עבור לתוכן

משהו מכיר משחקים לבנות קטנות (אחותי)

Featured Replies

פורסם

היי

אחותי קבלה מחשב חדש (או ליתר דיוק את הישן שלי)..

היא רוצה 'לקנות' משחקים... משהו מכיר משחקים לילדה בגיל 10 בערך?

חשבתי על סימס 2 למישהו יש עוד הצעות?

בקשה לא להתחכם,תודה.

פורסם

תתפלא כמה האחיות מוכשרות.

אני וחברים שלי עשינו מסיבת רשת אצל חבר שלי ואחותו בת ה12 התחילה לשחק איתנו CS (נו טוב.. גנבנו לה את המחשב בשביל עוד שחקן ;D)

והיא התחילה לשחק איתנו ודווקה היא היתה לא רעה בכלל :lol:

ואני לא מאמין שאני ממליץ על זה, אני בטח לא שפוי כרגע שאני אומר את השם הזה ואחריו בא משפט טוב אבל אני יגיד את זה...

הבנתי שהארי פוטר קווידיץ' קאפ לא רע.. (אבל לא אני אמרתי את זה!)

פורסם
:lol:
פורסם

היי

אחותי קבלה מחשב חדש..

היא רוצה 'לקנות' משחקים... משהו מכיר משחקים לילדה בגיל 10 בערך?

חשבתי על סימס 2 למישהו יש עוד הצעות?

בקשה לא להתחכם,תודה.

סימס 2 לא רע ושווה את הכסף... יש כאלה שלא אוהבים אז הם יגידו לא... קיצר אם לא ימעס לה מזה מהר תקנה לה סימס 2 והיא תשחק אם זה כמה שעות בלי בעיה חח ;D

פורסם

שיחקתי אצל חבר שלי SIMS 2 וזה משחק ענק (לא צריך להגזים)

פורסם

כמו שנאמר כבר - Sims 2

יש כמה משחקי ברביות.

הרפתקאות למניהן (קווסטים לילדים) - לדוגמא פרדי הדג, או הפנתר הוורוד (משחק מצוין!)

הארי פוטר האסיר מאזקבאן - משחק טוב לילדים.

אחותי אוהבת את סוניק.

בקיצור כמעט כל משחק שהוא לא Shooter. יש הרבה.

פורסם

לפחות יש אנשים נורמלים שמבינים שסימס זה משחק לבנות בגיל 10 ::):lol:

פורסם

די, עכשיו אני כועס!

אולי מספיק כבר עם השטויות האלה?!

כבר שבועיים שכל פעם שמישהו מזכיר איכשהו את המילה SIMS מיד מגיעות אחריו 10 הודעות ספאם שאומרות שזה משחק מטומטם לבנות.

חבר'ה, מה קורה איתכם? זה פורום רציני או מה? תרגעו? מה קרה, כל אחד רוצה להוכיח שהוא גבר?!

יא אללה, הבנאדם ביקש המלצות למשחקים, לא את הדיעה שלכם על ה-SIMS...

>:(

פורסם

בגיל 10 אני הייתי משחקת בסדרת KEEN (מי שמכיר, Commander Keen), ציוויליזציה, סנוקר, קריפטון אג...

נסה משחקי הרפתקאות ו-quest מכל מיני סוגים. קווסטים זה נהדר כי היא גם תלמד ככה שפות, במיוחד נושא הניסוח.

פורסם

בנוגע לסימס 2, המשחק קצת כבד אז תבדוק שהוא רץ יפה או שאולי עדיף סימס 1, במחיר של 2 אתה קונה סימס 1 + 2 או 3 הרחבות

משחקים נוספים:

Alice - נחשב למשחק מדהים עבור בנות/נשים, נכון שהוא SHOOTER אבל העיצוב המדהים/אמנותי מושך אותן והן מאד נהנות

Rayman - כעיקרון כל הסידרה טובה אבל 2,3 יותר טובים מ-1

Beyond good and evil - מהיוצר של RAYMAN, משחק מדהים שלא זכה להצלחה שמגיע לו

WORMS - על כל סוגיו השונים, WORMS3D פחות מומלץ כי השליטה בו יותר קשה

קווסטים(QUESTS) - ישנם המון מומלצים אבל הטובים שבהם הם Syberia,Run Away,Monkey Island,Grim fandango ועוד, איך היא באנגלית? כמו כן המשחקים של LUCAS ARTS ישנים וקשה למצוא אבל תנסה בפריק www.freak.org.il

אם אנגלית לא הולך אז זו בעיה, ישנה סידרה מעולה של משחקים (סידרה ... כולה 2) של ג'וליה משהו, דובר עברית ומשחקים מעולים אבל קשה למצוא, אני חושב שהחברה הפסיקה לייצר  :-[

אני בטוח שיש עוד שלא עולים בדעתי אבל לבינתיים זה מספיק

אם יש לך עוד שאלות אז תרגיש חופשי, בהצלחה

נ.ב. כמובן ייתכן גם שהיא תאהב משחקים שנחשבים יותר מהז'אנר לבנים אבל שווה לנסות, כמו שאמרו מעליי אי אפשר לדעת ונכון גם סידרת הארי פוטר כולל קווידץ' יכולה להיות נהדרת למרות שקווידיץ' יותר משחק ספורט ורצוי בו שלט (שליטה גרועה מאד במקלדת)

פורסם

monkey island

מומלץ ביותר

פורסם
  • מחבר

היא בת עשר אתם יודעים...מה הרמת ידע באנגלית שלכם הייתה שהייתם בני 10?

סביר להניח שהם אתם צברים וההורים שלכם לו דברו בבית אנגלית שוטפת הרמת אנגלית הסתכמה בdog,cat,mom,dad.

אז משחקים טיפה יותר רלוונטים ממנקי אילנד,מה גם שאני לא רואה אותה מתחילה לפתור חידות במשחק  :-X

חשבתי על 'שכן מהגיהנום' על סימס 2 אני יוותר כי הוא כבד מדי אבל אני יתקין 'Sims,8 in 1' כלומר עם כל חבילות ההרחבה למיניהם.

וכמובן כל המשחקים שהמלצם (מממ לא כולל קונדר סטרייק  :cool2: )

עם יש עוד המלצות אני תמיד אשמח לשמוע

אגב,התחשבו במפרט (לשעבר שלי)

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/x/p/l/o/i/t/e/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200410011454445367/200410011509115405/SecondaryRIG.JPG

פורסם

היא בת עשר אתם יודעים...מה הרמת ידע באנגלית שלכם הייתה שהייתם בני 10?

סביר להניח שהם אתם צברים וההורים שלכם לו דברו בבית אנגלית שוטפת הרמת אנגלית הסתכמה בdog,cat,mom,dad.

אז משחקים טיפה יותר רלוונטים ממנקי אילנד,מה גם שאני לא רואה אותה מתחילה לפתור חידות במשחק  :-X

חשבתי על 'שכן מהגיהנום' על סימס 2 אני יוותר כי הוא כבד מדי אבל אני יתקין 'Sims,8 in 1' כלומר עם כל חבילות ההרחבה למיניהם.

וכמובן כל המשחקים שהמלצם (מממ לא כולל קונדר סטרייק  :cool2: )

עם יש עוד המלצות אני תמיד אשמח לשמוע

סימס 2 יעבוד לך על המחשב הזה תקנה רק עוד 256 ב50 שח והוא מתאים . לפי הסקרים בנות אוהבות יותר משחקי מחשבה/בניה יותר מאשר משחקי פעולה . ההצעה הכי טובה תיתן לה לשחק קצת במשחקים שלה ואז תדע איזה סגנון יש לה . ובעיניין השפה לבני 10 עדיף שזה ידבר אנגלית מאשר יהיה בו 'אנגלית כבדה' (כלומר טקסטים לקריאה) כך שמשחקי תפקידים קצת גדולים עליה עכשיו

פורסם

כל המשחקים הפשוטים האלא, הארקייד וכו'. יש את DX BALL שהן דיי אוהבות, FLASH למיניהם ועוד כלמיני פשוטים כאלה

שלא צריך לחשוב יותר מדי :x

פורסם
  • מחבר

איפה קונים 256 מגה של RAM ב50 שקל?

ואני מסכים ב100% עם שתי המגיבים האחרונים.

נראה לי שאני יתן לה את www.miniclip.com במקום לשבור ת'ראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים