פורסם 2002 במאי 2623 שנים מחבר אחשלי תודה על כל השמות אבל איפה אני מוצא אותם באתר שאמרת לא מצאתי כלכך...אני ישמח אם תביא לי קישור :>
פורסם 2002 במאי 2623 שנים אחשלי תודה על כל השמות אבל איפה אני מוצא אותם באתר שאמרת לא מצאתי כלכך...אני ישמח אם תביא לי קישור :>are you talking to me?בכל מקרה הנה מארזים בזיגזג
פורסם 2002 במאי 2723 שנים הגבלה של מקום זה באמת בעאסה. אתה אומר לי אתה יודע עם מה אני צריך להתמודד וואלקם :> יותר גרוע משלי?! משהו דומה מאוד יש לי בעיה של עומק ורוחב גובה אין בעיה
פורסם 2002 במאי 2723 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחחחח....הבנתי...ממממ...אחי ירדנו קצתץ מהעניין של מה שאני מחפש אולי תמשיכו לעזור לי במארז טוב שיכנס למידות שלי וזה קצת גמיש ב 2-3 ס"מ לכל מידה ....תודה
פורסם 2002 במאי 2723 שנים שמע מה תעשה כנס לכמה אתרים של חברות של מארזים תחפש שם מארז מתאים לך ותראה כמה הוא עולה פה בארץותראה אם תוכל להזמין אותו מאיזה חנות נחמדה
פורסם 2002 במאי 2723 שנים מחבר זהו אם הייתי מכיר אתרים פה בכיף לא הייתי שאול אותם אבל אני לא מכיר אז ביקשתי :>אני גם לא הכי מכיר חנויות שאני יכול למצוא דברים כאלה ...תודה על העזרה
פורסם 2002 במאי 2723 שנים מחבר אחי אתה מנסה לסבך אותי? אין לך אתרים או משהו? אני לא מכיר כלום במארזים אני 0 אחד גדולה במארזים :'(
פורסם 2002 במאי 2723 שנים טוב אני אתן לך קישורים אבל תצטרך לחכות למה אני הולך לשיון עכשיו לילה טוב :hi: :hi:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.