פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים היייש לי מעבד אינטל P4 3000 ועשיתי לו אתמול OC למהירות של 3300.בזמן רגיעה הוא נמצא בחום של 45 פלוס מינוס. אבל כאשר אני מאמץ אותוהוא מגיע גם ל-60 מעלות.שאלתי היא הטמרפטורה בה יש כבר נזק ממשי למעבד ואסור שהחום יגיע עליו?האם הנזק הוא נקודתי (אתחול מחדש או פריז) או נזק מצטבר לאורך זמן.יש אולי למישהו חומר בנושא.תודה
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים אם אתה עושה Oc אל תהיה בלתי אחראי, תוסיף מאוורר במיוחד אם זה פרסקוט. כשהמעבד מגיע לטמפ' שיכולות לגרום נזק שזה 80 מעלות בד"כ הלוח מכבה תמחשב באופן אוטומטי.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר אם אתה עושה Oc אל תהיה בלתי אחראי, תוסיף מאוורר במיוחד אם זה פרסקוט. כשהמעבד מגיע לטמפ' שיכולות לגרום נזק שזה 80 מעלות בד"כ הלוח מכבה תמחשב באופן אוטומטי.לא זה לא פרסקוט זה נרוטווד ויש לי רק את האיורור המקורי שבה איתוהוא לא מגיע ל-80 הוא בשעת מאמץ מגיע ל 60מה הנזק שיכול להיות ב80 מעלות ?
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מעבד מטוגן, לוח שרוף, זיכרונות פגומים, חלקים עם פגמים, ספק שרוף.כמובן שזה במקרה הגרוע ביותר, זה יכול לקרות רק לאוברקלוקרים כבדים ביותר שאין להם מספיק מאוורררים, ספק ג'נרי וזכרונות לא מתאימים.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר שאלתי האם 60 מעלות זה מסוכן/נורמלי או שצריך מערכת קירור חדש במקום המקורית
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים שאלתי האם 60 מעלות זה מסוכן/נורמלי או שצריך מערכת קירור חדש במקום המקוריתלהיות ב60 זה בכלל לא מסוכן, אבל זה יכול להראות על מגמה של התחממות. אני יודע שהרבה אנשים פה לא יאהבו את מה שאני אומר, אבל אם רק במאמץ המחשב שלך מגיע ל60 אז זה בסדר
פורסם 2004 בספטמבר 2921 שנים מחבר אמרו לי שהקירור של זלמן הוא נחשב טובאם אני קונה אחד כזה, בכמה מעלות לדעתכם החום יכול לרדת ? (אם בכלל)שווה בכלל את כל הסיפור ההחלפה או להשאר כך בחום הוא עכשיו?
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים אמרו לי שהקירור של זלמן הוא נחשב טובאם אני קונה אחד כזה, בכמה מעלות לדעתכם החום יכול לרדת ? (אם בכלל)שווה בכלל את כל הסיפור ההחלפה או להשאר כך בחום הוא עכשיו?60 זה בסדר גמור. קירור כמו זלמן יהיה שקט, ויתכן שיוריד לך את הטמפרטורה בכמה מעלות - מה שאף פעם לא מזיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.