פורסם 2002 במאי 2623 שנים בימים אלו אני מתכוון לפרט את המחשב יש לי WIN:MEואין לי גישה לדוס חיצונייש לי רק את הדוס של הוינדוסאני לא יודע אם יש דברים לפירמוטאבל איך כדאי לעשות את הפורמאט בהתחשב בעובדה שאין לי דוסאו שאולי יש לי דוס ואני לא יודע?
פורסם 2002 במאי 2623 שנים יש לך DOS במחשב כל מה שאתה צריך לעשות הוא ליצור דיסקט איתחול של מערכת ההפעלה דרך "הוספה/הסרה של תוכניות" ודרך הדיסקט הזה לבצע פירמוט
פורסם 2002 במאי 2623 שנים או לעשות BOOT master t זה נחמד שאתה מנסה לעזור אבל לעניין..מה זה לעשות בוט? אתה יכול להסביר לי?
פורסם 2002 במאי 2723 שנים מחבר או לעשות BOOT אגב מה אתה מתקין98 second editionדעתי זה האופציה הנורמלית ביותרקיצר לעשות דיסקט בוט כזהומאיפה אני יוצא לדוס כי אני אומר לכם שאין לי דרך לצאת לדוס דרך WINDOWS???
פורסם 2002 במאי 2823 שנים ב windows 98SE יש אשרות לבצע איתחול מהדיסק(של windows אם לא ברור) רק צריך לדאוג שהלוח תומך באיתחול מCDלשים את הדיסק ולאפשר בביוס קודם שיעלה מהCDויותר מזה לא צריך
פורסם 2002 במאי 2823 שנים אתה יכול להכנס ל BIOS ולהגדיר שכונן התקליטורים יהייה כונן הבוט שלך ואז תוכל לעלות את המחשב דרך הדיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.