פורסם 2002 במאי 2923 שנים אתה מוכן לעשות לי אחד תמורת תשלום?לא.אני לא מעוניין בכסף אבל אשמח לעזוראיפה אתה גר?
פורסם 2002 במאי 2923 שנים מחבר מממממ....בעשיה עצמה כאילו חיתוך וצביע ועבודה "פיזית" אין לי בעיה הבעיה שלי היא רעיון או תוכנית של מה לעשות...
פורסם 2002 במאי 2923 שנים מחבר ממממממממ...אני רוצה משהו מיוחד משהו לא בסגנון מוזר חלל כזה אלה משהו מיוחד כמו...זה אני לא מצפה לכזה דבר אבל בכיוון הזה או זהמקווה שיהיו לכם רעיונות אני ישמח להעלות תמונות של המחשב הנוחכי שלי...אם תרצו כמובן ;D
פורסם 2002 במאי 2923 שנים תראה במארזים הללו לא עשו שום מודינג אלה הראו את המארז עצמווכן תעלה תמונות של המארז של מקדימה מהצד מלמעלה...
פורסם 2002 במאי 2923 שנים מחבר אוקי אני יעלה תמונות...והמארזים שהארתי הם להראות מה הכיוון לא מה אני רוצה ואיך עשו..
פורסם 2002 במאי 2923 שנים מחבר ממממ...כן אני רוצה חלון פשוט..לא משהו מיוחד ואור אני רוצה אולטרה ברייט
פורסם 2002 במאי 2923 שנים בבקשה הנה תמונה של המארז שלי תגידו מה דעתכם והאם כדאי לי לעשות מודינג ואם כן אז איזה ?ועוד משהו יש לידי כאן חבר והוא רוצה לדעת איזה ספק יש לו בדרך כלל הייתי בודק לו מאחורה אבל המחשב שלו נימצא בספרייה שלו במין ארונית ואי אפשר להוציא אותו בלי לפרק כמה דברים אז בכלל איך אפשר לגלות איזה ספק יש למחשב שלו?http://www.wawapc.co.kr/shop/iteminfo.asp?idx=752
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.