עבור לתוכן

3DMark 2005 הדיון הרישמי!

Featured Replies

פורסם

פששש אבל איך מתקינים אותו ? !

בבקשה תסיבר לי אחי

תוריד אותו מהכתובת שהבאתי תילחץ על המחשב שלי עם הכפתור הימני ואז MANAGE ואז תיכנס לDEVICE MANNEGER

ואז DISPLAY ADAPTER ואז יופיע לך השם של הכרטיס מסך שלך תיחץ עליו פעמיים ואז על הלשונית השנייה (DRIVER)

ואז תילחץ UPDATE DRIVER ותתקין עצמאי (תימצא את התיקייה לבד ותתן למחשב פקודה שיחפש בתיקייה הזאת)

• תגובות 222
  • צפיות 17.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תוריד אותו מהכתובת שהבאתי תילחץ על המחשב שלי עם הכפתור הימני ואז MANAGE ואז תיכנס לDEVICE MANNEGER

ואז DISPLAY ADAPTER ואז יופיע לך השם של הכרטיס מסך שלך תיחץ עליו פעמיים ואז על הלשונית השנייה (DRIVER)

ואז תילחץ UPDATE DRIVER ותתקין עצמאי (תימצא את התיקייה לבד ותתן למחשב פקודה שיחפש בתיקייה הזאת)

אבל תראה מה הוא רושם לי :

13224.jpg

פורסם

דבר ראשון ל NVIDIA אני לא אמור לקבל 5,500 אני אמור לקבל לפחות 200 יותר מהבן אדם עם ה X800XT PE כי אני במהירות של מעל ULTRA EXTREME ועובדה שב 3DMARK 03 עברתי אותו באיזה 400 ~ 500 נקודות אבל אני לא דואג חכה עכשיו NVIDIA יוציאו דרייבר חדש + PATCH שיוציאו לתוכנה עצמה ואז הכל יראה אחרת !!!

בקשר ל CD-KEY

AV7CN-K2V7B-NR3VV-78QDV

פורסם

דבר ראשון ל NVIDIA אני לא אמור לקבל 5,500 אני אמור לקבל לפחות 200 יותר מהבן אדם עם ה X800XT PE כי אני במהירות של מעל ULTRA EXTREME ועובדה שב 3DMARK 03 עברתי אותו באיזה 400 ~ 500 נקודות אבל אני לא דואג חכה עכשיו NVIDIA יוציאו דרייבר חדש + PATCH שיוציאו לתוכנה עצמה ואז הכל יראה אחרת !!!

בקשר ל CD-KEY

AV7CN-K2V7B-NR3VV-78QDV

אההה...

לא חוקי!

פורסם

קיבלתי 3771 עם דרייבר 61.77

זו תוצאה הגיונית?

פורסם

בקשר ל CD-KEY

AV7CN-K2V7B-NR3VV-78QDV

אמרתי לפחות 5500 ...אבל אתה צריך בטוח לסגור 5500 זה המנימום ...

אבל כנראה באמת NV תיכנס לפעולה

פורסם

קיבלתי 3771 עם דרייבר 61.77

זו תוצאה הגיונית?

לא זה קצת !

יש לך מפרט הרבה יותר טוב משלי ..

ואני מקבל 4400 כמעט

פורסם

לא צריך קוד, התוכנה לא תיהיה מלאה, אבל דמו ובדיקה יש.

פורסם

לא זה קצת !

יש לך מפרט הרבה יותר טוב משלי ..

ואני מקבל 4400 כמעט

יש מצב שזה בגלל הלוח שלי?

או בגלל שהזכרונות שלי לא עובדים בדואל?

פורסם

לא צריך קוד, התוכנה לא תיהיה מלאה, אבל דמו ובדיקה יש.

איך אני עושה את הבדיקה מישהו יכול להסביר לי בבקשה

תודה

פורסם

עדכנתי את הדרייבר ל-66.51 וקיבלתי 4375.

מה דעתכם? תוצאה סבירה?

פורסם

מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את הבדיקה בתוכנה?

פורסם

עדכנתי את הדרייבר ל-66.51 וקיבלתי 4375.

מה דעתכם? תוצאה סבירה?

זה מצויין !

אתה יכול להסביר לי גם < ?

פורסם

הנה שלי אם כל הבדיקות.....

3DMARK05.jpg

פורסם

זה מצויין !

אתה יכול להסביר לי גם < ?

כן:

1) תוריד את הקובץ של הדרייבר.

2) תפתח את הקובץ לתוך איזשהי ספריה.

3) כנס להגדרות מסך, משם ל-Settings, אחרי זה ל-Advanced, אחרי זה ל-Adapter, אז ל-Properties, אחרי זה ללשונית Driver ואז תלחץ על Update Driver.

4) תגדיר שאתה רוצה למצוא את הדרייבר בעצמך ותבחר את הספרייה שבה שמרת את הקבצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים