עבור לתוכן

קיבלתי הצעת מחיר על מערכת ואני זקוק להתיעצות

Featured Replies

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר של בערך 8 אלף (לא ניכנס יותר מדי לפרטים) על מערכת סטריו חדשה (לא יד שניה) שמורכבת מ

מגבר סטריו נטו Cambridge Audio Azur 640A

סידי Cambridge Audio Azur 640C

וזוג רמקוליים מדפיים TANNOY FUSION 2 שנאמר לי עליהם שיש להם טווח תדרים מצויין והם יורדים ממש נמוך בבס אבל לא שמעתי אותם עדיין

בכל מקרה אני הולך לשמוע את המערכת הזאת בקרוב ורציתי את חוות דעתכם עם המחיר נשמע לכם הגיוני ומלבד שאם המערכת תישמע לי טוב האם Cambridge Audio היא חברה טובה ואמינה מאוד כפי שנאמר לי או שסתם מנסים למכור לי משהו שנשמע אולי טוב אבל לא יחזיק מעמד הרבה זמן ?

ועוד שאלה שיש לי עדיף לקחת Cambridge Audio Azur 540D במקום הסידי בגלל שהוא גם מנגן DVD וMP3 אבל מבחינת איכות הסאונד שלו בהשמעת דיסקים הוא יותר טוב או אותו דבר או פחות טוב ?

פורסם

אני לא ממש מבין בחברות והכל, אבל מה שכן

המחיר נשמע מוגזם מדי

1 בגלל שזה רק שני רמקולים ולא 6.1 או 5.1 סראונד

2. תחליף לדיוידי כמובן, הוא ישמיע תדיסקים אותו הדבר.

פורסם

אני לא ממש מבין בחברות והכל, אבל מה שכן

המחיר נשמע מוגזם מדי

1 בגלל שזה רק שני רמקולים ולא 6.1 או 5.1 סראונד

2. תחליף לדיוידי כמובן, הוא ישמיע תדיסקים אותו הדבר.

אווו, כמה שאתה טועה!

שני רמקולים במחיר של 5.1 מקביל, תמיד יהיו איכותיים יותר.

לא, הוא לא. יש הבדלים בצליל בין DVD ל-CDP...

פורסם

כפי שפלוקסטר אמר לפני הרמקולים בסטריאו יהיו איכותים יותר באותו התקציב, והסידי איכותי הרבה יותר מהדיוידי מבחינת איכות הצליל שלו.

בנוגע לקמברידג' אודיו, אני שמעתי כמה מגברים שלהם (את הדגם הזה ספציפית לא שמעתי) והם נשמעו לי מצדיקים את המחיר שלהם בהחלט. כדאי לך לשמוע קודם כל. בנוגע למחיר אתה יכול תמיד למצוא את המחיר באינטרנט ולראות מה ההפרש ולהחליט אם שווה. מה שקובע בסופו של דבר הוא ההנאה שלך. במידה והצליל נשמע לך טוב תקנה, אם לא אז לא.

Anatoli.

פורסם

אני רוצה רק להוסיף כדאי מאוד שתשמע עוד שילובים על תקנה ישר אם השילוב הזה נשמע לך טוב, כי יכול להיות שהוא באמת ישמע טוב אבל שילוב אחר באותו מחיר ישמע יותר טוב.

תבקש כאן מאנשים כמו פולקסטר ואנטולי עוד שילובים בתקציב הם מבינים בזה אני לא רוצה להתערב סתם.

פורסם
  • מחבר

עם יש לך שילובים טובים להציע שכדאי לי ללכת לשמוע עד 8 אלף אני רוצה לשמוע את ההצעות :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים