פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים באתי יום אחד ושאלתי את הבחור במחלקה שם על הוולף והוא אמר שזה בסביבות 200, אז הסתכלתי על המדבקה והיה כתוב 99... שאלתי אותו אם זה עדכני אז הוא הוציא טוש מהכיס ומחק את המחיר... : אח"כ הוא אמר לי לפנות לקופה לקבל מחיר עדכני, ובקופה אמרו לי לחזור למחלקת כלי עבודה... אז נמאס לי מהשטויות והלכתי. טוב שהם מתואמים אחד עם השני... :-\ בכל אופן תסמכו עלי שאני הולך לבדוק את עניין המבצע הזה לעומק
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים אני אומר שוב- מה שהם עשו זה לא חוקי (הבחור שמחקו מולו עם טוש את המחיר) - לך למנהל שם- תבקש את הפרטים שלו ותתלונן למועצה להגנת הצרכן.ותגיד את זה למנהל הזה- אני בטוח שהוא ימכור לך את זה במחיר שכתוב- כי גם הם יודעים דבר או 2 על חוקים
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר מחר דבר ראשון על הבוקר אני מצלם לכם את הקבלה.....!99.99 ש"ח....מה שבאמת נכון שלחתי את חבר שלי לשם והוא ראה שבאמת שינו את המחיר שהיה על המוצר ל119.99 אבל משום מה..הום סנטר קצת הרבה לא מתואמים ביניהם... ובקופה אמרו לו לשלם 99.99 ש""ח... חחח אז הוא סתם את הפה קנה והלך... ;Dאני אומר לכם לכו תנצלו את "טוב לבם" של הום סנטר.
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים מחבר אחי... אתה טועה... זה אחלה דרמל... אני עבדתי איתו ונהנתי!!!! מאוד אפילו! ועכשיו הבטחתי לכם תמונה עם הקבלה מהום סנטר... של ה99.99 ש"ח...
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים מחבר חברה אל תצפו שלדרמל הזה לא יהיו חסרונות.... כולה 99 ש"ח.... : בעניין החימום המהיר שלו... אחרי עבודה מסיבית של 10- 20 דקות... תנוחו איתו איזה 5 דקות וזהו.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.