פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר ... ראיתי באתר ש NAS נתן... מישהו שעשה בלוק רק מפרספקס, מה זה לא יהרוס את הליבה ?? כי המים נוגעים בה... תראו... http://forums.procooling.com/vbb/showthread.php?t=9263
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אם אני לא טועה והבנתי נכון מהתמונות המים נוגעים ישירות בליבה ללא כול הפרדב וזהו הקירור מים הכי טוב רק שטיפת מים על הקבלים ליד כבר ממש לא טובה וצריך לדעת איך לעשות את זה ....בקובץ שהעלתי אז תשנו את הסיות ל SKP ותעלו את זה ב סקאטצ' אפ .... ותנו קצת ביקורות או שתשפצו ...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים כל הסירטוט לא מדוייק בשיט, כל הפאות של ההבלוק בגדלים ואורך שונים.החריצים לא ממש באותו אורך, ובעובי שונה.מה גם הצורה העליפתית תסבך את היצור של הבלוק.בקיצור יש הרבה מה לשפר.
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר זהו החלטתי... צריך אישור סופי.. ;D זה יהיה הבלוק שלי... מקווה שעד יום ראשון הקרוב הוא יהיה מוכן.. ושאלה אחרונה... ??? האם מיקומם של הברגים יתנו לי אטימה מוחלטת..? (זאת אומרת אחרי סגירה סופר חזקה של הברגים..) מיקום הברגים מסומנים בשחור... וכמובן שבתעלה האפורה יבוא סיליקון או גומיית אטם...
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר אולי ציינת ולא שמתי לב אבל, איפה יבואו הצינורות? ככה... המים מתפרצים לצורה מלבנית קטנה עם חורים... ככה זה יותר יותר לחץ מים.. וככה המים זורמים יותר מהר... (לפי מה שהבנתי) ויש שתי יציאות בצדדים... משהו בסגנון הזה... אני מעלה את הקובץ של הבלוק....(תשנו את הסיומת ל SKP) :jump: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר זהו.... [glow=red,2,300]לפס היצור!!!! [/glow] תאחלו לי בהצלחה.... :ylsuper: O0
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים בהצלחה אח שליי!אבל דבר אחד לא הבנתי איך אתה אמור לעשות את זה?? אפשר לעשות עם דרמל?
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים חחחחח הוא לא עושה את זה!"אנשי מקצוע" עושים את זה........והוא משלם להם ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.