עבור לתוכן

מבקש המלצה לספק מבין האפשרויות הבאות

Featured Replies

פורסם

אצל נועה אני חושב שזה בלי APFC...

מה שבאתי להגיד

פורסם
  • מחבר

מה שבאתי להגיד

מה זה APFC אם יורשה לי לשאול?

פורסם

הוא צודק, אל תהיה עם ראש בקיר זה פשוט ככה.

החשיבה הכי דבילית לדעתי זה "זה פשוט ככה", אתה לא מבסס את זה על שום מידע אתה סתם זורק השערות או אפילו גרוע מזה.. נסחף בזרם של אנשים אחרים שסתם זרקו דעות ולא מגבש דיעה משל עצמך או מנסה לחקור לעומק מי טוב יותר

לצערי שום סיבה שרשמת לא הצלחתי להבין:

המלצות (שוב, דיעות של אחרים)

חוות דעת(שזה בעצם אותו הדבר)

אמינות(על פי מה?)

רעש(אכן ספק יכול להיות רועש יותר או פחות זה לא יקבע על איכותו)

מחירים (חשוב מאוד, אבל עדיין לא קובע מי יותר טוב תחלס)

תדמית (בולשיט עצבני, חברה יכולה להיות מוכרת בעכברים שלה, במאוררים שלה, במארזים שלה.. יהיה לה תדמית טובה יותר)

הספק (כל ספק איכותי שתקנה היום יספק לך את ההספק הרשום על הקופסא)

אני לא הייתי אומר ש TT יותר טובים מ HEC או מ ANTEC, כל דגם מדבר בשם עצמו

לא כל מי שבא עם סליבינג ואורות הוא דווקא זה שיותר איכותי

PFC זה מיצב מתח, A זה אקטיבי (עקרונית אמור להכנס לפעולה מהר יותר ולפעול ביעילות אבל גם הפסיבי מצויין)

היו פה שמועות שזה גם חוסך בחשמל וכו.. עד כמה שזכור לי זה הוכח כטעות

תקנה מה שיש במלאי, מה שהכי זול בשבילך, ולדעתי אין שום צורך במעל מ 410W למפרט שרשמת בחתימה

פורסם
  • מחבר

החשיבה הכי דבילית לדעתי זה "זה פשוט ככה", אתה לא מבסס את זה על שום מידע אתה סתם זורק השערות או אפילו גרוע מזה.. נסחף בזרם של אנשים אחרים שסתם זרקו דעות ולא מגבש דיעה משל עצמך או מנסה לחקור לעומק מי טוב יותר

לצערי שום סיבה שרשמת לא הצלחתי להבין:

המלצות (שוב, דיעות של אחרים)

חוות דעת(שזה בעצם אותו הדבר)

אמינות(על פי מה?)

רעש(אכן ספק יכול להיות רועש יותר או פחות זה לא יקבע על איכותו)

מחירים (חשוב מאוד, אבל עדיין לא קובע מי יותר טוב תחלס)

תדמית (בולשיט עצבני, חברה יכולה להיות מוכרת בעכברים שלה, במאוררים שלה, במארזים שלה.. יהיה לה תדמית טובה יותר)

הספק (כל ספק איכותי שתקנה היום יספק לך את ההספק הרשום על הקופסא)

אני לא הייתי אומר ש TT יותר טובים מ HEC או מ ANTEC, כל דגם מדבר בשם עצמו

לא כל מי שבא עם סליבינג ואורות הוא דווקא זה שיותר איכותי

PFC זה מיצב מתח, A זה אקטיבי (עקרונית אמור להכנס לפעולה מהר יותר ולפעול ביעילות אבל גם הפסיבי מצויין)

היו פה שמועות שזה גם חוסך בחשמל וכו.. עד כמה שזכור לי זה הוכח כטעות

תקנה מה שיש במלאי, מה שהכי זול בשבילך, ולדעתי אין שום צורך במעל מ 410W למפרט שרשמת בחתימה

דבר ראשון, תודה רבה על מידע (VATOS LOCOS FOREVER ESE :silly:)

אבל כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, יש לי שתי קטודותו עוד כל מיני מאווררים למיניהם, וגם אני מתכנן לשדרג ל6800GT או אולי ULTRA. וכבר עכשיו קופצת לי הודעה מטעם הנהלת NV שאין מספיק חשמל לכרטיס ונעשה UNDERCLOCK (דבר שהורגש מאוד מאוד במשחקים...)

פורסם

מבלי להכנס מה יותר טוב מהשלושה

לך על זה עם ההספק הגבוה יותר

כל ההפרש הוא של 20- 30$

על מחשב שרק עלות כרטיס המסך היא בסדר גדל של 600- 700$

הפסק המוצא של ספק הכח מושפע מטמפרטורת העבודה שבה הוא פועל

בטמפרטורת עבודה של 50 מעלות ההספק יורד לכ- 50%

הכרטיסי מסך שהינם צרכני אנרגיה פולטים גם הם חום רב לחלל המארז = צריך קרור טוב (שגם הוא צורך אנרגיה מהספק)

ועוד לא דיברנו על נצילות הספק כח

מכאן שתלך על ספק כח בעל הספק רב ועל תתכננן על ספק גבולי שהחבר'ה אומרים שיספיק.

פורסם

ממליץ בחום לחפש את דף המוצר באתר היצרן לפני קניית הספק

(חיפשתי באתר של Tt ולצערי לא מצאתי את הדגם המדוייק שיש בlogicpc)

אמרו קודם שחוץ מאיכות חשוב גם השקט, ונזכרתי שיש מספר ספקים של TT שהם מאוד מרעישים, וכדאי להיות מוכנים לזה לפני הקניה ולא לקבל "הפתעה" בבית..

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם, החלטתי להזמין את הTT הזה מLOGICPC:

http://www.thermaltake.com/purepower/W001011.htm

ןשאלה קטנה לא קשורה. ראיתי שיש לו חיבור SATA. מה זה אומר בדיוק, שאני יכול לחבר לשם SATA והוא יזהה אותו??? כי לא נראה לי הגיוני כל כך

פורסם

תודה לכולם, החלטתי להזמין את הTT הזה מLOGICPC:

http://www.thermaltake.com/purepower/W001011.htm

ןשאלה קטנה לא קשורה. ראיתי שיש לו חיבור SATA. מה זה אומר בדיוק, שאני יכול לחבר לשם SATA והוא יזהה אותו??? כי לא נראה לי הגיוני כל כך

החיבור sata שיש לו זה חיבור כוח לצורך הספקת זרם חשמלי לדיסק הקשיח במקום החיבור מולקס הישן. זה לא בא במקום על חשבון החיבור הנוסף בדיסק הקשיח שאליו יש לחבר קבל נתונים של SATA שהוא כמובן צר יותר ונראה אחרת ואותו  יש לחבר לחיבורי SATA בלוח אם.

אני אישית החל מאתמול משתמש בחיבור הזה אני קנתי השבוע את הספק Purepower 480W Butterfly של Termaltake נראה לי אחלה.

פורסם

תתחדשו, בחירה מצויינת.

ואכן חיבור ה-SATA נועד לכונני SATA בלבד (מן הסתם), והוא חיבור אלטרנטיבי לחיבור המולקס הסטנדרטי.

פורסם

רק רציתי להגיב בקשר לאנשים שטוענים שTT 420 W בקושי יספיק למערכת כזאת

אז רציתי להגיד שזה ממש שטויות מה שאתם אומרים, לי יש 420W ומערכת חזקה מאוד ( אפשר לראות למטה ) בכל מקרה  הוא מחזיק מעמד מצוין ואין לי שום בעיה איתו ! והוא יכול להחזיק גם הרבה יותר ! וגם יש לי 7 מאוררים במחשב וגם בקרוב יוספו עוד דברים ואני בטוח ב 100% שלא יהיה שום בעיה.

ודרך אגב מעל 450w זה דיי טמטום ובזבוז של כסף, גם צריכת חשמל גבוהה וגם סתם יקר :\ אני ממש לא חושב שצריך את זה אבל מי שכסף היא לא בעיה בשבילו אז בכיף.

והספק שבחרת הוא בהחחלט הבחירה הנכונה !

פורסם

לפי חישוב צריכה של מערכת מחשב נורמלית עם הרכיבים שהוא הציג, הגעתי לסביבות ה 405 וואט, ככה שאם יש כסף להשקיע ביותר מ 420W זה אכן מבורך

אגב, בלינק שקישרת לדף המוצר מצויין שאחד מהמאוררים הוא SF ולכן אני ממליץ לשמור אותו על מהירויות נמוכות במידה ואתה מצפה לשקט, זה מאורר שידוע ברעש החזק שהוא מפיק

הספק כשלעצמו בלי קשר לרעש שהוא מפיק, הוא ספק איכותי.. תתחדש :D

פורסם
  • מחבר

האמת, אני אחד מברי המזל האלה שרעש לא מפריע להם. אני מניח שאני אקנה איזה פאנל שליטה בהמשך (יש לי כבר די הרבה מאווררים במחשב (9 בספירה מהירה, כולל הכל הכל), אבל כשאני עובד איתו בדרך כלל מה שאני שומע גובר על הרעש, ושאני ישן זה לא מפריע לי. הייתי בחיל קשר, ככה שאני רגיל לישון עם י"כ שעושים רעש כמעט כמו דלתא  ;D

עריכה: לאחר סידור הכבלים מחדש במערכת, כרטיס המסך מקבל עכשיו מספיק מתח. סידרתי בצורה יותר מאוזנת את המפצלים. בכל זאת אני אקנה את הספק כי ככל הנראה המערכת שלי כרגע היא גבולית, וכשאני אשים 6800 סביר להניח שהבעיה תחזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים