פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים לחבר שלי אין קול במחשב.במנהל התקנים מופיע סימן שאלה על בקר קול של מולטימדיה עם סימן קריאה.איך הוא יכול להתקין את הדריברים של זה(אין לו דיסק של התקנה או משהו כזה כמו שהבנתי ממנו).
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר אפשר לקבל קישור של "סנדרה" בבקשה כי אני לא מוצא .אין דרך אחרת למצוא מה הכרטיס קול ללא תוכנה כי עם תוכנה זה לא כייף......
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר ה"חבר" הזה שאני צריך לעזור לו הוא וירטואלי.......כך שקשה לי ממש לפתוח לו את המחשב אז אני יעדיף את האפשרות השנייה לינק לתוכנה סנדרה בקשה אם אפשר..
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים סביר להניח שזה כרטיס קול OB שפשוט לא הותקן לו הדרייבר מהדיסק של לוח האם. כי קשה לי להאמין שמישהו יתקין כרטיס ולא יתקין ביחד עם זה את הדרייברים שלו.
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים מחבר אמרתי לו שיתקין את התוכנה סנדרה ויסתכל בSOUND CARD INFORMATION והוא אמר שזה לא מופיע לו בכלל בקטגוריה שם מה עליו לעשות???
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים היא לא תזהה את הכרטיס בלי הדרייבר שלו.שיבדוק שם איזה לוח זה ויברר איזה כרטיס מובנה יש לו.
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר איך אני מברר עם התוכנה סנדרה איזה לוח אם יש לו.........יש שם כל כך הרבה פרטים.
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים אל תבחר את מה שמסומן , תבחר MAINBOARD INFO (שמאל למעלה), או SYSTEM SUMMARY. *עריכה - לא רואים את כל התמונה, תלחץ על שם הקובץ (שמאל למטה) כדי שתראה את כל התמונה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר היא לא תזהה את הכרטיס בלי הדרייבר שלו.שיבדוק שם איזה לוח זה ויברר איזה כרטיס מובנה יש לו.איך הוא יכול לדעת על פי הלוח אם את הכרטיס מסך..?
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים איך הוא יכול לדעת על פי הלוח אם את הכרטיס מסך..?כתוב במדריך או האתר של הלוח. תוכל לומר לנו את הדגם המדויק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.