עבור לתוכן

למה FX5900XT פחות טוב מרדאון 9800PRO

Featured Replies

פורסם

עם מתעלמים מכל בדיקות הביצועים השונות (רק לצורך הנקודה שלי).

אני יוכל לומר מנסיון אישי (יש\היו לי מכרטיסי ISA לXT כולל לא מעט כרטיסים של nvidia ועד ל9800XT של ATI)

**חווית המשחק בnVIDIA טובה וחלקה יותר** וכמו כן גם דרייברים *הרבה* יותר טובים.

אתם יכולים להביא את המהנדסים של ATI כדי להסביר לי למה ATI יותר מהיר (?) טוב(?) או שתביאו כל בדיקת ביצועים - אותי זה כבר לא מעניין חווית המשחק עם TI4200 שעבר לי בידיים במקרה הייתה יותר מהנה בצורה משמעותית מאשר ה9800XT שלי.

במגוון משחקים.

ובעניין DX9 אז יש את הסדרה החדשה 6xxx שנותנת תשובה מצויינת.

בקיצור קח את ה5900XT או nvidia יותר חזק - 6800 רגיל אולי ?

• תגובות 35
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קישקוש.

כל אחד רשאי לצדד במוצר מסויים או כל דבר - וגם לתת הסבר לכך - לפי ראות עיניו.

ולמה אתה חושב שזה קשקוש ? תפרט

תודה.

פורסם

BYTER צודק הדריוורים של ATI פשוט מכה במיוחד התמיכה(הלקויה מאוד) בOPENGL שכול כך מעצבנת אותי זהו עכשיו אני רציני רוצה להחליף 9800 פרו בן שלושה חודשים בXTFX5900 פנו אליי פרטי

פורסם

אם מתעלמים מכל בדיקות הביצועים השונות (רק לצורך הנקודה שלי).

אני יוכל לומר מנסיון אישי (יש\היו לי מכרטיסי ISA לXT כולל לא מעט כרטיסים של nvidia ועד ל9800XT של ATI)

**חווית המשחק בnVIDIA טובה וחלקה יותר** וכמו כן גם דרייברים *הרבה* יותר טובים.

אתם יכולים להביא את המהנדסים של ATI כדי להסביר לי למה ATI יותר מהיר (?) טוב(?) או שתביאו כל בדיקת ביצועים - אותי זה כבר לא מעניין חווית המשחק עם TI4200 שעבר לי בידיים במקרה הייתה יותר מהנה בצורה משמעותית מאשר ה9800XT שלי.

במגוון משחקים.

ובעניין DX9 אז יש את הסדרה החדשה 6xxx שנותנת תשובה מצויינת.

בקיצור קח את ה5900XT או nvidia יותר חזק - 6800 רגיל אולי ?

גם מתחת לידיים שלי עברו הרבה כרטיסים של Nvidia ו ATI ואני מסכים במאה אחוז.

זו כמובן דעתי האישית והיא בכל זאת לא מפריעה לי להמליץ לחברים על ה R9800P אם זה מה שהתקציב שלהם מאפשר

אם מוציאים R9800P מהקופסא ומוציאים FX5900 ישר מהקופסא ה 9800 יקרע ל FX את הצורה

אבל אם מכניסים אוברקלוק לתמונה זה כבר סיפור שונה. ובכל מקרה האיכות תמונה בייחוד במשחקים כמו SC הרבה יותר גרועה ב FX.

לי אישית זה לא מפריע.

פורסם

אני לא יודע אים התגובה שלי כאן שווה משהו בגלל שאני מכיר רק את הNvidia, אבל דווקא בגלל זה אני יכול להמליץ עליו -FX 5900XT- למי שמתכוון לעשות OC.

עים קירור אוויר של Arctic-Cooling NV Silencer 3, הגעתי איתו לOC מרשים של:

ליבה - 473@390

זכרונות - 891@700

(הנתונים של הכרטיס בAquaMark)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תפעיל AA וAF, תראה איך הוא נופל כמו אבן. ו9800pro מציג תוצאה כזאתי ללא OC על מערכת חזקה ממוצעת 2.8-2.6C. בנוסף לזה ה9800 הוא OCר מעולה. פה זה לא קשור ATi או נבידיה, ה9800pro חזק יותר נקודה.

פורסם

גם עם הייה אפשר הייתי מחליף R9800P בFX5900XT כי כול המשחקים הכי יפים פועלים בOPENGL!!

פורסם

תפעיל AA וAF, תראה איך הוא נופל כמו אבן. ו9800pro מציג תוצאה כזאתי ללא OC על מערכת חזקה ממוצעת 2.8-2.6C. בנוסף לזה ה9800 הוא OCר מעולה. פה זה לא קשור ATi או נבידיה, ה9800pro חזק יותר נקודה.

מדובר על חווית משחק ולא על מספרים יבשים.

בCS אני מקבל 100fps גם עם ti4200 וגם עם9800XT אבל חווית המשחק עם הTI4200 הרבה יותר מהנה\חלקה\יעילה\חדה\מהירה.

פורסם

גם עם הייה אפשר הייתי מחליף R9800P בFX5900XT כי כול המשחקים הכי יפים פועלים בOPENGL!!

נכון אבל כרגע ATi היא היחידה שתומכת בOpenGL2.0. והתמיכה שלה ב1.5 ומטה גם חלקה. וThe Byter אני מצטער להגיד לך *צונזר*, מצאת עוד משחק להשוות. CS רץ על GF4 כמו שהוא רץ על GF2 או על r8500. וחלקה וחדה נו באמת, אתה באמת בא להשוות איכות תמונה?

