עבור לתוכן

קונטאר סטרייק 1.6\ קונדישון זירו\ קונטר סטרייק סורס\ קונטר סטרייק 2 למה יעברו?

Featured Replies

פורסם

שלום כולם משגע אותי vuvla איך שלא קוראים להם קיצר פעם כול חודש היתה יוצאת גרסה חדשה 1.4 1.5 1.2 וככה עכשיו הם כול חודש מוצאים משחק ושנה שצריך לקנות את ה1.6 קיבל חינם כול מי שהיה לו סידיקי להלף לייף את הקונדישון זירו צריך לקנות ועכשיו יוצא הלף לייף 2 שאיתו יקבלו קונטאר סטרייק סורס וגם כן עכשיו התחילו לדבר על קונטאר סטרייק 2 ??????? מה לאזאל? הם רוצים לשגע את כולנו שיחליטו כבר!

מה אתם אומרים מה ישאר ?? לאיזה משחק בסוף יעברו כולם??? סורס ? זירו? בסוף כולם יחזרו ל 1.3 הטוב? מה אתם חושבים!

אני חושב שהקונדישון זירו לא יעברו אליו כי לא נראה לי ש 3 וחצי מליון שחקנים מהעולם יקנו תמשחק , סורס אולי כול ה 3 וחצי מליון כמעט כולם הולכים לקנות אותו ויקבלו תסורס וגם ישחקו אותו ה1.6 אולי זה ישאר !

מה אתם אומרים !

פורסם

אתה סתם מסבך

כרגע יש CS 1.6

בעתיד יעברו ל CS: Source.

פורסם
  • מחבר

אני מסבך ? הם מסבכים! ויש עכשיו קונטאר סטרייק 1.6 וזירו :\

פורסם

הם ביטלו את שרתי WAN והשאירו רק את גירסה 1.6 שמשתמשת בצורת סיריאל קי חדשה

גם CONDITION ZERO וגם HALF LIFE 2 יבואו עם הסיריאל קי הזה ככה שאין לך מה לדאוג

עקב הציפיה הגבוהה והכמות המסיבית שצופים שיימכרו מ-HL2 זה הימור די בטוח שכולם או רובם ישחקו CS:SOURCE

כיוון שלמי שקנה CONDITION ZERO יש גישה לCS:SOURCE לא צפויה בעיה וכ"א יוכל לשחק בגירסה הזו

לכן אין לך מה לדאוג, מה שלא תקנה יהיה מתאים ,מקווה שעזרתי

פורסם

לא נכון.

למי שיש קונדישן זירו יכול לשחק בביטא של CS: Source, וזה הכל.

לקונדישן זירו בעצמו לא צריך ממש להתייחס, הסינגלפלייר על הפנים (מקבל ציונים כמו 60, וזה עוד מתוך כבוד למותג CS) והמולטי שלו זה CS עם סקינים שונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים