עבור לתוכן

מחשב כף יד עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי אני רוצה לקנות מחשב כף יד,לעבודה ניהולתית (Excel,word....)

שיהיה צבעוני מערכת הפעלה של WINDOWS וכולל עברית.

יש הצעות?

פורסם
  • מחבר

איך IPAQ rz 1710?

פורסם

שמע לא נראה לי שמישהו פה מבין במחשבי כף יד, סתם הבאתי לך לינקים שלא תתקע.....אני שמעתי שmio נותנים תמורה מעולה לכספם מעבר לה אני לא יכול להגיד לך בגלל שאני פשוט לא מבין בזה, פשוט תסתכל במפרט טכני, תשתדל לא לשלם על מותג אלא על איכות.

יום טוב.

פורסם

דוקא לפעמים כן צריך לשים לב למותג למשל חבר שלי קנה פעם מחשב כף יד לא זוכר של מי אבל לא חברה גדולה ובקיצור כשהוא רצה לקנות למחשב כף יד מקלדת ועוד מגוון אביזרים שהמחשב כף יד תומך בהם הוא גילה שאי אפשר להשיג כאלה

בעוד שהמצב אצל האי פאקים לדוגמא שונה ואפשר להשיג בשבילם מגוון אביזרים בכל הגדלים והצבעים

פורסם
  • מחבר

תראו עולם מחשבי כף היד זה בדיוק כמו מחשבי PC רגילים יש מאות מוצרים עם שמות שונים שכמעט עושים את אותו הדבר בגלל זה קשה להסתכל רק על האיכות או על המותג צריך לדעת מה יותר טוב ואם הוא מתאים לצרכים אבל סבבה תודה...

נ.ב - אתם יודעים איפה כן יכלו לעזור לי?

פורסם

אישית לא היתי מתקרב לפוקט פיסי עם כל הווינדוס הדפוק הזה הדבר היחידי שה'מערכת הפעלה' הזאת עושה זה מציגה הודעות ארור

בכל מקרה, רק פאלם.

פורסם

אני דווקא חושב שבמחשבי כף יד הפוקט פיסי עדיפים הנתונים הטכניים שלהם הרבה יותר יותר טובים משל הפאלמים ואומנם יש בעיות לעיתים עם המערכת הפעלה אבל המערכת הפעלה של הפאלם אני פשוט לא אוהב אותה לא יכול להסביר למה

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה ההבדל במערכות ההפעלה,אמה שכן אני צריך WORD EXCEL וזה אומר משהו שמיקרוסופט מעורבים.... :xyxthumbs:

פורסם

וורד ואקסל יש בפוקט פיסי אבל לפאלם גם יש תוכנות דומות

פורסם

במחיר הזה הייתי מייעץ לך לקנות או את ה ipaq h1940 שהוא קטן ונוח, עם כל מה שמשתמש בסיסי צריך (אפילו BT בשביל החבר'ה) ותג מחיר נוח (בעיקר בגלל שהוא מדור קודם). אם אתה מוכן להשקיע מעט יותר לך על ה ipaq rx3715 שהוא מכשיר ה mid-range הנוכחי של HP עם BT ו WiFi מובנים, מצלמה דיגיטלית 1.2 מגה פיקסל, קל יחסית, מהיר יותר מה 1940 בא עם המון זכרון ומעה"פ Windows Mobile SE.

אני יודע שזה לא ההסבר הכי ממצה בעולם אבל אני פשוט חייב לרוץ כרגע,

תוכל להיעזר באתרים הבאים:

www.pocketpcfreak.com (בעברית, אחלה פורום)

www.pdareviewspot.com

www.pocketpcthoughts.com

בהצלחה

רועי

פורסם

לא ממליץ לך לבזבז כסף על פוקט פיסי זה פשוט קקי.

חבר שלי הביא פעם אחד לכיתה שהיה של אח שלו או משו והוא התחיל להוציא לנו ארורים של DLL :lol:

אם אתה רוצה מחשב כף יד איכותי ללימודים יש לך הרבה דגמים של פאלם שיש להם תמיכה בתוכנות שונות שחלקן תומכות בעברית.

הקטע שהפוקט יותר חזק מהפאלם מבחינת המפרט כבר די נעלם מאז שיצא ה-TT3 שהוא פשוט מדהים.

בקיצור, התוכנות לפאלם יותר טובות בד"כ מגרסתן לפוקט, יש הרבה יותר מבחר, תמיכה בעברית הרבה יותר טובה ועוד הרבה סיבות למה עדיף לך פאלם.

בסופו של דבר תקנה כל דבר חוץ מפוקט שלפי דעתי זה סתם קקי או כל דגם שקשור לזייר (של פאלם). תתרחק מהדגמים המעפנים האלה.

פורסם

אולי אתה LaMeR אבל אתה פשוט צודק! ;)

כל מילה בסלע, יפה מאד!

והנה ציטוט מתגובה שלי בדיון שהיה בנושא דומה (מומלץ להציץ בקישורים הנ"ל):

אנא עיין בדיונים קודמים ותמצא את כל התשובות (חיפוש היה מביא לך את התוצאות הבאות):

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=57031;start=0 - דיון ממצה!

ועוד:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=56523;start=0

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=56124;start=msg499652#msg499652

תהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים