ...נועם :)

פורסם

הטמפ' נורמלית.

יש אפשרות אולי שמשהו מקצר את הלוח למארז ? (כמו רגלית מיותרת מתחת ללוח).

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת רגלית?-של המארז???

כל החוטים בתןך המארז מחוברים כמו שהם אמורים להיות..אבל תן לי דוגמא למשהו שיכול לקצר כדי שאני ארד לסוף דעתך.

אתה אולי התכוון לכבלי חשמל שיוצאים מהספק ומוסתרים מאחורי הלוח אם?

נ.ב

איך קצר יכול לגרום לתופעה של "היחלשות" מסך.?

פורסם

יש רגליות מתכת שמחזיקות את הלוח במקום, אם יש לך אחת כזו שלא במקומה היא תקצר את הלוח.

קצר במקום הנכון יגרום להפרעות במסך, השאלה היא אם בכלל הבעיה היא לא במסך עצמו.

פורסם

יש רגליות מתכת שמחזיקות את הלוח במקום, אם יש לך אחת כזו שלא במקומה היא תקצר את הלוח.

קצר במקום הנכון יגרום להפרעות במסך, השאלה היא אם בכלל הבעיה היא לא במסך עצמו.

היה לי משהו דומה והמחשב לא נדלק בכלל...

תוודא שלוח האם מחובר עם המגבהים שלו. זה אומים שעליהם אתם מבריג את הלוח. זה בדרך כלל בא עם דיסקיות גומי כאלה שאתה שם מהצד העליון של הלוח

פורסם
  • מחבר

האם אפשר לתת את המסך לכל חנות מחשבים שתבדוק או שצריך "מומחה"?

ואני לא חוזב שזה קשור למגבהים כי הלוח אם אצלי כבר שנתיים והדבר היחידי שהשתנה אצלי במחשב הוא הכרטיס מסך ולכן חשבתי שזה או בעיית חום או חשמל...

כשאני עובד אם המחשב עם דלת אחת פתוחה התופעה לא קורה או רק לשניה.

האם לדעתכם אני (במידה והבעיה היא חום) צריך לקנות מארז חדש שנותן יכולת איוורור טובה יותר או להתחיל לקדוח בשלי ולקנות מלא מאווררים?

(2 המאווררים שמכניסים אצלי אוויר אין להם כמעט פתח להכניס.. :-X--מארז ג'נרי)

פורסם

לא הבנתי, זה עוזר או לא עוזר שאתה פותח את המארז ?

פורסם
  • מחבר

זה עוזר חלקית כי עכשיו שדלת המארז פתוחה אז התופעה קורה פחות פעמים וכשהיא קורה זה רק ל-2 שניות...למישהו יש מושג לאיזה טמפ' אמור המחשב שלי להגיע או לסבול יותר נכון?

פורסם

הטמפ' נראות תקינות לגמרי, אבל יש מצבים שההיטסינק של המעבד לא יושב עליו כמו שצריך וזה דווקא לא נראה במדידת הטמפ' שלו. מה שקורה הוא שחלק מהמעבד מתחמם וחלק אחר לא.

פורסם

יש לי בשבילך כמה הצעות בדיקה (לא קראתי ממש את הלינק עם הבעיה ששמת)

אחד: תשאיר במחשב רק את המעבד, זיכרונות, מקלדת, עכבר, רמקולים, את המסך מחובר ואת הכרטיס מסך (שכחתי עוד

רכיב חשוב?) ואת שאר הרכיבים תנתק ותיראה אם הבעיה נמשכת.

שתיים: אם אתה חושב שזה המסך תנתק אותו, ושניה לפני שאתה מנתק אותו מהמחשב תפעיל איזה סרט למשך X הזמן שהמסך אמור "ליקרוס" או המחשב אמור ליקרוס, ואז כשהזמן קריסה ניראה לך כבר עבק, תחבר את המסך ותיראה

שלוש: תנסה להחליף כרטיס מסך או מסך וליבדוק

ארבע: תנסה לשים מאוורר גדול ביתי קרוב לכרטיס מסך

חמש: אם יש לך אחריות על הכרטיס מסך וכל מה שאמרתי לא עובד, עדיף שכבר תממש את האחריות שלך אם יש לך אחריות

אם משהו לא מובן תגיד, מקווה שעזרתי :)

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לדעת אם זה הכרטיס מסך לא טוב???

מה שעשיתי הוא לפתןח את דלת מארז ולהשים עליו מאוורר ביתי גדול,ככה שהמאוורר מקרר את כל המארז,ולא נראה לי שזה בעיית חום של הכרטיס כי שמתי לו את -ARCTIC COOLING החדש...

אולי זו בעיית חימום כללית של המארז.

