עבור לתוכן

כרטיס מסך חדל לפעול

Featured Replies

פורסם

שלום,

ביום חמישי בערב הדלקתי את המסך של המחשב(כמובן שהמחשב היה דלוק) והיה על המסך חרבוש כזה שהמחשב נתקע, חשבתי שאתחול מחדש שלו יפתור את הבעיה, אך לאחר האתחול המחשב בכלל לא עלה.

כרגע כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, אך המסך לא נדלק.

הכרטיס מסך הוא מדגם SUMA GEFORCE TI4200 64MB.

עוד בדקתי ושמתי לב כי המאוורר שעל הליבה כלל אינו פועל מה שהעלה את חשדותי לגבי האפשרות שהכרטיס מסך נשרף.

האם יש אפשרות שהכרטיס מסך לא יעבוד במקרה שהמאוורר שעליו לא עובד? או שאין מנגנון שכזה?

אשמח לקבל תשובות שאולי יפתרו את הבעיה, אך נדמה לי שהלך הכרטיס, אשמח לדעת שאולי יש אפשרות לתקן את המצב....

תודה...

פורסם

בתקווה, כרטיס המסך הגן על עצמו בזמן ההתחממות וניטרל את עצמו (כלומר כיבה את הליבה בגלל ההתחממות), ואז עוד יש סיכוי שהוא יחיה.

אבל בעיקרון, אם הוא לא עולה גם אחרי כיבוי, כלומר כשהכרטיס כבר קר, יש מצב שהוא הלך לגמרי. לבצע את הבדיקות הרגילות - לנסות את הכרטיס במחשב אחר, לבדוק כרטיס תקין במחשב הזה.

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות שהמאוורר הוא הבעיה, ואז הכרטיס לא מפעיל את עצמו כי אין קירור לליבה?

יש אפשרות לארגן מאוורר אחר? אם כן, איך?

פורסם

לא סביר, אז הוא היה מראה איזשהו סימן חיים

פורסם
  • מחבר

אבל כאשר אני מחבר את הכרטיס מסך לכרטיס הוא לא מראה על הצג הודעה שהמסך לא מחובר, וגם כאשר הדלקתי את המחשב לכמה דקות הכרטיס התחיל להתחמם..

פורסם

נזכרת להגיד... ::)

תבדוק ת'מאוורר

פורסם
  • מחבר

בדקתי כרגע את המאוורר עם הכרטיס מסך של אח שלי, והבנתי שהבעיה זה הוא, כיוון שלא עבד.

עכשיו אני צריך למצוא לו מחליף, יש לך המלצות לאיזה מאוורר טובה לכרטיס מסך?

פורסם

אצלי המאוורר של 9500 פרו הפסיק לעבוד אבל זה תקע רק את המשחקים של 3D

בלי משחקים כאלה הוא יכל לעבוד 24/7

החלפתי את המאוורר ל http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=41

ועכשיו הוא עובד נפלא

פורסם
  • מחבר

רכשתי את המאוורר Arctic-Cooling NV Silencer 1 אך כאשר ניסיתי להתקין אותו התברר שיש לו בעיית חיבור עם החשמל על הכרטיס...

פורסם

מה זאת אומרת בעית חיבור?

פורסם
  • מחבר

השקע לא תואם לתקע, או שכנראה המצב הוא שהכרטיס באמת הלך... ואז סתם זרקתי עוד 200 שקל על המאוורר המיותר הזה.

פורסם
  • מחבר

לאחר בדיקה נוספת, התברר שהמאוורר המקורי של הכרטיס כן עובד(ככה שסתם זרקתי כסף על מאוורר חדש), יתכן שהחשמל שהכרטיס מספק למאוורר שלו נפגם וכתוצאה מכך הוא לא מאפשר לו להדלק.

אך עדיין כאשר אני מחבר את המסך לכרטיס, לא מוצגת על המסך הודעה שהוא אינו מחובר או משהו בסיגנון, וגם לאחר זמן שהמחשב דלוק והמסך מכובה(מן הסתם) הכרטיס מתחיל להתחמם.

האם הכרטיס הלך סופית, או שישנה אפשרות לסדרו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים