עבור לתוכן

נעה מחשבים נגד OMC

Featured Replies

פורסם

לא התנסיתי עם OMC אבל מהאתר שלהם הם נראים לי יקרים, אבל לגבי השירות אי אפשר לדעת.

אני קניתי ב נעה KSP ו פנדה, בנועה הם נחמדים אבל יש שם בערך עובד וחצי, אני מכיר משהו שמאוד מעוצבן על השירות שלהם ולאחד אחד מכרו כרטיס מסך לא תקין כשמצד שני החליפו לא ללא בעיות מיוחדות, ב KSP הם אכן עושים טובה שמוכרים לך, ואחרי שאתה משלם אתה עוד עומד בתור 20 דקות למחסן בנוסף יש הרבה שמועות שהאחריות שלהם לא משהו אף על פי שהם תיקנו לי מהר מאוד מסך באחריות (טוב זה היה רק ספק), מפנדה קיבלתי יחס סביר, אבל הם החליפו לי לוח אם (אחרי שהקודם נשרף) ולא הריצו שום בדיקה לזיכרונות וכו' (אולי גם הם הלכו עם הלוח אם) בנוסף לאחרונה התקיפו אותם ב YNET.

אז של מי אני אמליץ לך?

תבחר :

1) OMC יקרים ולא גמישים

2) נעה נחמדים עם בעיות של חנות קטנה

3) KSP לא נחמדים מאוד זולים עם בעיות של אחריות

4) פנדה יחס סביר ועם בעיות של אחריות

אגב אולי מנהלי הפורום יפתחו ת'ארד לחנויות בו כל אחד יספר על שירות טוב או רע. לדעתי בסוף נגלה שלכל החנויות יש פגמים רבים.

פורסם

ויש את זיגזג שהם עם אחלה שרות בלי תלונות אבל קצת יקר

פורסם

נו באמת ... אתה רציני עם התגובה הזאת ? או שאתה פשוט מלקק להם מאיזה שהיא סיבה  ?  :-*  spank.gif

קודם כל כל הקטע של לרשום מה במלאי ומה לא במלאי לא שווה בכלל אם הוא לא מעודכן בכלל ! מה זה שווה אז אם אני לא יכול לסמוך על זה ?

אבל נגיד שבידיוק על השנייה הזמינו את האחרון

ומה זאת אומרת "היה לחץ" קודם כל לא ניראה לי שהיה להם לחץ היסטרי דבר שני זו לא אמורה להיות בעיה שלי ! אם יש לחץ אז שיתגברו את הכוח אדם ! הם לא יכולים להגיד לי כל פעם שהם יתקשרו

אלי עוד 3 דקות ואז לשכוח מימני לא משנה כמה "לחץ" יש להם ! ומילא זה היה קורה פעם אחת אבל זה קרה לפחות 3 פעמים ! אני לא צריך לרדוף אחריהם ההפך !

ומסתבר שאני לא היחיד שזה קורה לו  ::)

ומה זאת אומרת לקנות מחנות אחרת סתם מקלדת ועכבר פשוטים ?!?!?!??! למה אני צריך לבזבז עוד מאה שקל !!!?!?! סתם ככה בגלל שהם לא עומדים בהתחיבויות שלהם ? מה ניראה לך שאני מדפיס כסף מהמדפסת שלי ?

ונגיד והיתי קונה ולמחרת זה היה מגיע , מה היתי עושה עם זה ?

אם היתי יודע שזה ככה אז היתי קונה כבר מאופיס דיפו היקרנים וזהו  :-X

ולא יכולתי לשנות את ההזמנה כי זה מה שרציתי וזה הדבר היחיד שהיה בתקציב שלי ! כמו כן זה הדבר היחיד ש"היה זמין במלאי תוך 72 שעות"

מה ביקשתי בסך הכל לדעת מה קורה עם ההזמנה שלי ? לדעת איפה היא נמצאת ? לא יודע מה אתכם אבל הניסיון שלי עם KSP היה יותר טוב

אוי, אתה ממש קטנוני. לא החזירו טלפון? אוי, מסכן שלי. אם לא מחזירים טלפון תתקשר אליהם כל חמש דקות עד שיגידו לך מה קורה עם ההזמנה. ולא, הם לא צריכים לרדוף אחריך. כנראה שיש להם מספיק לקוחות עם הזמנות הרבה יותר "שמנות" והם לא צריכים לדאוג לילד שבוכה שהוא לא קיבל מקלדת. ומה זאת אומרת לתגבר כוח אדם? לשכור עוד בחור בשכר 4,000 ש"ח בחודש רק כדי שלא תחכה למקלדת?

אה, ושטויות כמו מקלדת ועכבר תמיד קונים באופיס דיפו.

פורסם

נו באמת אתה רציני ? נראה אותך קונה משהו ואז תצטרך לרדוף אחריהם כדאי להבין מה קורה לעזאזל עם ההזמנה שלך ... אם זו רמת השירות שאתה שואף לה שיהיה לך לבריאות אבל עלי לא מקובל שהם אומרים לי

שהם יתקשרו עוד 3 דקות ו"שוכחים" כל פעם ... ככה לא צריך להיות שרות לקוחות לא משנה מה אני קונה ! שזה יהיה אזיקונים ב 3 שקל אפילו , סך כל ההזמנה היה 600 שקל ! זה לא מספיק לשירות טוב ?

או שאני חייב לקנות מ 10k ומעלה כדאי שהם יועילו בטובם להתקשר אלי ?

ואם הם באמת לא עומדים בלחץ של הזמנות ולא מתפקדים כמו שצריך ,אז  שיתגברו את כוח האדם ! ככה עושים בכל חברה ומקום נורמלי (למרות שזה לא הבעיה שיש שם אלה פשוט רמת שרות נמוכה)

ואופיס דיפו יקר בטירוף לך ותבדוק שם את כל הציוד של המחשבים בפעם האחרונה שבדקתי חוץ מכה פריטים קטנים שהיו "זולים" הכל היה ממש יקר מרמקולים שעולים עוד 200 שקל ועד סוויץ' פשוט שעלה כפול !

פורסם

בקיצור - ישראלי ממוצע.

רוצה הכי זול, רוצה שיטפלו בו כאילו שהוא הלקוח היחיד של החנות וכאילו הוא הרגע ביצע רכישה בשמונה מיליון ש"ח, חושב שכולם חייבים לו הכל בגלל שהוא הלקוח, ותמיד, אבל תמיד, ימצא משהו להתלונן עליו.

פורסם

אם זה מה שאתם חושבים סבבה... אבל אחר כך אל תתלונו על רמת השירות בארץ אם אתם מוכנים לקבל אותה ככה

וד"א נועה לא היתה הכי זולה

פורסם

אתה יודע כמה פעמים הבטחתי להתקשר עוד רבע שעה ופשוט שכחתי? כן, זה קורה כשעובדים ובנוסף להזמנה שלך הם חושבים על ההזמנה של לקוח X ולקוח Y ולקוח Z.

ואף אחד לא חייב לך שום דבר. לא חוזרים אליך? תתקשר 50 פעמים. ככה אני עשיתי כשקניתי מחנויות אחרות.

פורסם

זה דבר אחד להבטיח להתקשר לחבר עוד רבע שעה ולשכוח ... וזה דבר אחר לגמרי שאתה עובד בחנות שמתבססת בין השאר על שירות לקוחות טוב ולהבטיח להתקשר כל פעם מחדש ולשכוח

כשזה קורה פעם בא... זה לא נורא אבל כשזה הופך לשיטת עבודה אז זה מתחיל להיות בעיה . וזה לא קרה רק לי אלה גם לאחרים שדיברתי איתם

אם הם שמים לב לזה שזה קורה המון אז שירשמו על משהו ולא ינסו לזכור את זה בראש ... כולנו בני אדם ושוכחים

ואני לא אוהב להתקשר כל שתי דקות גם אין לי כוח לזה וגם אין לי זמן לזה... אני גם לא אוהב להרגיש כמו קרציה או נודניק  :P

פורסם

אני לא יודע מה איתך, אבל לי יותר חשוב שחנות לא תתחמק מאחריות (*שיעול פנדה *שיעול) מאשר תחזיר טלפונים.

פורסם

טוב, מיצינו את הת'רד הזה.

בכל חנות תוכלו למצוא אנשים שלא היו מרוצים מהשירות שהם קיבלו.

לא לשם ההתבכיינות שלהם הוקם הפורום הזה.

טחינת הנושא הזה לא מועילה לאף אחד, והדעות האישיות חסרות הביסוס של מספר אנשים פה יכולות רק לפגוע באנשים תמימים שיושפעו מהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים