עבור לתוכן

eMule

Featured Replies

פורסם

חיפשתי ואיןהודעה אחרת על הנושא הזה..

בכל מקרה:

יש לי רשת עם שני מחשבים בבית: חדש ועליו WIN XP, וישן ועליו WIN ME.

חיברתי בינהם דרך מודם ECI ומיני-האב והכל יפה כבר משהו כמו חודשיים.

א-ב-ל, על המחשב הישן מותקן לי eMule והוא גורם למחשב הישן לפעול ממש לאט והוא גורם גם לעומס ופעילות איטית לרשת בשני המחשבים.

קראתי את הכתבה הזאת מYNET שמביאה טיפים להמהרת המחשב ( http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980770,00.html ) אבל היו לי כמה בעיות:

1. כתוב שבמחשבים ישנים מומלץ להגביל את "מספר המקורות לקובץ" עד ל -400 מקורות. נכנסתי לאפשרויות ול connections והייתה לי שם אפשרות של max sources/file (שלפי הבנתי אומרת "מספר מקורות לקובץ") ובה היה כתוב 800. רציתי לשנות ל-400 אבל לא היה אפשרות לשנות. זה רק אצלי? איך משנים ל-400?

2. כתוב שבמחשבים ישנים מומלץ להגביל את "מקסימום החיבורים" (לפי הבנתי max connections) לעד פי 2. הלכתי לאפשרויות-> connections ולmax connections. היה כתוב בתיבה שם 50 מקורות (בלבד). לשנות את זה ל 800?

3. מה עוד אפשר לעשות כדי שהאמיול יפעל מהר יותר? עדיף שזה לא יבוא על חשבון האבטחה..

תודה! תודה! תודה!

פורסם

תכלס זה לא ממש משנה. EMULE שואב BANDWITH מהמחשב בטירוף. ואם אתה עם רשת בלי ראוטר, אז בכלל חבל על הזמן, זה יפרק לך את כל התקשורת. תשתדל להפעיל אותו רק כשאתה ישן או משהו כזה, שלא יציק יותר מדיי.

ותשנה את הכותרת

פורסם

תגביל את UPLOAD לקצב של 67% ממה שיש לך ותסמן לא לעבוד עם KAD

פורסם

תכלס זה לא ממש משנה. EMULE שואב BANDWITH מהמחשב בטירוף. ואם אתה עם רשת בלי ראוטר, אז בכלל חבל על הזמן, זה יפרק לך את כל התקשורת. תשתדל להפעיל אותו רק כשאתה ישן או משהו כזה, שלא יציק יותר מדיי.

Emule לא תוכנה מטומטמת, אפשר להגדיר אותה ככה שהיא תיקח מעט מאוד מרוחב הפס העולה, אם אתה מוכן שהיא תוריד יותר לאט. אם תכוון את הגבלת המהירות העולה ל4, כנראה שתראה שיפור רציני. אח"כ אתה יכול להעלות את זה ל5-7 אם זה עדיין לא מפריע לך לגלוש.

פורסם

Emule לא תוכנה מטומטמת, אפשר להגדיר אותה ככה שהיא תיקח מעט מאוד מרוחב הפס העולה, אם אתה מוכן שהיא תוריד יותר לאט. אם תכוון את הגבלת המהירות העולה ל4, כנראה שתראה שיפור רציני. אח"כ אתה יכול להעלות את זה ל5-7 אם זה עדיין לא מפריע לך לגלוש.

ברור שאפשר, אבל אז אתה תוריד ממש לאט, אז מה עשינו בזה?

פורסם

שיעבור לביטורנט

פורסם

ברור שאפשר, אבל אז אתה תוריד ממש לאט, אז מה עשינו בזה?

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה... מה שכן אפשר זה לתכנת את אי מיול להעלות על המהירויות האלה ביום ובלילה להעלות על 10, אז אין הגבלה על ההורדה.

פורסם

בגלל כזה דבר Netlimiter קיים :D

תוכנה אדירה מאפשרת להגביל את התעבורה הנכנסת והיוצאת ... באימיול אני מגביל את העלה ל 5 ובערב אני מבטל ככה אין לאגים אין כלום ואני ממשיך להוריד (אפילו יותר מהר)

תנסה אותה

פורסם

שימוש כזה בתוכנה לא חוקי, דופק משתמשים אחרים באי מיול ולא ראוי להזכרה כאן בפורומים, בקשה תמחק את ההודעה שלך.

פורסם

שימוש כזה בתוכנה לא חוקי, דופק משתמשים אחרים באי מיול ולא ראוי להזכרה כאן בפורומים, בקשה תמחק את ההודעה שלך.

על מה אתה מדבר?

פורסם

יש כללים ברורים איך מותר לעשות מודיפיקציה של eMule ואיך אסור. ככה בפירוש אסור. חוץ מזה שזה גם לא הכי פייר. מה שקורה זה שאם אתה אומר לאי מיול להעלות רק 4 קיי היא מגבילה לך את ההורדה ל16 קיי. כל הטענות שאי אפשר להעלות הרבה כי יש הגבלה של בזק או של הספק לא מעניינות אף אחד, אין סיבה שמישהו שלא מעלה לרשת יוכל להוריד ממנה כמה שהוא רוצה. לדעתי גם ההגבלה הזאת די הוגנת, וגם, מי שמשתף כל מספר מעל 10 קיי יכול להוריד בלי הגבלה של אי מיול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים