עבור לתוכן

אוטו דיפו

Featured Replies

פורסם

האם יש לאוטו דיפו אתר? ואם כן מה הוא?

אני יכול למצוא שם גופיות לאוטו ולהגה? ספריי להברקת הגלגלים גם יש שם?

פורסם

כן

יש שם ב 100% את מה שהזכרת

בסניף באשדוד בכל אופן

אני מכיר את הסניף בעל פה, אם אתה צריך עוד דברים תשאל אותי

יניב

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני אסע לשם ביום ראשון (סניף חוצות המפרץ בחיפה)

אתר יש להם?

אני מעוניין גם לקנות מן כיסוי לידית ההילוכים וגם לאמברקס..יש?

כמה בערך עולות גופיות יפות ואיכותיות לאוטו (כולל ריפוד לחגורה) ?

פורסם

הייתי בסניף אוטו דיפו בב"ש במתחם ביג לפני כשבועיים, כל האביזרים שהזכרת, כיסוי לחגורה אמברקס ידית הילוכים גופיות כיסוי להגה יש שם מבחר ע-צ-ו-ם, עשרות הגאים שונים.

גם ספריי יש.

אני אנצל את האשכול לצורך שאלה קטנה בנוגע לאוטו דיפו.

לעשות לאוטו פוליש ווקס עשיתי לפני כ4 חודשים (פאק, כבר יש לי את האוטו 4חודש?! הזמן טס :-\), עלה כ-200 שקל. התוצאות? מדהים.

לפני כחודש-חודשיים דפקו לי את הכנף-דלת מצד שמאל וזה גרר טיפול פחחות לא קל וצביעה של כל הכנף וקצת מהדלת.

הצבע זהה, אבל התחושה שלו במגע שונה, המראה שונה..אפשר לראות איפה יש את הפוליש ווקס שעשו ואיפה אין.

זה ממש מציק לי, ואני מחפש פתרון.

האופציות הן או לקחת לפוליש ווקס במכון שטיפת מכוניות כלשהו אבל העלות לא זולה כלל, או..האופציה השניה..רכישת תכשירים באוטו דיפו לצורך ביצוע העבודה.

הבעיה היא שלא ידעתי מה לקחת, מה יותר כדאי ובכלל מה יותר טוב ומה לא.

היו שם עשרות סוגים והמון מבחר ולא ידעתי מה יעשה הכי טוב..

כל מה שאני רוצה זה פעם אחת לעבור עם התכשירים האלה שיעשו לי את הצבע מבריק כמו אחרי הווקס ושהכל יהיה אחיד (כולל הכנף).

הצבע הוא כחול כהה מטאלי "פחם",

עוד שאלה היא בנוגע לצלחות, אין לי מגנזיום והצלחות פלסטיק-מעפנות נעשות שחורות, הקדמיות.

חלק יותר בשטיפה בשפשוף קל וחלק (גדול) לא יורד..זה כבר מקובע.

האם יש איזה ספריי או תכשיר שאני אוכל להבריק ולנקות את הצלחות? משהו ספציפי מומלץ?

ו...הברקת צמיגים, האם זה מזיק או עושה משהו לצמיג? יש משהו מומלץ?

ועוד שאלה! =) הלוח מחוונים שלי מלא בכתמים בחלק התחתון, נדמה לי כתוצאה מתכשיר כלשהו ששמו במהלך שטיפת הרכב וניקויו, האם אפשר להוריד אותו? ניסיתי רטובים של תינוקות, יש בזה מעט מאוד אלכוהול וסבון, וכלום לא מצליח להוריד אתזה.

מצטער להשתלט, אבל זה דיי קשור באופן מסוים 8)

תודה לכולם

וחג שמח.

פורסם

הייתי לא מזמן באוטו דיפו ברמת גן, לחרא שירות, אבל לא משנה.

בקשר לשלתך ערן:

בקשר לווקס תלך לרשת אוטו דיפו או ACE הקרובה לביתך ותשאל שם את המוכרים איזה תכשיר ווקס מומלץ לרכוש על מנת להגיע למרקם הרצוי בכנף הפגועה.

בקשר לטסות (צלחות) רוב הסיכויים שהציפוי צבע שלהם ירד בגלל השיפשוף במדרכות, ולכן רצוי שתקנה ספריי צבע כסף איכותי (יש ספרי צבע מיוחד לג'נטים של motip), עם זה לא המצב יש ספריי מנקה של יעקובי לניקוי ושיקום ג'נטים של יעקובי http://www.jacobi.co.il/catalog/catalog2.asp?prod1id=217&cat2name=טיפוח%20הרכב%20מבחוץ תלחץ ctrl +shift ועל הלינק).

בקשר לחומר להברקת הצמיגים יש חומרים לצביעת הצמיג ,הרבה ערסים צובעים את הצמיגים לפי מכירת רכב בשביל מראה חדש, ולפיעמים הם משתמשים בצבעים על בסיס חומר ממיס, זה יכול לגרום נזק רציני לצמיג.

יש תחשירים למניעת נזקי החורף לצמיג, אבל תחלס לדעתי חרם על הכסף, זה סתם לא יתן הרבה, אבל יש ספרי להגנה על הדשבורד שמעולה גם לצמיגים, והוא מונע להסדקות הדשבורד והצמיגים מחסיפה מהשמש.

אני בטוח שתגיע לאחת מסניפי אוטו דיפו יוכלו לענות לך על השאלות.

פורסם

בנוגע לצלחות, זה לכלוך ולא שיפשוף של מדרכות, אם זה היה המצב הייתי כותב :)

בקיצור, את התוצאה הרצויה אני לא ממש אשיג שם..ועם ההוצאה של לקנות תכשירים שונים כבר עדיף לקחת למקום מיוחד שמתמחה בסיפור, אני צודק?..?:\

פורסם
  • מחבר

אני לוקח איתי 400 שקל...יספיק לי לריפודים לכיסאות + ריפוד להגה + לידית הילוכית ולאמברקס + ריחן + ספריי להברקת הגלגלים ?

האם מוכרים באוטו דיפו גם רדיו דיסקים? מערכות סאונד?

מה אתם אומרים על החברה California Boom? יש לי רדיו דיסק שלהם שקניתי לא מזמן

פורסם

כמה שאתה מתכנן להוציא שם, קח איזה 100-200 ספייר, תאמין לי לא יקרה כלום אם ישאר לך קצת יותר בכיס.

עדיף, אני באתי לשם עם איזה 200שקל לא זוכר כמה חשבתי מספיק כמה אני אוציא שם! לא רציתי הרבה..רק שטיחים לאוטו.

בסוף שטיחים אכן יצאו 130שקל, בטחשהספיק, אבל רציתי כבר לקחת את התכשירים לווקס וכלזה, ועוד כלמיני דברים קטנים אבל...לא הספיק לי לכלום כבר.

וכן, יש שם מערכות סאונד ורדיו דיסקים והכל..ממש...כל מה שתחשוב עליו יש שם, חוץ מלום..לא מצאתי שם :-\

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה...

אני אשים פה שבוע הבא כנראה תמונות מהאוטו...אחרי כל המשחקים שקניתי לו

פורסם

משחקים? איזה? ואיזה אוטו מדובר?

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני מתכנן לקנות:

ספריי הברקת גלגלים (בקרוב גם מחליף את הגלגלים לצמיגים איכותיים יותר)

כיסוי לידית הילוכים (AUTOMATIC)

כיסוי לאמברקס

ריפודים לכיסאות+חגורה

כיסוי איכותי להגה ויפה

כלב שמעיפים לו אגרוף והראש שלו מתנענע

נאון יש לי כחול..אולי אני אחבר באזור של הפדלים..כי לפי מה שהבנתי זה לא חוקי אם אני שם ליד החלונות שיראו

וכבר קניתי מערכת סאונד של California Boom כוללת רדיו דיסק

מדובר על מכונית מיצובישי לנסר 1997

אני רק מתחיל לשפר אותה..זאת רק ההתחלה

אני רוצה גם להדביק עליה סטיקרים מיוחדים כאלה של להבות או משהו בסגנון

פורסם

בקיצור להפוך את האוטו ל ארסמוביל :-X.

כל התוספות האלו לטעמי פשוט מיותרות, כל בגופיות והכיסויים והמדבקות של אל פחד, והאגזוזי לחץ, זה סתם ווסח של ארסים שפשוט הורסים את האוטו.

לפי דעתי זה פשוט פטטי.

פורסם
  • מחבר

ולדעתי זה הדבר הכי מושך בעולם (יותר מבנות)

לקחת אוטו ולשפר אותו...בעיקר ביופי.

באותה פרופורציה - מודינג למארז. אתה לוקחת מארז מעפן ומשפר אותו עם כסף. מוסיף לו נאונים, קירור, מערכות בקרה......ואני בנאדם חסיד של מודינג

פורסם

סתם מיותר ויוצר לך תדמית של בדואי  :-\ לדעתי....

כיסוי לידית הילוכים של אוטומט...זה הייתי רוצה......ככה עם חתיכת עור  דקה שתכסה ת'מוט שמאבד לו צבע...ונראה (כאילו אני מקוה) מחליד.

יש משהו שאפשר להתאים לידית של קאווליר? הכפתור למעלה באמצע.

באוטו דיפו לא מצאתי.

להבריק צמיגים? הרגע אמרו שזה בא על חשבון אורך החיים שלו, אז בשביל מה ? לא חבל?

אתה מחפש כלכך הרבה כיסויים..המצב של האוטו כלכך רע?  :lol:

וכיסוי להגה תבדוק קודם אם זה נוח לך..אצלי זה עשה את ההגה מזה שמן ובסוף זה מונח בתא מטען אצלי...תראה שזה נוח לך לפני שאתה סתם קונה.

ו...נאון, או כל אור אחר, ז"א תאורה שלא באה מובנית עם האוטו מהיצרן, אסורה...

כמה כסף אתה הולך להשקיע?

ומדבקות..סתם הרס...עוד לא ראיתי מכונית עם מדבקות שזה נראה טוב עליה. (האם אתה הולך להפתיע?)

בכללי, אם היייתי מוכן לזרוק עכשיו כסף לאוטו, ואוטו לא צעיר שהוא מודל 97, הייתי משפר אותו בצורה יותר מחושבת, כמו מיתלים חדשים (איפה ההשוואה בין מיתלים שעברו 100++אק"מ לחדשים?), צלחות יפות, מערכת איכותית, ספויילר שובב מאחור...אולי שיפורים קוסמטיים מבפנים אם צריך (במקום לכסות את הכל...),

אלו רק כמה וכמה דברים שעולים בדעתי, אולי גם תיקוני צבע אם יש צורך.

אבל זו רק דעתי שלי, אני לא מתלהב מכל האורות והמדבקות האלה, סת ם הרס היופי של המכונית..אמנם אלו לא מה שאתה מגדיר כ"שיפורים" אבל תחושת הנהיגה וההנאה להסתכל על האוטו אחרי צביעה מחדש (הייתי מת לצבוע את המכסה מנוע שלי...שרוט כולו..) ההנאה עם מערכת חדשה, מיתלים חדשים שנותנים לך תחושה אחרת של כביש..

לא יודע, אין לי ממש מה להגיד.. :silly:

פורסם
  • מחבר

בקשר לשאלה האם האוטו במצב כל כך גרוע..

אמממ הוא כמו כל אוטו על הכביש...אני אוהב להיות מיוחד ולא להיות כמו כולם..

הריסוס על הצמיגים באמת מוריד לו את החיים?????

אני הולך להשקיע בסביבות ה400-500 שקל...אבל זאת רק ההתחלה של השיפור...

יש לי בכיס כ800 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים