עבור לתוכן

שלום צריך עזרה בבחירת משחק מחשב =) בערך מתלבט בין שניים

Featured Replies

פורסם

שלום

אמא שלי באה מארה"ב לבקר לפני כמה ימים והביאה לי קצת כסף =)

את הכסף הזה שמתי בצד ויש לי עכשיו 280 ש"ח מחכים לHL2 יקירי =)

עכשיו:

אבא שלי הסכים לקנות לי משחק ועכשיו השאלה איזה משחק?? אני חשבתי על סימס 2 אני לא יודע איך המשחק הזה באמת כי עד לפני כמה ימים זה היה לפי הדמו או שמועות ועכשיו שהמשחק יצא אני ישמח לשמוע עוד דעות..

ואו אני יכול לבחור לחכות לRome : Total war שאני כמעט בטוח שזה יהיה משחק מעולה.. אז בבקשה תנו לי המלצתכם האא ועוד משהו מישהו יודע מה הרמה של המשחקים ברשת (מתכוון אינטרנט) בSIMS2 ובTOTAL WAR?

בתודה מראש..

נ.ב

מישהו יודע אם ה Rome Total War יצא בארה"ב??

פורסם

למה לקנות כשאפשר לקבל בחינם? 8)

פורסם
  • מחבר

What do u mean?

פורסם

למה לקנות כשאפשר לקבל בחינם?  8)

אני מקווה שאתה לא מדבר על ווארז. ואם כן, אנא הפסק.

פורסם

לא לא דיברתי על זה..

פורסם

ראיתי את סימס 2 ובהחלט מדובר במשחק טוב מאד עם גרפיקה מצויינת, הבעיה היא שגם הוא נמאס די מהר כמו סימס הראשון.

עדיף להשקיע ב HL2 ;D

פורסם

מבין סימס וטוטאל וור הייתי הולך על השני בעיניים עצומות..

וכמובן HL2 :P

פורסם

כמו שאמרו למה לקנות אם ... , ככה שאם כבר לקנות משחק אז רק משחק שאתה רוצה לשחק בו גם ברשת כי אז אולי באמת כדאי לקנות מקורי וכך אין בלגנים

כמו HL2 לדוגמא שאתה כבר רוצה לקנות ...

אם אין לך איזה משחק אז למה לא לקנות איזה חומרה\ציוד הקפי ? מה עם איזה עכבר דנדש ?

בארץ : mx510

בחו"ל : mx1000 !

פורסם

תשיג אותו כמו חמור רשת (המבין יבין). ובאמת אם אתה רוצה לקנות משחק מחשב אז לדעתי קנה משחק מולטי פלייר שתוכל לשחק באינטרנט כמו שצריך אם סידי קי מקורי ושהכל יעבוד כמו שצריך. או בכלל חומרה? MOO האהאה

פורסם
  • מחבר

חברים למחשב שלי בקושי יש חודש וחצי =)

Amd 64 3000+

Epox Kda3j

512 x 2 ADATA

Albatron 6800GT

Mx510 =)))

תקשיבו אני רוצה לבזבז תכסף על משחק שהוא שווה ברשת.. מישהו יודע מה הרמה של הRome:Total War או הSIMS2

באינטרנט??

כמו שאמרתי יש לי 270-280 שקל ששמתי בצד בשביל HL2 אז זה לא משנה כבר עכשיו אני יכול לקנות את המשחק או את זה או את זה =\

פורסם

SIMS2 זאת קהילה של בנות 12.

Rome:Total war יצא לפני כמה ימים,מן הסתם אי אפשר לחזות כמה תמנה הקהילה שלו.

לHL2 מתגבשת קהילה עצומה,יחד כם CS2 זה יהיה שילוב מנצח ואנשים שלא אהבו CS1 בגלל הגרפיקה הגרועה יצטרפו עקב יציאת המנוע הגרפי המהולל של ויילו.

אגב,CS זה המשחק המשוחק ביותר ברשת האינטרנט.

אם אתה ממש לחוץ אולי תקנה COD גם לא יש קהילה רחבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים