פורסם 2002 במאי 2623 שנים היי קודם כל טוב לראות שהפורמים חזרו. ;D ;D ;D ועכשיו לשאלה: אני מתכנן לקנות mp3 player hdd עם דגש על hdd. היו לי על הכוונת שני נגנים :AR15: אחד הנגן של archos והשני הrioriot לrioriot היה יתרון ענק של רדיו fm בנגן אבל התברר לי שהוא לא יכול תפקד כדיסק רגיל להעברת מידע אלא רק כנגן mp3 אז כרגע נשארתי רק עם הנגן של archos אם למישהו יש מידע מועיל בעניין כמו נגן אחר מהסוג שתארתי יותר טוב מה archos או סיבה למה לא לקנות את הנגן של archos אז בבקשה שישאיר פה תגובה
פורסם 2002 במאי 2623 שנים אהלן גבר מה קורה? יש לך עוד אופציה והיא Creative Labs Nomad Jukebox 3 20 GB, אני לא יודע מה המחיר שלו אבל אני יודע שהוא קיבל תוצאות די גבוהות. חפש עליו פרטים.
פורסם 2002 במאי 2623 שנים מחבר וואי תודהלא ידעתי עליו בכלל בכלל בכלל בכלל בכללאתה יודע, אתה מוכר לי מאיפה שהוא ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2002 במאי 2623 שנים את הקראיטיב יש לך בכמה גירסאות של 6,10 ו20 GB אבל גם הוא לא משמש כהארד דיסק...ישנו את הנגן של RIO 20 GBיש משהו של אפליש עוד מלא נגנים.. אם תרצה צור קשר באיציק 94460275 אני ינסה למצוא לך לינקים לכל נגן..
פורסם 2002 במאי 2723 שנים מחבר תודה על התמיכה אבל הקריאטיב לא היו אף פעם אופציה בשביליהipod של אפל יקר מידי יחסית לפתפוקה שהוא נותן (5 גיגה כולו!!!!!!)ואת הrio riot כבר פסלתי מקודםלעוד מישהו יש הצעות
פורסם 2002 ביוני 123 שנים בתוכנה החדשה של קריאטיב יש אפשרות לעבוד איתו כהרד דיסק נייד החיסרון שהוא לא תומך בסיפריותהיתרון של האכרוס שהחברה שמוכרת אותו בארץ מוכרת FIRMWARE למכשיר שמאפשר ריאת השירים בעברית ושלא יופיעו בג'יבריש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.