פורסם

אני שמעתי שהתמוכה של ATI בOpenGL היא דפוקה ושל Nvidia מעולה..

פורסם

מצטער אין מילה אחרת שתתאר בן אדם שמשווה 4200 ל9800xt.

אתה כנראה שבוי של באנצ'ים ולא יודע להבחין בכלום לבד.

אם אני בכלל יכול להשוות בין 4200 ל9800XT אז זה אומר משהו על שתי החברות, עברתי עם שתי החברות את כל הכרטיסים שלהם עד היום ואני יכול להגיד בצורה ברורה (ולא אני לא אדיוט יא תינוק עם פה גדול)

שnvidia עדיפים.

נכון שסידרה 5xxx FX הייתה נפילה אבל סדרת הTI והסדרה 6xxx מוצלחות.

בעניין איכות התמונה - תעשה ברור קצר (או שבתור אדיוט יהיה לך קצת קשה) אבל אין שום הבדל בין החברות שתי הסדרות האחרונות נותנות אותה איכות תמונה (ולא נשכח את ה PS3 שאין לATI).

תעבוד על בחירת המילים שלך - ועל הניסוחים שלך יותר טוב כדי שזה לא יגמר ברע - אני לא מוכן בשום אופן שתשמיץ אותי בפורום - ברור !?

פורסם

הדיון נוקה מהתוכן הפוגע והספאם הטהור, אני מצפה שזה לא יימשך.

המשך יום נעים (לחלקכם לפחות).

פורסם

מדובר על חווית משחק ולא על מספרים יבשים.

בCS אני מקבל 100fps גם עם ti4200 וגם עם9800XT אבל חווית המשחק עם הTI4200 הרבה יותר מהנה\חלקה\יעילה\חדה\מהירה.

תריץ FAR CRY   DOOM 3  על ה 4200 שלך וניראה איך אתה נהנה חלק על 10 פריים   :lol:

או ששמס' הפריים זה מספר יבש בעיינך ?

ובין היתר תריץ 3D  מארק 2005  וניראה כמה תקבל

אההה אתה לא יכול ? נכון . למה ? כי הכרטיס הזה קושי תומך ב1 PS ו VS 1  חחחח

לגבי ה 6800 מול X800 זה כבר יותר הגיוני  אני חושב שעדיין ההיתי לוקח את ה X800 אבל לא בכרטיסי הבניים

פורסם

אתה כנראה שבוי של באנצ'ים ולא יודע להבחין בכלום לבד.

אם אני בכלל יכול להשוות בין 4200 ל9800XT אז זה אומר משהו על שתי החברות, עברתי עם שתי החברות את כל הכרטיסים שלהם עד היום ואני יכול להגיד בצורה ברורה (ולא אני לא אדיוט יא תינוק עם פה גדול)

שnvidia עדיפים.

נכון שסידרה 5xxx FX הייתה נפילה אבל סדרת הTI והסדרה 6xxx מוצלחות.

בעניין איכות התמונה - תעשה ברור קצר (או שבתור אדיוט יהיה לך קצת קשה) אבל אין שום הבדל בין החברות שתי הסדרות האחרונות נותנות אותה איכות תמונה (ולא נשכח את ה PS3 שאין לATI).

תעבוד על בחירת המילים שלך - ועל הניסוחים שלך יותר טוב כדי שזה לא יגמר ברע - אני לא מוכן בשום אופן שתשמיץ אותי בפורום - ברור !?

כן הPS3 כן כן...

קודם כל הוא לא בא לשפר איכות תמונה, אלא ביצועים. וגם את זה הוא לא עושה בצרוה נאותה למדי, וההבדלים בין ה3.0 ל2.0b זניחים על לרמה שלא קיימים. בהתחשב שהPS3 זה לא דבר שיתן תמיכה במשקחים עתיידים(זה לא הבדל בין DX8 ל9), ואל תשכח ש2.0b משפר ביצועים באותה צורה, ראה far cry 1.2. ולGF6 אין תמיכה בOpenGL2.0 מה שכן יוביל לחוסר תמיכה במשחקים עתיידים. אז אני ממש לא רואה את העדיפות של הGF6 על פני סדרת ה10XXX של ATi. ובקשר לאיכות תמונה, יש הבדל לא גדול אבל עדיין הבדל קטן לטובת ATi במיוחד בשימוש בפילטרים בסייסיים.

פורסם

כן הPS3 כן כן...

קודם כל הוא לא בא לשפר איכות תמונה, אלא ביצועים. וגם את זה הוא לא עושה בצרוה נאותה למדי, וההבדלים בין ה3.0 ל2.0b זניחים על לרמה שלא קיימים. בהתחשב שהPS3 זה לא דבר שיתן תמיכה במשקחים עתיידים(זה לא הבדל בין DX8 ל9), ואל תשכח ש2.0b משפר ביצועים באותה צורה, ראה far cry 1.2. ולGF6 אין תמיכה בOpenGL2.0 מה שכן יוביל לחוסר תמיכה במשחקים עתיידים. אז אני ממש לא רואה את העדיפות של הGF6 על פני סדרת ה10XXX של ATi. ובקשר לאיכות תמונה, יש הבדל לא גדול אבל עדיין הבדל קטן לטובת ATi במיוחד בשימוש בפילטרים בסייסיים.

כבר הבנו שאתה חולה על ATI אז מה שלא יגידו לך רע על ATI תמיד תמצא איזו תשובה .

אבל בשטח יש עובדות העובדות הן שנכון לעכשיו nvidia מציעים אלטרנטיבה יותר טובה מ ATI אז חלס אם השטיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים