עבור לתוכן

מה ההבדל בין ספק ג'נרי לספק שמותג מייצר אותו?

Featured Replies

פורסם

ספק ג'נרי 400 וואט לא יכול להספיק ? יש לי מחשב בבית 5 שנים (!) עם ג'נרי אז מה הקטע של ה"מותג" של הספקים?

פורסם

ספק ג'נרי לא יכול להספיק 400 וואט ? לא? למה לא? אני יש לי מחשב בבית 5 שנים (!) ג'נרי אז מה הסרט ?

אתה מוזמן לערוך את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית יותר

בנוסף לערוך את ההודעה שתיהיה בשפה מתורבתת יותר

הנושא נטחן כבר עשרות פעמים ותוכל למצוא תשובות ע"י החיפוש

אבל בכל זאת אני יענה בקצרה, ספק ג'נרי לא מספק את ההספק הרשום עליו, ואתה צריך להגיד תודה אם במקרה הטוב מספק שלושתרבע ממה שרשום

בנוסף הוא לא מספק אותו בצורה יציבה ומושפע מחיבורים\ניתוקים ולכן יכול לקרות מצב של נפילות\עליות רגעיות שמסוכנות לחומרה

ספק ג'נרי נוטה להשרף, ובאותה הזדמנות לקחת איתו את שאר החומרה, בעוד שספק איכותי נשרף בדרך כלל מתאבד לבד ולא לוקח עימו קורבנות נוספים

אין צורך בספקים "שמנים" של 500 וואט ואיכותיים של 300-350 ברוב המקרים יספיקו (ויעלו מעט יחסית) ככה ששווה להשקיע...

יום טוב

פורסם

ספק ג'נרי לא יכול להספיק 400 וואט ? לא? למה לא? אני יש לי מחשב בבית 5 שנים (!) ג'נרי אז מה הסרט ?

בנוסף, יש גנריים ויש גנריים וגם תלוי מאוד מה יושב לך על המחשב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

פורסם

ברוך הבא :)

פורסם
  • מחבר

ד"א אתה מוזמן להראות לי נושאים שדנו בהם בפורום כבר כי לא מצאתי משהו בחיפוש

פורסם

אתה מוזמן לערוך את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית יותר

בנוסף לערוך את ההודעה שתיהיה בשפה מתורבתת יותר

אני לא חושב שצריך לחזור על זה יותר מפעם אחת

תלחץ "עריכה" בהודעה הראשונה בתארד, תערוך משם את הכותרת ואם אתה יכול גם תשנה קצת את נוסח ההודעה

הנושא קשור לפורום "חומרה אחרת וציוד היקפי" הפורום "מפרטי מחשב" זה למפרטים שלמים ולא לחלקים בודדים

פורסם

המחיר האיכות..

פורסם

במילה אחת:איכות

בכמה מילים: תמורה טובה למחיר (ברוב המקרים).

לי תמיד היה ספק גנרי ותמיד הוא עשה לי בעיות,פעם הוא נשרף לי שכחיברתי לו עוד מאורר,פעם הוא הפסיק לעבוד אחרי הפסקת חשמל ודפק גם תלוח אם.

בקיצור, אם אתה יכול תשקיע בספק איכותי.

פורסם

היו על זה רק 10 דיונים בערך...

מי שרוצה מידע נוסף מוזמן להעזר בחיפוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים