עבור לתוכן

>מתעניין ברכישת רכב וזקוק לכל עזרה\עיצה\הערה\הארה ממתי המעט כאן בעלי נסיון מוכח<

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין מה אתה מתלבט בכלל? אתה יודע איך מבצעים בדיקה במכון?

אתה בא למוכר האוטו ואומר לו "אם אין בעיות מעבר למה שאמרת אני משלם על הבדיקה במכון וקונה את האוטו, אם יש בעיות מעבר למה שאמרת אז אתה משלם על הבדיקה במכון" וכמובן אתה רשאי לא לקנות ממנו את האוטו כי הוא שיקר לך... ככה תמיד עושים.

וכמובן לוקחים סיבוב על האוטו :), עוד על אחד כזה אז בכלל חובה!!

מקווה שעזרתי.

• תגובות 32
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן, אבל הקטע שזה יד-תשיעית ו-250 אלף על הקילומטראז' - זה מפחיד אותי... :-[ :-X

פורסם
  • מחבר

LOL

אני דווקא מצאתי את העובדה הזאת משעשעת משהו...

הסבר, פרט ונמק.

פורסם

כן, אבל הקטע שזה יד-תשיעית ו-250 אלף על הקילומטראז' - זה מפחיד אותי... :-[ :-X

הייתי אומר שרצוי שתשחרר מהרכב הזה, 250 אלף זה כבר Overkill לשסי...

פורסם

רגע זה 250 עם המנוע החדש?או הישן?

חוץ מזה מכונית בת 15 שנה כזאתי אתה לא תמצא פחות מיד חמישית.

פורסם
כן, אבל הקטע שזה יד-תשיעית ו-250 אלף על הקילומטראז' - זה מפחיד אותי...

אבל מה הקשר? :silly:

מה רצית מאוטו בן 15 שנה? אני לא מבין מה הבעיה שלך... עושים בדיקה, אם הכל טוב קונים (במידה ורוצים) זה לא משנה כמה ידיים הוא עבר...

פורסם
  • מחבר

חבל, חבל. בטח כל כך הרבה ילדי פשע שיחקו עם האוטו הזה... שתבינו, זה אוטו נדיר. יום אחד הוא יהיה רכב אספנות. בארץ יש כמה עשרות אולי כמה מאות כאלו במצב שמיש למיטב ידיעתי.

:(

סיסטם: הבעלים טוען שהוא החליף מנוע לפני חודשיים. זה תמוה מאד בעיני... כן, אני יודע שהאוטו זקן כזה וכמובן מהסוג הספציפי הזה עבר הרבה ידיים. שווה בכלל לבדוק אותו לעומק?

הבעלים הזמין אותי אליו להתרשמות...

פורסם

לא רוצה לפקפק, פקלוסטר, אבל זה בערך אותו דבר שאמרו לי כשמכרו לי, או יותר... לאבי, ת'פיאסטה 79, טענו שהמנוע עבר Overall, או הוחלף, לא בדיוק זוכר, אנחנו מעולם לא טרחנו לדרוש ת'חשבונית, האוטו פשוט נראה טוב, יחסית לפז"מו... כעבור חצי שנת נסיעה והרבה מאוד תקלות אחרות בדרך, מצאתי ת'עצמי מפרפר לאורך רחוב דיזנגוף כשתושבות המנוע מפורקות והוא נגרר על הכביש, תוך כדי שהוא משמיע רעשי גרגור עצבניים, גיר שבור, וניצונות לכל עבר... בלי שום ספק, אחד מהרגעים היותר משפילים שהיו לי בחיים.

רק צרות היו לי עם הדרעק הזה, רק צרות. הייתי צריך למכור אותה ב600 שקל עם חבילת מסטיקים של אורביט מתנה.

דרוש לראות חשבונית, קח את הרכב לבדיקה, אם אתה עדיין מתעקש... אבל ברגע שנכנסים לתקלה אחת עם הרכב, זה נגרר למסכת ארוכה של תלאות... מקווה לאיכות.

פורסם

תמיד שווה לבדוק אותו לעומק,לך איתו לאיזה מכון שתבחר באקראיות,ותשאל אותו כמה המנוע החדש עבר לא בכלליות,אם הוא אומר לך 250 היתי מתרחק ממנו כמו אש.

ותבקש לראות חשבונית על קניית המנוע.

פורסם
  • מחבר

באסה...זה נראה רע, נשמע חשוד, מריח לא טוב ואני עדיין מוצא את אצמי באשליות לגבי טיב הרכב. שורה תחתונה עלי להחליט: לבצע נסיעת התרשמות ואז לקחת לבדיקה או אולי לוותר ולחסוך מעצמי בזבוז זמן, כמו גם טרחה וטרטור מיותרים של הבעלים?

טוב, על מי אני עובד. בזמן הזה כבר הייתי אומר לבחור שמבקש המלצה למקור\מגבר\רמקולים לקחת חומר מוסיקלי וללת לחנות לשמוע בעצמו והנה אני כאן מבקש מכם שתחליטו עבורי... :-X

פורסם

מיותר לציין שבמידה והחלטת לקחת את הרכב לבדיקה, רצוי שתבצע את הבדיקה במוסך שאתה תבחר לנכון ולא אחד שאותו בחור ינסה לגרור אותך אליו...  ;)

בכל מקרה, אני אמשיך להרטיב על הגירסה המחודשת של Honda ל NSX האגדית של Acura (קבוצת העילית של הונדה, בדומה ל"לקסוס" מבית טויוטה), אולי בעוד עשור אוכל להרשות לעצמי אחת... היא כ"כ OldSchool!

פורסם

Fkl0ster, בדיוק סיימתי לקרוא את THREAD טחינת המים שלך ב-CARSFORUM ומה אני מקבל כשאני מגיע לפה? אותו דבר...

תסלח לי מאוד אבל אם אתה כ"כ הרבה זמן מתלבט לגבי הוצאת 400 ש"ח על בדיקה הרכב לא בשבילך.

פורסם

אבל הקטע הוא שאם לרכב יש בעיות מעבר למה שהמוכר אמר אז מחובתו של המוכר לשלם את הבדיקה! (כמובן שמדברים על כך לפני הבדיקה)...

קיצר לא מתאים לך, אבל נוצר הרושם שאתה בן אדם לא רציני.

פורסם
  • מחבר

אמרתי לו לגבי השתתפות בהוצאות על הבדיקה במקרה שההתחבויות שלו לא עומדות במבחן המציאות והוא לא ממש התלהב מכך. זאת למרות שהוא מוכן להעמיד את הרכב לבדיקה...

תראו, זו פעם ראשונה שאני בא לרכוש רכב ולכן אני מתמהמה. כל קנייה שאני עושה מלווה במחקר מעמיק ואני אוסף מידע מכל מקור אפשרי לגבי מה שאני הולך לעשות.

זאת הסיבה שרוב הקניות שלי, אם לא כולן היו מוצלחות, לאחר בחינת הנסיבות מכל אספקט אפשרי והגעה להחלטה... רק שכאן אני מתקשה מעט וצריך גושפנקה. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים