פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים היי,אני צריך אתר שבודק אם אני באמת מוגן והפורטים אצלי סגורים...כמו כן, אני צריך לדעת מה החשיבות של פורט פתוח/סגור אצלי...תודה מראש,ניר.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים אתה יכול לראות אילו פורטים פתוחים אצלך ברקע..http://www.xfocus.net/tools/200306/antiyports.exeממה אתה רוצה להיות מוגן בדיוק? יש פורטים שגורמים לך לחששות?
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים מחבר באתר של symantec גילית שיש לי כמה פורטים פתוחים? איך לסגור אותם?ויש לי גם טרויאנים אולי...מה לעשות?
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים תשים פיירוול. ואל תבהל מהם, הם סתם רוצים להלחיץ אותך עדי שתקנה את המוצר להם.ואם אין לך פיירוול, למה חשבת שלא יהיו לך פורטים פתוחים?
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים לצורך העניין תוריד תוכנה לסריקת פורטים וסרוק את עצמך(רצוי תוכנה שיש בה אפשרות לסריקת פורטים של טרואינים) מצאת פורט( בקטגורייה של טרויאנים) פתוח סגור אותו עם תוכנה לסגירת פורטים. רוצה יותר פרטים ועזרה אישית שלח הודעה פרטית ואני כבר ישלח לך כל מה שאתה צריך.
פורסם 2004 בספטמבר 2821 שנים מחבר לא התקנתי פיירול...יש לכם איזה firewall חינמי שאפשר להוריד והוא טוב וגם לא יפריע לי בפעולות הרגילות באינטרנט?THE-MASTER - שלח לי את התוכנה בבקשה לאימייל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.