פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים בקיצור:אני מכניס את הדיסק של ווינדוס אקספיboot מה-cd-rom הכל טוב ויפה,Setup is inspecting your hardware configurationואז במקום שיפתח לי הסטאפ המסך הופך שחור ונשאר כך.איך אוכל לפתור את הבעיה, האם יש דרך אחרת לפרמט אקספי?תודה מראש
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר בדקתי את זה על כונן דיוידי, על צורב, ועל כונן רגיל, כלומר שלושהאותו דבר קרה. ???
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר ושחכתי לציין, ניסיתי עם שני דיסקים של ווינדוס אקספיאחד של 98 ואחד של מילניום שתם כדי לבדוק אם אפשר להפעיל את המחשב באמצעות הסידי רוםוהוא פשוט לא עושה כלום לא מגיב.עוד משהו מוזר כשאני מחבר את הפלופי למחשב הוא "כאילו" כל הזמן בפעולה קורא וכשאני מכניס דיסקט הוא אומר לי שהכונן ריק
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים memtest היא תוכנה שבודקת אם החומרה שלך בסדר. תוריד אותה מפה http://www.memtest.org/#downiso, ותעקוב אחרי ההוראות שלהם
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים אז אולי תריץ את התוכנה?היא מגיעה על דיסקט שהוא bootableאם הכונן דיסקטים שלך לא תקין (אולי חיברת את הכבל שלו הפוך) צרוב את הדיסק הזה לBootable CD
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר בשמחה הייתי מריץ את הממטסט אבל ללא צורב זה זאת תהיה בעיה אני ממש ממש מודה לכם על הכוונה הטובה.אולי יש משהו אחר לעשות?הכבלים שלי מחוברים כמו שצריך :-\
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים עוד משהו מוזר כשאני מחבר את הפלופי למחשב הוא "כאילו" כל הזמן בפעולה קורא וכשאני מכניס דיסקט הוא אומר לי שהכונן ריקהכבל של הכונן הפוך.זה קורה בגלל שאין לו מגבלה של פין אמצעי כמו בכבל IDE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.