פורסם 2002 במאי 2523 שנים קניתי מחשב חדש במארז גדול וטוב SIMBADDA 400WATTלוח אםEPOX 4SDA SIS645ומעבד P4 1.6A עכשיו אמרו לי שאני יכול להעיץ אותו ל 2000 בלי בעייות אבל בלי העצה הוא אצלי ב 55 מעלות כך הוא כותב בביוס!!!(הזמנתי מפנדה ב 200 שקל את VULCANO 7+ עוד שבוע וחצי אני יקבל)אבל עםה חום שהוא כותב לכמה אני יכול להעיץ??והאם הוא מזייף?מה לעשות?
פורסם 2002 במאי 2523 שנים כן של ינטל מקורי אתה בטוח שהוא לא מזוייף? אין לי מושג מה הבעיה של המעבד שלך, כי הם לא אמורים להתחמם ככה.
פורסם 2002 במאי 2523 שנים מחבר יש לי חבר עם אותו מעבד ואותו לוח אותו מחשב בולללואצלו ב 58 מעלות!! כמו שאצלי!יכול להיות שמישהו כאן מזייף??והכל כל זה אומר שהחלום שלי להעיץ אותו ל 2000 לא יתגשם?
פורסם 2002 במאי 2523 שנים מחבר קניתי 1.6A BOX הרבבתי בעצמי וכמו שאמרתי לא רק אצלי גם לחבר שלי שאצלו החברה הרכיבה ויש לו אותה חומרה בוללליש לו 58 מעלות!
פורסם 2002 במאי 2523 שנים קניתי 1.6A BOX הרבבתי בעצמי וכמו שאמרתי לא רק אצלי גם לחבר שלי שאצלו החברה הרכיבה ויש לו אותה חומרה בוללל יש לו 58 מעלות! אתה בטוח שזה צלזיוס ? שמת משחה טרמית בין ההיטסינק למעבד?
פורסם 2002 במאי 2623 שנים מחבר נסיתי שתיי משחות שונות אחת רגילה ואחת SIKVER GREAS 2ונקיתי כל פעם !ואני בטוח שזה הטמפרטורה!!!ואני שוב מסביער שלעודמבן אדם שקנה בול אותו מחשב רק שהם הרכיבו לו אותו ויש לו אותו חום!!!מה אתם אומרים?מה המקור של הבעיה?אוליי מזייף?
פורסם 2002 במאי 2623 שנים מחבר זה צלזיוס ושמתי משחה טרמית נסיתי שניי סוגים מהטובים ביותר!ותקשיב כימוש אמרתי לעוד בן אדם יש אותו מחשב שרכיבו לו אותוט במעבדה בחנותויש לו את אותו החום צלזיוס של המעבד!!!יש לו אותו לוח ואותו מעבד
פורסם 2002 במאי 2623 שנים יכול להיות שהמדבקה של איסטרוניקס עדיין מודבקת על המעבד???אם כן, אין מה לעשות, אתה חייב להוריד אותה (בזהירות!!!!).
פורסם 2002 במאי 2623 שנים מחבר הורדתי את המדבקה!! ולמה אתם לא מבינים!?טכנעים בחנות הרכיבו בולל כזה מחשב עם אותם חלקים ויש במחשב הזה אותו חום של מעבד 58C !!!האם משהו מזייף כאן?או המאורר של ינטל לא מספקים?כי אני רוצה לעשות אבורקלוק ל2000 ואני מחפחד בגלל החום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.