לפי דעתכם אני צריך לרכוש מארז חדש משהו בסגנון של LANBOY שיש לו מקום ל- 120 מ"מ

או שאני צריך להישאר אם המארז שלי(ג'נרי אם פתחי אוורר קטנים מאוד מקדימה..)ולשפצר אותו?

פורסם

חכה רגע! לא חבל שסתם תוציא כסף?! הרי אתה בעצמך אמרת ששמת מאוורר ענק על המארז כשהוא היה פתוח והבעיה עדיין נמשכה, אז בשביל מה שתיקנה מארז?!

אתה יכול לדעת אם זה הכרטיס מסך רק אם תשים אחד אחר במקומו ותרית דברים שיגרמו למסך "להחלש"

תנסה ליפתוח את שתיי הדלתות ליתר ביטחון...

מה זה בעיית חימום כללית של המארז?! נו באמת... תשמע, לפני שסתם תבזבז כסך תעשה מה שאמרתי לך, הדברים האלה לא יעלו לך אגורה

לא אמור להיות לך במאוורר של הכרטיס מסך מן fan controller כזה שאמור להעלות ולהוריד את המהירות של המאוורר???

ממתי אתה זוכר שהבעיה התחילה לך? תענה לי על הכל בשביל שנוכל לעזור

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ככה...

הדלת של המארז כבר פתוחה יומיים ואין סימן לתופעת "המסך הנחלש" :D

וכשאני אומר בעיית חום כללית במארז אני מתכון שכל רכיב במחשב שלי סובל מחום גבוהה!

לדוגמא:ב-SPEEDFAN רשום שהכרטיס מסך על איזה 60-70 מעלות וליד זה סימן של אש!!!

או למשל רק ע"י פתיחת דלת המארז ירד "בצורה פילאית" הטמפ' של המעבד והלוח אם לפעמים ב- 9 מעלות!!! כמו כן הרגשתי גם בשיפור בביצועים.

ואם תוסף לזה את זה שהבית שלי הוא כמו סאונה כי אני בקומת גג ויש לי תיקרת "רביץ"....(אני עכשיו מתקין בידוד)

אני חושב שהסיבה לבעיית החום היא חוסר כניסה\יציאה של אוויר במארז שלי(דאאאא),מהסיבה הפשוטה ששני המאווררים שמכניסים לי אוויר יונקים אוויר פתח של חצי סנטימטר על 10.והמאוורר שמוציא הוא ג'נרי מעפן והוא כבר בין 4 שנים...

נ.ב.

חשבתי על רעיון ותגידו לי אם הוא טוב...(איך לא חשבו על זה קודם?!)

במקום דלת המארז אני יכול לחבר רשת כמו שיש בחלונות הבית ע"י ברגים ולחתוך אותה שתיראה נורמאלי ואז ככה יהיה אוורר למארז וגם לא ייכנס אבק...מה אתם אומרים?

פורסם

התקנת את הקירור של הכרטיס מסך כמו שצריך?? כי לפי מה שאתה אומר זה נישמע כאילו זאת בעיית חום באמת...

פורסם

אוקי אז ככה...

הדלת של המארז כבר פתוחה יומיים ואין סימן לתופעת "המסך הנחלש" :D

וכשאני אומר בעיית חום כללית במארז אני מתכון שכל רכיב במחשב שלי סובל מחום גבוהה!

לדוגמא:ב-SPEEDFAN רשום שהכרטיס מסך על איזה 60-70 מעלות וליד זה סימן של אש!!!

או למשל רק ע"י פתיחת דלת המארז ירד "בצורה פילאית" הטמפ' של המעבד והלוח אם לפעמים ב- 9 מעלות!!! כמו כן הרגשתי גם בשיפור בביצועים.

ואם תוסף לזה את זה שהבית שלי הוא כמו סאונה כי אני בקומת גג ויש לי תיקרת "רביץ"....(אני עכשיו מתקין בידוד)

אני חושב שהסיבה לבעיית החום היא חוסר כניסה\יציאה של אוויר במארז שלי(דאאאא),מהסיבה הפשוטה ששני המאווררים שמכניסים לי אוויר יונקים אוויר פתח של חצי סנטימטר על 10.והמאוורר שמוציא הוא ג'נרי מעפן והוא כבר בין 4 שנים...

נ.ב.

חשבתי על רעיון ותגידו לי אם הוא טוב...(איך לא חשבו על זה קודם?!)

במקום דלת המארז אני יכול לחבר רשת כמו שיש בחלונות הבית ע"י ברגים ולחתוך אותה שתיראה נורמאלי ואז ככה יהיה אוורר למארז וגם לא ייכנס אבק...מה אתם אומרים?

טוב, מן הסתם זה בעיית חימום. יש כאן מספיק מדריכים לקירור המארז שאתה יכול להשתמש בהם. הייתי מתחיל עם ניקוי המאווררים דווקא במקומך, אולי זה יעזור למצב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים