פורסם 2004 בספטמבר 2620 שנים יש תאריך יציאה ל HL2 אומרים שהוא יוצא לחניות בתאריך ה... (תופים בבקשה ) ה 1 לנובמבר !!! אני ממש מקווה שהם באמת מתכוונים לזה הפעם.
פורסם 2004 בספטמבר 2620 שנים בטח הם מתכוונים ל1 לנובמבר שנה הבאה שגם אז ידחו את זה כי יגנבו להם את המנוע הגרפי הפעם חחח
פורסם 2004 בספטמבר 2820 שנים אממ... התלוש הזה של HL2 שקיבלתי עם ה Radeon 9600XT שלי נמצא פה כבר נראה לי בערך שנה....מעניין אם סוף סוף אני אוכל לנצל אותו...
פורסם 2004 בספטמבר 2820 שנים יש תאריך יציאה ל HL2 אומרים שהוא יוצא לחניות בתאריך ה... (תופים בבקשה ) ה 1 לנובמבר !!! אני ממש מקווה שהם באמת מתכוונים לזה הפעם. 1 בנובמבר .... 2007 ?
פורסם 2004 בספטמבר 2820 שנים אממ... התלוש הזה של HL2 שקיבלתי עם ה Radeon 9600XT שלי נמצא פה כבר נראה לי בערך שנה....מעניין אם סוף סוף אני אוכל לנצל אותו...תיאורטית אתה כבר יכול, באמצעות STEAM.גש ל Register a game which I already own, הזן את הCd Key שמופיע בגב התלוש, המתן איזה ככה... ותוכל להתחיל להוריד במיידית את CS Source ואת Half Life 2.
פורסם 2004 בספטמבר 2820 שנים כן אתה תקבל את CSS מצורף עם HL2רק בגרסת האספנים, על הדיוידי. כל השאר (אם אתה צודק) פשוט יצטרכו להוריד את זה (דרך סטים למשל).
פורסם 2004 בספטמבר 2920 שנים ...רק בגרסת האספנים, על הדיוידי. כל השאר (אם אתה צודק) פשוט יצטרכו להוריד את זה (דרך סטים למשל).כרגע יש 3 חבילות קנייה בSTEAM לHL2אני תרגמתי והנה זהחבילת ברונזה: HL2 וCS SOURCEחבילת כסף: HL2, CS SOURCE, HL1 SOURCE, DAY OF DEFEAT SOURCEחבילת זהב!!!: HL2, CS SOURCE, HL1 SOURCE, DAY OF DEFEAT SOURCE , מדריך אסטרטגיה, 3 פוסטרים של HL2 . כובע, גלויה, מדבקות, דיסק השירים מהמשחק, וסיכוי לזכות לטיול לVALVE .לרשימה הרשמית http://www.hlfallout.net/ כתוב שם גם על חבילות ה"ממשיות" שאתה קונה בחנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.