עבור לתוכן

מארז עד 450 שקל , ללא צורך בספק.

Featured Replies

פורסם

אוקיי , יש לי 450שקל , שאני רוצה להשקיע אותם במארז... , יש לי שני מאוררים של TT Thunderblade Green LED , שבקושי זזים(אבל הם יפים להפליא) , ועוד שניים עם לדים 4צבעים(חזקים יחסית) , ועוד שניים ג'נריים שאחד מהם בקושי זז ואחד עובד חזק יחסית , יש לי גם קטודה כחולה.

אני חשבתי לקחת SuperTalent Aluminium עם חלון בצבע שחור מKSP , שבא עם שני מאוררים יחסית חזקים מאחורה(שחורים רגילים) , ועוד אחד על הדלת עם לדים כחולים... , שגם הוא בקושי זז, אז אני רוצה לדעת אם יש משהו יותר טוב בתקציב , וגם שתציעו לי איך לסדר את המאוררים שגם יהיה לי קירור טוב וגם המחשב יהיה יפה...

פורסם

לא חושב שיש משהו יותר טוב בתקציב. חכה לתגובות נוספות.

בקשר לסידור מאווררים:

מקדימה הייתי שם את הג'נרי החזק.

למעלה מוציא הייתי שם את אחד מהאווררי לדים החזקים.

בצד, מול המעבד, הייתי שם את מאוורר הלדים החזק השני.

מאחורה, שים אחד שבא עם המארז, ואחד מהטנדרבליידס. הטנדרבליידס למעלה והוא מוציא.

יותר מזה אני חושב שזה מיותר....

פורסם
  • מחבר

ואז נשארים לי מאורר אחד ירוק ואחד כחול לדים לא חזקים בחוץ , לא שווה , זה מאוררים יפים לאאלה! , ולפי מה שאתה אומר , זה לא יצא כל כך יפה... , יותר מידי צבעים ולא מסודר בצורה אחידה , אני חשבתי על שני הירוקים מאחורה , לעשות בגג חור ולשים שם את הכחול , לשים את הקטודה למטה ולשים את אחד מהמאוררי לדים החזקים מול הכרטיס מסך בדלת , ומקדימה לשים את הג'נרי החזק ואת אחד מאלו שבאים עם המארז , בואנה יש לי יותר מידי מאוררים :P

הבעיה היא , אני כל הזמן מתלבט , האם יש משהו שצריך לשפר במחשב שלי? , חוץ מהכרטיס מסך(שאותו אני לא הולך לשפר כי הוא מספיק לי בהחלט)

+ Spire FridgerockCPU : AMD ATHLON XP 2000 Tbred @ 2220Mhz 222X10 @ 1.75V +

MotherBoard : EPoX 8RDA3i Rev : 3.2

RAM : Samsung DDR PC3200 400MHZ 512MB @ 444MHZ @ 11-3-3-3

GFX: Gigabyte RADEON 9600P @ 500/674 + Stock Cooling

HDD : WD 400BB 40GB 7200RPM 2mb buffer

and WD300EB 30GB 5400RPM

CD-RW : MSI 52x24x52

CD-ROM : MSI 52x

Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse Optical

Keyboard : Microsoft Multimedia Keyboard

Monitor : MAG InnoVision 796FD Trinitron 17" @ 1280X1024 85Hz

חשבתי אולי על הRaidMAX Storm מפנדה , יוצא יפה לאאלה!

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6838

פורסם

אם ה 2MB BUFFER לא מפריע לך, אז אין מה להחליף.

אני אישית הייתי מתפגר אם היה לי הרד דיסק 2מ"ב באפר....

פורסם
  • מחבר

למה מה רע ? , לדעתי הוא מאוד מהיר , מספיק מהיר בשבילי , לא מבדיל הרבה בינו לבין ההארדיסק של אח שלי...

אבל אין לי כל כך ברירה , ומה אני סתם יזרוק לכאן עוד הארדיסק.. , זה לא כזה חשוב לי , שזה באמת יפריע לי לשחק בכיף במשחקים , אז אני יחליף..

פורסם

אז סבבה, אם אתה מרוצה - זה מה שחשוב.

אז המחשב שלך באמת מצוין, אין מה לשפר.....

פורסם

האם יש משהו שצריך לשפר במחשב שלי? , חוץ מהכרטיס מסך(שאותו אני לא הולך לשפר כי הוא מספיק לי בהחלט)

תמיד אפשר להוסיף עוד סטיק של 512MB. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים