עבור לתוכן

מה המארז הטוב ביותר לoc ולמודינג?

Featured Replies

פורסם

מה המארז הטוב ביותר לoc ולמודינג? אני רוצה לקנות מארז אבל לא יודע איזה איזה מומלף למודינג רגיל אורות וכאלה וOC ?

פורסם

אין דבר כזה הכי טוב.

אם אתה רוצה מארז שתוכל לעשות בו המון מודינג קח מארז ישן לבן כזה מכוער ותצבע אותו, תחתוך חלון, תוסיף תאורה, חורים למאווררים ותשקיע.ובחיים לא שמעתי על מארז ל-oc... בשביל oc מוצלח צריך קירור מוצלח. אזס אתה יכולל לקנות או להכין קירור מים ויש הרבה אופציות.

פורסם

hellboy רק אל תגיד לי שאתה רוצה לעשות OC למחשב החדש שלך......כי הוא לפי המפרט מצויין ולא צריך שום OC למה לך להתחיל להתעסק עם השטויות האלה כבר עכשיו. כרגע הוא המחשב הכי טוב שיש ולא צריך שום שיפורים אולי עוד שנתיים תעשה לו OC אבל עכשיו ממש לא צריך.

פורסם

Lian-Li PC75 :)

פורסם
  • מחבר

אחי ביינתים רק מודינג..אבל דוגרי אני לא יודע איזה מארז לקחת לו!!

ואני רוצה לקחת מארז נורמלי ולא לבן כמו שאמרו פה אאני רוצה מארז טובבבבבב כי אין לי זמן ממש עכשיו להתחיל להתעסק עם חיתוכים וכאלה ואני רוצה בעתיד לעשות לו oc אז אני יצטרך הרבה חיתוכים למאווררים

פורסם

Antec AMG 1080

אני ממש אוהב אותו מתאים מאד למודינג ומאוורר טוב מאד

פורסם
  • מחבר

אם יש לך איזה לינק או אתר שאפשר ליראות בו אותו?

פורסם
  • מחבר

יקרררררררר!!!!!!

תגיד אם אני קונה מאוורר 1 חזק למעבד ועוד 1 חזק לציפסט ועוד 1 חזק ל הארד דיסק +קירור זיכרון

אז מספיק 80 ס"מ?

איזה מאוור מומלץ ל מעבד AMD משו חזק

פורסם

העיניין הוא שעם הרבה מאווררים חזקים מקבלים כאב ראש גדול מהרעש :silly: כך שתשקול את זה לפני שאתה קונה

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע אני רגיל לרעש זה בסדר אבל ההורים שלי יהרגו אותי אבל לא חשוב הם יתגברו

פורסם

עזוב אותך מרעש ושטויות תחיה בשקט בלי כאבי ראש ובלי OC תהיה רגיללללל לפי מה שהבנתי ואני חוזר על זה הרבה פעמים המחשב שאתה קונה הוא מצויין יש על כל החלקים האלה מאוורים מצויינים ואתה לא צריך עכשיו לייקר את המחשב שלך ולעשות רעש של בית חרושת בבית בגלל כל זה הוא מספיק טוב(בלשון המעטה).

פורסם
  • מחבר

חח אז מה אתה אומר לא ללכת בינתים על OC ולהתחיל רק מודינג ועוד שנתיים ככה להתחיל OC??

פורסם

יפה מאוד שהבנת ושים לב אז שכתבת את המפרט שלך בהודעה שהרכיבו לך מפרט היה עוד אחד שאמר לך שלא צריך עם מחשב כזה OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים